** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 20
Cris2010 spune:
'neata, mamici!
La multi ani, Miguel!!! Sa cresti mare si voinic, sanatate multa si tot binele din lume!!!
Mamica Nataliei, 16+
Cris2010 spune:
Marti am fost la eco... se pare ca SN va avea o surioara si totul e bine pana acum.
Mamica Nataliei, 17+
Cris2010 spune:
Crispro, multumim de .
Cum ati petrecut ieri? Noi am profitat de ziua libera si am facut diverse cumparaturi. Mare aglomeratie prin magazine. Intr-un magazin am renuntat la cumparaturi din cauza cozilor de la casa.
Oana, vacanta placuta! Din pacate pe 23 nu-o sa fiu in Bucuresti, poate ne vedem in octombrie.
Mamica Nataliei, 17+
Cris2010 spune:
Ochidut, cate as mai avea de povestit, dar le uit. Cand mai povesteste vreo mamica cate o nazdravanie, mi-aduc aminte ca si noi am trecut prin asa ceva.
Si la noi e cu mare scandal imbracatul si dezbracatul, iar SN a facut o adevarata pasiune de a sta dezbracata. Cat a fost canicula a dormit doar in chilotei. Acum cand incerc sa-i pun macar un maiou, imi zice ca vrea sa doarma dezbracata. Ziua ma gasit remediu... puterea exemplului. Toata lumea se imbraca, mama, tati, bunicii, etc. Cateodata nu merge nici asta, asa ca o lasam sa zburde in chilotei p-afara.
Mamica Nataliei, 17+
paula_m spune:
Neata
La Multi Ani Miguel!!
Sa cresti mare si voios!!
Cris, felicitari pt .
Iuliana, cum esti? Mai poti?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Cris, deci si voi cu 2 fetite! Felicitari! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012 |
Multumesc. Nu e 100% sigur, dar acum asa s-a vazut. Am vazut si eu ca nu avea nimic bebe intre picioruse.
Mamica Nataliei, 17+