JO -Declaratie-soc dupa infrangerile de la scrima
Coreea de Sud, campioana olimpica la JO 2012 in proba de sabie, dupa ce a trecut in finala de Romania, s-a antrenat in iarna acestui an la Izvorani, alaturi de tricolori, platind 3.000 de euro pentru intregul stagiu. Alaturi de baieti, sud-coreeni au deplasat la Izvorani si echipa feminina, care a eliminat Romania in "sferturi" la proba de spada.
Dezvaluirea a fost facuta de Alexandru Mironov, presedintele onorific al Federatiei Romane de Scrima, care crede ca acest lucru a fost o mare eroare a romanilor, care nu au luat in calcul potentialul pe care il avea aceasta echipa.
"Ne-am vandut pentru 3-4 mii de euro! A fost o greseala ca le-am permis sud-coreenilor sa se antreneze cu lotul nostru la Izvorani", a spus Alexandru Mironov la TVR Info, suparat ca asiaticii au "furat" tactica romanilor.
www.jurnalul.ro/sporturi/declaratie-soc-scrima-coreea-de-sud-stagiu-pregatire-izvorani-620216.htm" target="_blank">Sursa
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Raspunsuri
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Dezvaluirea a fost facuta de Alexandru Mironov |
Sigur nu-i o nuvela din Almanahul Anticipatia?
marius spune:
Nu, ca intre timp se facu' politician.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
eumada spune:
Sunteti rai cu cel care v-a leganat copilaria.....
Si nu vad de ce,daca s-au antrenat cu noi,nu ar fi furat stilul....nu ar fi observat felul de a aborda lupta.....si eu in locul coreenilor as fi facut acelasi lucru......
marius spune:
Pai asta se numeste spionaj ... sau prostie?
eumada spune:
citat din mesajul lui marius Pai asta se numeste spionaj ... sau prostie? www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Daca asa au inteles ei sa invinga......nu pricep rostul cuvantului "....prostie"..sau te referi la Mironov?
marius spune:
Am spus eu ca e cald ...tot pe invers pricepi
eumada spune:
citat din mesajul lui marius Am spus eu ca e cald ...tot pe invers pricepi www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Nu neg,sunt 38 afara,30 in casa.. iar Ac-ul e stricat.E posibil sa fi priceput ca te refereai la mine...dar sunt convinsa ca inteleg eu gresit
Insa daca stau bine si ma gandesc e "prostie" sa zica ca au pierdut din cauza ca s-au antrenat cu coreenii....au pierdut si gata...
Laura25 spune:
Am auzit si eu in timpul intrecerii comentatoarea spunand ca s-au antrenat la Izvorani coreeni. Si ca au castigat pt ca au investit foarte mult, cheluind multi bani pt antrenarea sportivilor coreeni in europa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andacos spune:
Mie nu mi se pare ceva iesit din comun,este chiar o uzualitatea antrenamentele in comun,cu nume mari si mai putzin mari!
Ba chiar am citit ca abia atunci cind te antrenezi in compania asilor,se ridica nivelul competitziilor!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Laura25 spune:
citat din mesajul lui andacos Ba chiar am citit ca abia atunci cind te antrenezi in compania asilor,se ridica nivelul competitziilor! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Se pare ca pentru coreeni chiar asa a fost, daca avem in vedere ca echipa de fete a Romaniei este campioana mondiala
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me