** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut ahaa Rodyka, Maria a juns la varsta dificila la care nu prea mai vrea sa mearga nicaieri? |
offf, daaa . nici daca e in interesul ei nu mai vrea sa iasa... se inchide in camera, la tv sau cu nintendo... sau scrie, deseneaza... doar sa nu iasa! domnisoreala asta s-a acutizat de vreo 3 saptamani, efectiv sunt momente cand imi vine s-o iau la palme, imi comenteaza si cand nu e nimic de comentat , e mereu nemultumita, e toata doar fitze... stiu ca va trece, DAR mi-e tare greu cu ea asa, mult mai greu decat cu Isa . asa ca si eu is un pachet de nervi, ii spun de doua ori un lucru si a treia oara clar ca incep tipand, trantind, urland!! si incepe si ea sa strige, apoi mie imi vine sa plang si ea chiar plange, se mai amesteca si Florin intre noi si uite-asa tot circ avem , simt uneori ca nu mai am nervi de intins. dar mi-e asa de draga
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut ahaa Rodyka, Maria a juns la varsta dificila la care nu prea mai vrea sa mearga nicaieri? Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
nu mai vrea cu voi??? vrea cu gasca ei?
offf cred ca e o peri0oada inevitabila care va veni la fiecare dintre noi
dar eu imi amintesc de mine cand nu mai vroiam cu mama la mare ci vroiam in tabara cu colegii mei...din clasa a 5 si pana in clasa a 12 am fost an de an in tabara ori la munte ori la Navodari la mare
Cristina cu masina e naspa
acum se evalueaza paguba sa vedem ce facem mai departe, de la service mi-au spus ca nu e atat de rau cum pare...dar poate au zis asa sa ne mai incurajeze...
in rest e naspa fara masina imi e nasol sa merg si cu Matei prin parcurile mai indepartate, asa ca stam tot pe langa casa
baby78 spune:
citat din mesajul lui Otiliav Iuliana, vrei sa ajungi la DPN? ce te mai inteleg ca preferi sa-si aleaga singura data nasterii. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
da Otilia vreau sa fie cat mai spre data limita si sa fie cat de cat optiunea ei nu a mea.....
Eu tot am o problema la cap cu cezarienele...si as prefera sa fie ceva spontan chiar daca sunt constienta ca ajung la bisturiu....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea
baby78 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Baby, si eu te inteleg perfect cu taieturile. Am fost si sunt f incantata ca fetele mele, desi erau programate pt cezariana, au venit cand au vrut ele. Noi vrem sa mergem vineri la Cluj, cu tot cu bona. E soacra in spital. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012 |
da Ramona...si cand stiu povestea ta si a Sorinei imi fac si eu curaj ca si la mine poate va fi asa spontan si frumos....
Pana la urma ai pastrat bona? E doamna de la cresa Raisei?...A ramas la tine cu norma intreaga?
38+ Mara Andreea
ramonavlas spune:
Da Baby, am pastrat-o. Raisa merge in continuare la cresa si bona face de toate. Vine cu mine prin oras, spala pe jos, spala haine, calca,matura curtea, sterge praf, oglinzi si cel mai important, vine la 9 si sta pana vine Dany, a stat si pana seara la 20.
Alice_Elena spune:
La mine a fost invers. Desi am asteptat sa vina ei pe lume si am tot amanat programarea la cezariana, ei au stat cuminti pana la datele stabilite.
Laurika, sanatate!
Gabriela, si voua!
Rodi si Iuliana, rabdare cu fetele voastre
baby78 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Da Baby, am pastrat-o. Raisa merge in continuare la cresa si bona face de toate. Vine cu mine prin oras, spala pe jos, spala haine, calca,matura curtea, sterge praf, oglinzi si cel mai important, vine la 9 si sta pana vine Dany, a stat si pana seara la 20. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012 |
Wow ...bravo de asa ajutor si mai ales ca ai gasit-o asa usor...prin asa conjunctura favorabila.....ca tare e greu sa gaseste repede un om de incredere, curat, harnic si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine .....Felicitari pentru decizie
38+ Mara Andreea
rodyka spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Rodi si Iuliana, rabdare cu fetele voastre |
hehe, o sa vedeti voi cand incep problemele ADEVARATE cu fetele
poze iulie 2012
rodyka spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Rodi, mai avem pana atunci. Eu ma bazez pe radu :)) pt cand or fi mai mari. |
alice, draga mea, parca ieri eram si noi niste pustoaice cu figuri in cap (ma rog, figurile de pe vremea noastra...). Maria parca ieri era bb, nu stiu cum a crescut asa de repede ca eu tot fetita mititica a mamei o vroiam!! m-am tot luptat cu timpul si, cand am vazut ca incep sa pierd teren in favoarea lui, am trisat: am mai facut o fata! no, asta nu inseamna ca am rezolvat problemele, doar ca le-am dublat, doar ca la asta nu ma gandesc acum, le iau pe rand
poze iulie 2012