Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Multumim ANCA pentru cafeluta.
Bravo MAIA!!! La cat mai multe nopti dormite bine!!!
La noi deja e foarte cald, asa ca stam in casa. Dupa amiaza vine la mine o prietena (si ramane pana maine seara), facem (cica) tortul pentru Vlad si ne apucam de ,,chefuit'' ca de...maine copilul meu face doi anisori.
Am rezolvat cu dadaca pentru saptamana ce vine, maine sta prietena mea cu Vlad iar de marti va sta unul dintre nepotii sotului, ca are experienta cu doi frati mai mici si nu ii strica niste banuti ca si asa nu are de munca
O duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cristina, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NewOffice

Buna seara fetelor!
Multumim frumos pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat!
La multi ani si celorlalti copilasi care si-au sarbatorit ziua de nastere!

Pfiii,ce ma bucur ca ai revenit!!

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Magdy, am citit povestea Iuliei....o fetita asa puternica ca ea, nu poate fi decat eroina unei povesti cu happy-end. Am trimis sms si o sa le spun tuturor cunostintelor mele despre Iulia. Doamne-ajuta!!

Pianna, mersi mult de tot!!!

Fetelor nu uitati, toata saptamana, pana pe 31 aug, se poate trimite SMS la 848.

2 euro de la fiecare din noi pote salva viata Iuliei...

Va multumesc!

Mergi la inceput

Vladut, sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multi ani VLADUT!!!Sa cresti mare si frumos,istetule!!

Hai Mari! adu cafeaua,bre!

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

dau eu o cafeluta pentru vecina!
Ea incepe azi cursurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani Vladut! Sa fii iubit,sanatos si norocos!
mari, s aiti traiasca baiatul!
sa il rasfeti,ca merita si sa nu zici nimic rau despre un strumf model care te-a lasat sa inveti de ai luat 9 la examen?

eu nu vreau sa imi imaginez cum ar fi reactionat strumful meu.cred ca ar fi trebuit sa emigrezi in Congo,mai ales noaptea,ca el noaptea are chef de activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

La multi ani, Vladut! sa fii sanatos, sa le aduci multe bucurii la parintii tai, sa cresti mare si destept. Mari, sa fiti fericiti impreuna cu strengarul vostru!

Office, ma bucur mult ca ai revenit
Ana, deci Maia a revenit la sentimente mai bune, vis-a-vis de dormit! sa o tina tot asa, ca are nevoie de parinti odihniti
Cameluska, cum sunteti cu gradi? Tudor plange acum in fiecare zi, dar nu mult, deci la noi n-a fost valabila teoria cu trei saptamani
Pianna, ceva emotii pentru gradi? ce zice Rebeca despre asta? noi stam bine cu teoria, zice ca vrea la gradi si ca nu va plange, dar cand trebuie sa coboare din brate face botic
Anca, la tine Ionut o sa stea cu parintii, ca tu n-ai zis nimic de cresa!
Just_me, pe unde esti?
Magdy si eu am citit povestea fetitei si incercam sa ajutam cat putem! De multe ori ma gandesc ca dam banii pe multe prostii (ca de ex. cafea in oras) dar uitam de cei incercati
Alynta, dupa cat timp de stat acasa incepi serviciul? tu ai trecut dintr-un CIC in altul? mult succes!
Nico, tu ai inceput serviciul?

ma duc sa fac mancare, ca acum vine junior de la gradi!

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

La multi ani, Vladut! Sa te faci mare si sa fii sanatos si fericit! Mari, sa-ti traiasca baiatul!

Noi ne-am terminat vacanta si am revenit in Luxemburg. A fost biiiine (exceptand saptamana în care a fost bolnavior) si tare am mai fi stat. Am reusit sa facem un pic de plaja, dar mult mai putin decat speram. Doina, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut , dar n-am facut nici jumatate din toate lucrurile pe care mi le propusesem. Mai venim in septembrie, de ziua lui. Am numarul tau, poate reusim atunci.

Azi am inceput serviciul, respectiv cresa. A fost cam greu dimineata. cand i-am spus ca mergem la cresa a facut niste ochi mari, surprinsi si a zis "nuu! Mami! Nu!!!" si s-a agatat de mine. O sa cam avem de tras cu reacomodarea. A plans, bineinteles, cand l-am lasat. Sa vedem ce-mi zic educatoarele dupa-amiaza.

O saptamana frumoasa!

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput