Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
La multi ani Maiu!!!!sa cresti mare ,sanatos si sa-i bucuri pe mami si pe tati!!
Si mie mi-e dor de office,dar din pacate nu mai are cont pe DC Eu sper sa-si faca altul!
Azi am lasat-o pe Maia doar in chilotei si a facut kk de doua ori,cum am schimbat-o a si facut kk iar...parca in ciuda sa-mi faca
Dar macar a adormit repede acum,fara plimbat in brate ne-am pus amandoua in pat si in 5 min a adormit!
Ne omoara cadura asta
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
doina_1984 spune:
LA MULTI ANI, MAIU!
MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI! (masinutze )
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
nicopic spune:
La multi ani, Maiu multa sanatate, bucurii si impliniri! office, sa fii mandra de copilasii tai poate mai treci pe aici, te asteptam cu drag
Nico, mami Larisa 15/09/10
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Azi am lasat-o pe Maia doar in chilotei si a facut kk de doua ori,cum am schimbat-o a si facut kk iar...parca in ciuda sa-mi faca Dar macar a adormit repede acum,fara plimbat in brate ne-am pus amandoua in pat si in 5 min a adormit! Ne omoara cadura asta Ana si Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
si L se mai scapa pe ea de obicei cu pisu, desi operatiunea chilotei am inceput-o prin iulie, asa ca...bun venit in club
Nico, mami Larisa 15/09/10
magdyi2001 spune:
Fetelor, nu stiu daca v-ati uitat la ora 16 la Obs pe Antena 1, a fost prezentat cazul Iuliei, fetita de 3 ani, bolnava de cancer, pt care noi fetele de la Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 suntem implicate si luptam pt ca ea sa creasca mare si sa poata zambi din nou.
Va rog mult, cele care puteti si doriti, trimiteti un
SMS la 848
in perioada 25 august-31 august pt salvarea micutei. Un sms = 2€, se poate trimite din orice retea si nu se percepe comision.
Va multumesc mult!
http://iulia-elena.blogspot.ro
pianna spune:
La multi ani Mihai de Office!!! Sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si sa-ti faci parintii cat se poate de fericiti!!!!
Magdy, am citit povestea Iuliei....o fetita asa puternica ca ea, nu poate fi decat eroina unei povesti cu happy-end. Am trimis sms si o sa le spun tuturor cunostintelor mele despre Iulia. Doamne-ajuta!!
NewOffice spune:
Buna seara fetelor!
Multumim frumos pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat!
La multi ani si celorlalti copilasi care si-au sarbatorit ziua de nastere!
ana_25 spune:
Buna dimineata
In sfarsit dormin si noi mai bine nu se mai trezeste Maia peste noapte,dar e f matinala la 7 topaie prin pat.
O Duminica placuta va doresc!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar