JO -Declaratie-soc dupa infrangerile de la scrima

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si suficient cat sa le cunoasca stilul/strategia/psihologia...
Rezultatul?
Cel stiut.

Romania a pierdut.

Curat ghinion coane' Fanica.
Oare?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Marius,chiar daca nu se antreneaza in aceasi locatzie,exista inregistrari video,prin care potzi invatza efectiv miscarile adversarilor!

Deci nu antrenamentele comune duc la pierderea sau cistigarea unui meci!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ce declaratie-soc?
faptul ca coreenii au fost la noi la antrenamente comune n-a fost vreun secret - faptul ca nu s-a obhosit sa scrie nimeni prin gazetele de sport chiar nu cred ca i se poate imputa federatiei de scrima.

in al doilea rand, ce-au invatat ei de la noi puteam si noi sa invatam de la ei, ca de-aia-i pregatire comuna. si mai e si o practica obisnuita, cel putin la inot si la atletism (la scrima nu cunosc, ce-i drept, dar nu vad de ce n-ar fi la fel)

in al treilea rand, fetele erau pur si simplu greoaie in meciul cu coreea, nu le-a iesit nimic pentru ca n-au aratat nimic pe plansa, erau ca anesteziate - cred ca n-au nimerit varful de forma, nu ca le-a furat coreea secretele. ca americancele cu siguranta n-au trecut pe la izvorani si am pierdut si cu ele, de asemenea.

si in ultimul rand, spadele coreenelor (si ale chinezoaicelor, de altfel) au fost diferite de ale noastre - so nicio inspiratie din punctul asta de vedere.

edit: asta-i un fel de "hai sa lovim in al cazut ca poate reusim sa-l facem sa nu se mai ridice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Una este sa vezi video si alta este sa o faci practic.
Si cea mai buna practica este sa faci antrenamente cu adversarul. Asta deja se stie de cand lumea.
Si da, poti sa pierzi multe meciuri daca adversarul tau te cunoaste si iti cunoaste stilul. Dar si asta se stie de cand lumea.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius,un meci poate fi pierdut din sute alte motive ,altele decit cunoasterea adversarului!

Antrenamentele comune nu vor fi niciodata cauza pierderii meciurilor!

De ce cei ce se antreneaza cu Michael PFelps,nu-l si devanseaza?

Dana

Mergi la inceput

cred ca toata lumea care scrie pe-aici e constienta ca existau sanse cel putin egale de a nu avea meciuri cu coreea.

edit: si izolarea sportiva (mai ales in sporturile de echipa) reprezinta stagnare fara doar si poate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

cred ca toata lumea care scrie pe-aici e constienta ca existau sanse cel putin egale de a nu avea meciuri cu coreea.

Vorbim totusi de fapte implinite,nu?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La fel de bine puteau si romanii sa "fure" tactici si metode de la coreeni. Eu inteleg ca isi gasesc scuze, dar astea mi se par puerile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

La fel de bine puteau si romanii sa "fure" tactici si metode de la coreeni. Eu inteleg ca isi gasesc scuze, dar astea mi se par puerile...

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

nope, nu isi gasesc scuze sportivii, asta-i gaselnita gazetareasca de aruncat pisica moarta de colo colo in mod spectaculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, pai eu citisem in primul mesaj ca e declaratia lui Mironov...

Oricum nu e declaratia sportivilor, e clar.

Mergi la inceput