Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
CRYSSAaa spune:
exista bus turistic? Habar nu aveam. F tare, ii pot duce si eu pe ai mei cand mai vin :D
Cand ajungi in Buc, de la gara/Bucureti in Otopeni e ceva cale. Va trebui sa te duci cu taxi pana la hotel in Otopeni, sa te intorcxi in Buc sa iei busul si apoi iar la hotel in Otopeni. Si oricum dimineata trebuie sa iei taxi de la hotel la aeropotrt.
In plus ai o singura zi si fara masina va fi greu.
Parerea mea e ca mai bine te cazezi in Buc, eventual la un hotel pe langa gara sau centru.
Si iei 1 singur taxi pt aeroport, care costa 10dolari.
Dar, vedeti voi...
virgiL spune:
ELENA,LA MUUUULTI ANI,FERICITI!Sa fii sanatoasa si la punga groasa!
ANITTO,relaxare maxima,zile insorite dar racoroase si linistite sa aveti!
ONUTZA,super moldoveanul figurant!Sa creasca sanatos!
ELLY, mamica si zambiciul mic!
Nush ce-o fost ieri,da si gandacul asta al meu a plans cu mare jale(dar i-a trecut repede...da ce-a mai oftat,fereasca Dzeu ...si ce lacrimi de crocodil,bai si ce gura mare are....nu stiam ca poate asa tare.Facuse si 37.8,de-acu intram la idei.Dar a papat ,s-a culcat si s-a trezit bine dispus.Oricum si eu cred ca dintzucii s-au pus in miscare.Ioana mea la 5luni jumate avea 2 incisivi in gura.Asa ca azi i-am luat puiului mic perie pt gingii(si dinti evident).Ma bucur ca Lucas nu a servit suzeta,da nici n-am insistat.Am luat un singur fel,a mai primit una cadou si daca n-a vrut,n-am mai incercat cu alte modele.el isi suge pumnul intreg sau buza de jos
Fug sa ma culc,maine iar am o zi pliiiiiina!
Noapte buna!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
Andra_C spune:
Mmamita, piata presei e mai aproape de aeroport, intru maine ca mi-e greu de pe telefon.
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
miha81 spune:
Elena la multi ani!!!! Iarta intarzierea dar vreo 2 zile nu am avut calculator!!! Sa fii fericita si sanatoasa! Citesc din urma si revin!!!
ionelu spune:
Buna dimineata, mamici de pitici!
Noi suntem foarte fericite pentru ca de azi nu mai luam niciun tratament de colici, ieri dimineata a fost ultima data cand i-am dat Sab Simplex, iar ieri la pranz Colief. So far so good, nicio crampa sau vreun disconfort, Doamne Ajuta sa ne tina, ca la 3 luni jumatate ar trebui sa nu mai apara colici. Cred totusi ca o sa ii mai dau cateva zile Linex Baby, pana terminam cutia. KK facem tot asa, la 2-3 zile, dar nu este scremut deloc, vine natural si usor, deci cel mai probabil s-a reglat digestia si asta e ritmul. Onutza, merci mult de tot pentru recomandari, nici eu nu stiu de la ce i-a trecut exact, sau daca e doar varsta, cert este ca aceasta combinatie, Colief, Sab Simplex si Linex Baby a functionat!
Suntem in parc de la 9.30, am mancat, ne-am plimbat si acum pitica a adormit, iar eu m-am asezat pe o banca sa va scriu. Este tare placut afara, adie putin vantul, mai intra si soarele in nori... Mai stam vreo 30 min.
Aseara ne-am vazut in Tineretului cu Anxy si Deea. A fost tare placut, pacat ca Anxy a plecat destul de repede, eu si Deea am mai ramas vreo 45 min dupa aceea. Pe la 21.30 a apucat-o pe fii-mea o criza, de nici acasa nu am reusit sa o potolim. Intr-un final s-a linistit, a mancat pe la 22.30 si la 23.30 era deja in lumea viselor.
Fetelor, nici nu stiti cat de mult astept plecarea la mare. Numar zilele... M-am saturat de Bucurestiul asta canicular si secetos. Sper ca la 1 septembrie, cand o sa ne intoarcem, sa se mai racoreasca, ca sa stau si eu mai mult afara cu pitica.
Pupici!
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
Andra_C spune:
Ionelu, unde ziceai ca vei sta la mare? In Neptun?
Ellyshor spune:
Neata! Pupici de la noi!
Mi se pare mie, sau se cam sparge gasca? :(
Sunt fete care n-au mai intrat de cand au nascut, si altele care au mai postat o data, sau de doua ori si atat.
Cred ca mai sunt maxim 10 care mai activeaza.
Pacat!
Nici eu nu intru zilnic, stiu, e greu cu bebe mic. Pe mine nu ma ajuta nimeni cu el, deci e si mai greu.
Dar printre picaturi, mai intru si va mai tin la curent cu evolutia noastra, va cer sfaturi si va citesc zilnic.
In fine, la urma urmei e alegerea fiecareia.
Sa revin la Boom al meu.
Tot am vrut sa va intreb daca puii vostri, cei mai maricei asa, mai fac pishu noaptea. Pentru ca Boom nu mai face.
Noaptea la 3 cand ii dau sa pape, ii verific si pampersul si e curat curat.
Dimineata inainte sa se trezeasca la fel.
Abia dupa ce se trezeste ii da drumul de umple tot pampersul.
Explicatia mea e ca nu mai face pipi in somn. Dar oare de ce?
Alta problema e ca Boom s-a cam facut un plangacios, mai ales cand suntem afara. In carut nu adoarme decat dupa ce trage un ropot de plans. Apoi sta ce sta in carut si ar vrea in brate. Nu stiu cum sa mai procedez cu el, ca nu pot sa plimb si carutul si pe el in brate.
Voi cum faceti?
Pupicei! Zi racoroasa!
Andra_C spune:
Ellyshorule, si eu am observat ca nu mai intra fetele, macar o data la 2 saptamani sa intre sa dea "raportul". O fi o perioada de acomodare apoi vor reveni. Oricum unele fete scriu numai pe FB.
Nici Robin nu facuse ieri dimineata pipi (eu noaptea nu-l verific, ii pun pampers dupa baie si i-l schimb dimineata), ma gandeam ca e deshidratat, apoi cand a facut era un pic mai inchis la culoare decat de obicei.
Iar faza cu luatul in brate ooooooooohooooooo cat am tras si eu cu aia mica. Mergeam pe jos km intregi cu ea(unde stateam nu aveam parc aproape, asa o luam la pas si faceam si eu miscare totodata) iar cand o apucau crizele trebuia sa o iau in brate. Si uite-ma cum mergeam in jur de 3 km cu un copil de 9-10 kg in brate si mai impringeam si carutul. Am si uitat fazele astea, mi-am amitit acum multe :))))))))))))
bytzza spune:
Buna dimi:) chiar dac#259; e amiaza:)
Am venit si eu la raport, e drept ca sunt mai activa pe Fb ca aici e tare greu de scris la cat am de povestit:)
La mul#539;i ani fericiti si impliniti Elena si din partea noastr#259;
Ella nici bebe al meu nu face pipi pana diminea#539;a īl schimb prima data la6 dimi dar dup#259; 7 face de toate:)) mai pu#539;in azi a s#259;rit peste statul pe ,,buda" si saracul are un disconfort la burtica
La noi s a racorit a#537;a frumos afara ca de 2 zile stam numai la plimbare doamne cat īmi place:) ast#259;zi ne pregatim de plecare, facem bagaje acum astept la rānd la epilat uff ce durere...
Va pup ca intru