** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 3

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, cum esti? Cum ai ramas cu dr, cu nasterea? ma bucur mult ca a stat cuminte bebelina pana dupa ziua lui Tudor. Eram convinsa ca vine mai repede, mai ales ca ziceai ca te simti obosita, picioare umflate, ca iti e greu... Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
He he...sunt bine....Luni am fost la Bucuresti si i-am luat patut fetei si acum asteptam controlul de pe 10 august......Sincer nu imi vine sa progamez nici o data ca imi e groaza de bisturiu.....Eu o sa propun 20 august cu toate ca data maxima ar fi 21...Sa vedem cum e cicatricea ...Eu sper macar la ceva spontan ca la Sorina si Ramo.....Nu imi plac operatiile programate...

Laurika, imi pare tare rau ca sunteti in spital ! Sanatate multa!
Iuliana mami fericita de nazdravan

ochidut spune:
Laurika imi pare tare rau. Sunt cu gandul alaturi de voi, o sa fie totul bine
. Imi pare rau ca nu stiu nici un medic. Scrie si pe FB, acolo vad fetele mai repede si poate iti recomanda ceva. Sau trimite-i un mes Histaminei, ca ea mereu stie, poate iti foloseste.
Dar cum de a facut hernie?
Crispo. Iar nu a avut V somn? Imi e dor de blondin si de vorbele tale molcome
de Larisa Ioana 24.06.2010

histamina spune:
laurika, acum am vazut mesajul.vreau un nr de telefon de al tau pe pm,ca sa dau din coate.
stiu doi dr.sa vedem.
la budimex mi-era mai usor,dar si aici imi e ok.
sanatate multa!
dr Gerogiana e super ok.mai e si Danila ok.
da-mi un semn la 0724 364 344 sa stiu unde si cum sunteti acum.
pup.
sanatate multa!

Otiliav spune:
Neata!
Laurika, ne gandim la voi. Curaj si multa sanatate!
Da chiar asa Cris2010, ce mai faceti voi?
Iuliana, vrei sa ajungi la DPN? ce te mai inteleg ca preferi sa-si aleaga singura data nasterii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

rodyka spune:
laurika, offf! eu nu te stiu sfatui cu nimic, dar va pup tare sa fie bine
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, si ce faceti pana la urma cu concediul? Mergeti de joi undeva? |
pai...

poze iulie 2012

ochidut spune:
ahaa Rodyka, Maria a juns la varsta dificila la care nu prea mai vrea sa mearga nicaieri?
de Larisa Ioana 24.06.2010

gabrielaene spune:
Laurika, sanatate multa la pici! Eu am auzit de dr Bratu de la Budimex, probabil Histamina poate confirma. E foarte foarte bun. Avti grija de voi si putere multa iti doresc! Si noi am trecut ieri printr-o mica interventie chirurgiala de polipi si amigdale, slava Domnului ca s-a terminat cu bine!

ramonavlas spune:
Laurika, sanatate multa!
Baby, si eu te inteleg perfect cu taieturile. Am fost si sunt f incantata ca fetele mele, desi erau programate pt cezariana, au venit cand au vrut ele.
Noi vrem sa mergem vineri la Cluj, cu tot cu bona. E soacra in spital.