Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!
Raspunsuri - Pagina 15
doina_1984 spune:
LA MULTI ANI, VLADUT!
MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!!!
Cristina, bine ai revenit!!!
hadrianae, ne vedem in septembrie
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
just_me31 spune:
Hello
LA MULTI ANI VLADUT !
CAMI - sunt in zona ,doar ca nu mai am timp ,dorm la amiaza cu D ..atunci am timp de calc.
Am scos patutul ,D doarme in patul ei mare ,nu singura toata noaptea , la culcare o vrea pe mama ,iar in timpul noptii ,evident,inca se mai trezeste si atunci ma bag cu ea in pat ,azi noapte am fentat-o am mers pe la 6 .
Propozitii inca nu face ,lega cate 2 cuvintele dar mai rar,in rest ma termina cu "aia?"
Serviciu inca nu am ...a plouat toata ziua si nu am inca cizme de cauciuc la D ,cele care aveti ,intra piciorul greu ?
Va ,ma duc la
nicopic spune:
Vladut, sa cresti mare, sanatos, frumos si istet! Mari, sa fii mandra de nazdravanul tau cred ca a iesit bun tortul..
Cristina bine ai revenit!
Magdyi, felicitari pt implicare! voi dona si eu pt Iulia
Anca, ce bine ca ai ajutoare...
Cami, hadrianae multa bafta cu acomodarea la gradi; totusi vad ca le este greu micutilor, off...
Nico, mami Larisa15/09/10
alynta27 spune:
Buna!
La multi ani, Vladut!
Cami dupa 5 ani! Asa este, dintr-un CIC in altul am trecut!
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Multumesc din suflet pentru urarile adresate lui Vlad!
A fost o zi grea la inceput, ca a trebuit sa plec la cursuri (si asa va fi toata saptamana) ce au tinut pana la 4 pm, dar cand am venit acasa s-a lasat cu musafiri si cu voie buna, Vlad s-a jucat mult si s-a bucurat de tort (bine ca am facut unul maaare si a ajuns la toata lumea, si este si pentru voi!)
Cu intarziere, mai primiti un pahar cu suc? si o visinata?
O noapte linistita va doresc!!!
pianna spune:
La multi ani, Vladut!!!
Mari, multumim de tort!! De mult vroiam sa te intreb, in poza ta de avatar, cu Vladut e nea Marin de la Dansez pt tine, sau cineva care seamana foarte bine cu el? Na, baba curioasa ce vrei....
Da, Cami, emotii cat casa pe capul meu. De luni la gradinita....Nu stiu daca ea o sa fie "acomodata" dupa trei saptamani, dar eu sigur n-o sa fiu.
Office welcome back!!
alynta si tu o sa ai nevoie de mai mult de trei saptamani de acomodare la servici, dupa 5 ani de pauza
Ana cum merge treaba cu chilotei? Noi stationam...
ana_25 spune:
Neata! poftiti la cafa!
pianna eu nu o mai las in chilotei ca nu spune cand face asa ca.....continuam cu pampi. Acu am pus-o pe olita si a facut pisu,bine nu ca ar fi vrut ea sa faca acolo...doar ca i-a venit in timp ce statea pe olita. Cred ca Maia e ultima la toate capitolele,mancat\vorbit\dormit.... dar ne facem noi mari !!
Ieri am lasat-o pe olita pana m-am dus la bucatarie,cateva secunde,si cand vin o gasesc langa olita facuse pisu pe jos si pleoscaia de zor cu manutele in el! Faza tare e ca in manute avea cerceii mei pe care tocmai ii cumparasem!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
Buna dimineata, dau eu cafea si cappuccino, ca tot astept sa se trezeasca copilul ... iar vrea traziu la gradi
Vine toamna, se duc boboceii la gradi/cresa! Cateva sfaturi de acomodare, citite si primite, puse in practica de noi:
- povestit mult inainte de gradinita (ce-i aia, cine-i acolo, ce o sa faca) cu scos in evidenta ce-i place mai mult (la noi: "acolo sunt multe masinute cu care sa te joci")
- exagerat putin reactia noastra cand mergem la gradi ("wow, uite am ajuns la gradi, la copii, la masinute")
- explicat ca mama/tata merg la servici si apoi vin repede sa-l ia (aici noi ne mai gadilam putin sau ne mai maimutarim, ca nu-i prea vesel momentul)
- copilul trebuie sa vada cand pleci (nu plecat cand el este intors cu spatele sau preocupat de ceva) si sa stie asta, chiar daca la inceput va plange
oricum, fiecare copil se va adapta in felul lui, mai usor sau mai greu ... si parintii deasemenea
sa aveti o zi frumoasa!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)