JO -Declaratie-soc dupa infrangerile de la scrima

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui corap

cred ca toata lumea care scrie pe-aici e constienta ca existau sanse cel putin egale de a nu avea meciuri cu coreea.

Vorbim totusi de fapte implinite,nu?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

pai fapt implinit e si pierderea meciului cu sua - pe care nimeni nu-l baga-n seama.
iar daca iei niste inregistrari video ale fetelor se vede cu ochiul liber tocmai intepeneala necaracteristica

edit: mironov e expirat de mult si se oftica de-aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Pai asta se numeste spionaj ... sau prostie?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Citat:

Una este sa vezi video si alta este sa o faci practic.
Si cea mai buna practica este sa faci antrenamente cu adversarul. Asta deja se stie de cand lumea.
Si da, poti sa pierzi multe meciuri daca adversarul tau te cunoaste si iti cunoaste stilul. Dar si asta se stie de cand lumea.

Marius odata zici ca e prostie a doua oara recunosti ca nu e prostie.
Cum vine asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:

Pai asta se numeste spionaj ... sau prostie?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Citat:

Si cea mai buna practica este sa faci antrenamente cu adversarul. Asta deja se stie de cand lumea.
Si da, poti sa pierzi multe meciuri daca adversarul tau te cunoaste si iti cunoaste stilul. Dar si asta se stie de cand lumea.

Marius odata zici ca e prostie a doua oara recunosti ca nu e prostie.
Cum vine asta?

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Iar gandesti pe invers. E vorba de echipa Coreei nu de a Romaniei. A fost o prostie din partea Romaniei sa accepte antrenamentele cu Coreea. Doamne ma blochezi total si aici si in alte subiecte. E cald tare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da,mai am un pic si ma ofilesc.Cu totul.

Pai si eu am spus aceeasi chestie....ca nu trebuia si implicit daca a fost o prostie din partea alor nostri sa accepte antrenamentele cu Coreea, atunci rezulta ca sportivii coreeni au profitat si au lovit Romania cu propriile ei arme.

Dincolo de toate ,cel mai bun a castigat...nimic nu-i impiedica pe romani sa fie mai buni...in fond sportul inseamna competitie si cel mai bun castiga....sa le fie invatatura de minte alor nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

pai n-ar trebui sa fie valabil si invers? sau coreenii doar au stat si s-au uitat? eu pricep ca s-au antrenat. ai nostri-s prea batuti in cap sa le vada stilul, sau cum?

Mergi la inceput