Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
ionelu spune:
Buna dimineata si de la noi...
La multi multi ani fericiti si impliniti, Elena! O varsta foarte foarte frumoasa si implinita, in cazul tau.
Noi raportam o noapte buna buna, eu n-am mai facut febra ca sa transpir, nici nu am mai tusit atat de tare, iar pitica a dormit de la 11.30 la 9.00. Pentru ca vremea racoroasa ne-a permis, am iesit sa luam masa in parc si am stat pana la 11.00. Acum pitica doarme, conform programului ei obisnuit... parca azi a mancat si ceva mai bine, sa vedem.
Gyan, fii-mea din fericire si-a facut singura programul: se trezeste in jur de 9, mananca, se joaca sau ne plimbam pe afara, pe la 11.30-12.00 face putin nani, o ora - o ora jumatate, pe la 1.30-2.00 mananca iar, o las sa se uite la carusel pana mananc si eu, facem baita (asta de ieri, pentru ca am mutat baia de seara ziua), ne mai jucam putin, iar pe la 4.00-4.30 iar adoarme si se mai trezeste doar pentru masa de dupa-amiaza, adica la 6.30-7.00, pe la 8.00-8.30 iesim afara, ne intoarcem pe la 9.30-10.00, iar la 10.30-11.00 manaca de seara si la 11.30-12.00 nani pana dimineata... eu sunt mega norocoasa, asta este programul nostru obisnuit, pe care singura si l-a format, nu am fortat-o cu absolut nimic.
Cat despre pepenele rosu, eu nu concep o vara fara, asa ca am inceput inca de acum vreo luna si ceva cu cateva guri, dupa care am marit treptat cantitatea, iar acum mananc si 2 felii uriase pe zi... vad ca pitica il suporta. Oricum nu este o regula cu alimentele si fructele, unii copii accepta unele, altii altele, incearca si vezi cum reactioneaza.
Belissima, sa stii ca pe Bianca sigur o mananca gingiile... nu ies inca dintii, dar tot lucreaza ceva pe acolo si inca nu vrea inele de dentitie, asa ca se rezolva cum poate
La inot am fost o singura data, spre rusinea mea de cand mi-am facut abonamentul, pe 1 iulie. Eu am la World Class Marriott. Dar a fost ba Bianca maraita, ba eu bolnava si acum am ditamai mararul pe picioare si pe 21 plec la mare. Daca il iau acum ca sa ma duc la piscina, o sa imi creasca la mare si n-am facut nimic, ca pana pe 20 nu creste cat sa il pot lua din nou... si uite asa am fost mereu in contratimp. Sper ca de la 1 septembrie, dupa ce ma intorc de la mare, sa ma tin de program, macar de 2 ori pe saptamana sa ma duc, mai ales ca eu am ramas cu mega sunci la picioare si la solduri, chiar daca acum am ajuns la 56 kg. Nici macar blugii care imi veneau fff bine la 58 kg, cu cate am plecat in sarcina, nu ma mai cuprind in talie. Oricum, din septembrie incep sa ma duc si la masaj anticelulitic... deci combinat cu inot, ar trebui sa dea roade. Voi stiu ca mergeti la Rin, doar ca mie imi deconteaza serviciul la World Class si ma costa doar 150 lei pe luna.
Anca, si mie sa stii ca imi e fff greu sa ma mobilizez dimineata, dar eu am marele noroc ca stau fix la intrarea in parc. Totusi incearca sa il scoti cat de mult poti, asta am vazut pe pielea noastra. Cum nu iesim dimineata in parc, toata ziua e cu capsa pusa. Daca sarim si peste plimbarea de seara, e jale, cosmar pana reusesc ca o adorm. Si eu sunt foarte obosita, nu prea am timp de nimic in timpul zilei, sau doar de sters repede un praf si sapalat cateva vase, eventual o masina de spalat cand e critic si nu mai avem cu ce ne imbraca, dar eu am noroc ca Bianca imi doarme toata noaptea, asa ca eu imi fac plinul de somn. Eu nu pot face nimic seara/noaptea, pentru ca pic lata... eu le fac ziua cand doarme sau se joaca. Te inteleg perfect. Si oricum voi inca va chinuiti cu trezirile noaptea. Si eu eram mult mai obosita pe vremea aia, dar o sa vina si timpul vostru si o sa vezi ca o sa te mai relaxezi. Totusi incearca si acum sa il mai pasezi cuiva din cand in cand, ca sa ai putin timp si pentru tine. Eu asa fac, o parchez sus la ai mei si ma duc la cumparaturi, la salon etc.
Onutza, felicitari pentru progrese, este foarte bine, fiecare pui creste in ritmul lui, important este sa vezi o evolutie ascendenta. Unde mergeti la mare? Poate ne vedem? Noi suntem in Neptun/Olimp. Si Anxy o sa fie la mare, poate punem de o intalnire...
Ellyshor, asa fac, ii scot degetul si ii bag suzi, urla ca toate cele, dar sper ca o dezvat usor usor, stiu ca e nasol cu degetul, nu vreau sa ma gandesc decat la faptul ca o sa reusesc sa o conving.
Eu sunt mult mai bine azi, cred ca o sa mai trag cateva zile cu tusea, dar macar am scapat de febra, transpirat noaptea si starea generala proasta
Va pup si aveti grija de voi!
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
onutza83 spune:
dap poate ne intalnim...vb la telefoane:))
Ce vb bre elishorule de scos degetul?
am toate suzetele posibile si imposibile de silicon de cauciuc de toate nika bre..la cele de cauziuc isi provoaca greata.I-am luat una ieri de la cico si cum i-o bag greata isi [provoaca sa vomite.Pumnul in gura,ambii cate odata:)) daca nu pumnu alternativa e tztz:))) am dat suzeta si cu ceai si cu lapte nika breee imi bine sa i-o lipesc cu scoch:))))La mare ma duc la cosntanta am gasit un hotel si pe plajele de pe acolo dar am masina si mai colindam si alte statiuni...
IOnelu asa e fiecare cu rtimul lui...eu m0-am panicat sapt trecuta ca luase doar 300 de grm in 3 sapt dar a recuperat bine :) is multumita de el.
pe noi jucariile nu ne fascineaza in schimb radem la telecomanda de la tv ceva de groaza:))) nu stiu ce vede la ea:))
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 dap poate ne intalnim...vb la telefoane:)) Ce vb bre elishorule de scos degetul? am toate suzetele posibile si imposibile de silicon de cauciuc de toate nika bre..la cele de cauziuc isi provoaca greata.I-am luat una ieri de la cico si cum i-o bag greata isi [provoaca sa vomite.Pumnul in gura,ambii cate odata:)) daca nu pumnu alternativa e tztz:))) am dat suzeta si cu ceai si cu lapte nika breee imi bine sa i-o lipesc cu scoch:))))La mare ma duc la cosntanta am gasit un hotel si pe plajele de pe acolo dar am masina si mai colindam si alte statiuni... IOnelu asa e fiecare cu rtimul lui...eu m0-am panicat sapt trecuta ca luase doar 300 de grm in 3 sapt dar a recuperat bine :) is multumita de el. pe noi jucariile nu ne fascineaza in schimb radem la telecomanda de la tv ceva de groaza:))) nu stiu ce vede la ea:)) [url="Mami de Piti[/url] |
Onutzulee, lasa breee asta cu pumnii. Ca Boom are suzeta in gura si isi indeasa si pumnii peste ea!!! ...unde o credea el ca intra toate, nush!:))))))))))
Eu vorbesc de deget! De adormit cu degetul in gura, de folosit pe post de suzeta. Asta e periculoasa!
Ca pumnisorii toti copiii si-i baga in gurita, asa descopera ei lumea.
Al meu a inceput sa guste si jucariile, mai nou!
Iti spun eu ca nu-ti doresti un copil care sa stea cu degetul in gura!
Am vazut copii si la 5 ani cu degetul in gurita, iar pe degetelul cu pricina, de la atata supt, li se intareste pielicica. Urat, foarte urat!
Pupaceli lui Tudorica, grasanul!
Ellyshor spune:
Apropo de suzete.
Imi permit sa trag o concluzie.
Din ce observ eu, puii care sunt alaptati nu prea suporta suzeta. Poate, tocmai pt ca au zuza lor, material natural, marca inregistrata.
Nu le plac alea artificiale.
Destepti copii!
Anitta_O spune:
Fetele, noi suntem in Brasov. Ieri am fost la Parc Aventura. Eu cu gaza prin padure, iar baietii prin copaci. Azi suntem la Paradisul acvatic, ea doarme de vreo ora pe sezlong, sub umbrela, nu e chiar grozav de cald ca ieri. Vorbeati de iesit pe afara. Noi mai ieseam si in cursul zilei, locuim intr-o zona montana.oricum stam mai mult pe la umbra. Eva, pana la urma am gasit o pensiune faina la iesirea din harman spre Brasov. Va pup, se termina bateria.
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 2liniute mamita vreau si eu, te rog mult eu imi puneam o paturica de a lui peste umar, dar trebuia sa am grija sa nu-mi cada...asa ca am alaptat si fara sa acopar si nu mi-a fost frica de comentarii, mi se pare ceva normal sa ii dau sa pape.. am alaptat in parc...la restaurant... in centrul vechi cover-ele insa sunt ff elegante, o idee buna mami Anca de Rares Mihai (12.06.2012) fotografii Rares http://fotosivideo.blogspot.ro/2012/07/sleepy.html |
Anca, daca esti interesata " pe bune", eu ti-as recomanda un cover nu chiar identic cu al meu - adica forma e la fel, materialul la fel (100% bumbac), imprimeul e altfel, pretul e diferit. Eu l-am primit cadou de la cineva care nu s-a interesat de preturi si a platit dublu. Cel pe care il am eu e undeva in jur de 37cad, iar asta de care-ti zic ajunge max pana la 20 cu tot cu taxe. Deci...daca vrei, let me know si-ti pun si un link cu modelul.
Anitta, din pacate nu ajung in Moldova deloc,, mi-ar fi placut si mie sa ne cunoastem live!
Ok iubitele, asta e mesajul de ieri de fapt dar n-am apucat sa-l trimit, fug sa vad ce-ati mai scris! Pupicei
CRYSSAaa spune:
Despre degetul mare in gura:
Eu am avut "boala" asta si am ramas cu o dantura grozanica la dintii din fata. Acum am dinti de portelean, fiind singura metoda de a remedia problema.
Mai era aparat dentar, dar la mn era prea tarziu pt asa ceva.
Asa ca...fa tot posibilul sa il dezveti. Poate daca ii pui manusele. Ai mei au incercat cu piper si de-astea pe degent, ceva care ii face gustul mai putin dulce :D. Succes!
Cineva a zis ca il pisca tantarii pe bebe . Eu am o chestie pt insecte care se pune peste landou: http://www.mytoys.de/sunnybaby-Insektenschutz-universal-schwarz/Zubeh%C3%B6r/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.02/1731273
si e super utila. Bebe nu se sperie cu ea, nici nu o observa si insectele nu pot intra.
Sigur exista si in Ro.
Bebele meu a fost ieri super-suparat. A plans toata ziua de seara era ragusit, nu alta. Mama era speriata ca poate are ceva, dar eu deja stiu ca are si zile de-astea fara a avea ceva neparat. Aaa...mancasem rosii cu 1 zi inainte si cred ca si asta a contat. Deci, bag interdictii la rosii crude.
Am citit azi pana la pg. 7. Trimit sa nu uit si continui cititul :D
CRYSSAaa spune:
Mamita, am vazut ca vii in Buc.
Pana in sept ar trebui sa ma intorc si eu, sper sa ne vedem cat mai multe.
Ziceai ceva de turul Bucurestiului in bus. Eheee..sper sa nu mai fie asa cald, caci altfel nu cred ca e prea placut in autobuze. Ce traseu ai, adica ce vrei sa vizitezi?
Cat despre cazare, de ce vrei in Otopeni? Ca sa ajungi la aeroport? Noi de acasa facem si 30 min pana la aeroport, depinde de trafic. Si pretul la taxi e cam 35lei. Poti sa comanzi la Meridian Taxi cu 1 zi inainte, online: sotul asa face, el nevorbind romaneste.
Iar despre cazare sotul a mai stat la Rin in Otopeni, acarre are 4stele (avea firma negociat pretul), dar stiu ca e scumput pt ce ofera.
O alta varianta ar fi un apartament in regim hotelier, avand si bebeii cu tine. Personal recomand Orhideea Gardens(poti da serch pe net ca sa nu pun link), din proprie experienta. E un complex care are si apartamente de inchiriat, si unele si in regim hotelier. Ai inclus si intrarea la SPA, piscina, aerobic care fac toti baii, parol!
Parca era 70e/noapte. Dar nu garantez si nici nu sunt sigura ca se poate inchiria pt 1 zi. Multe au minim 3 zile. Dar poti incerca. Asta daca vrei sa stai in Buc.
E pe langa gara, si ai tren direct la aeroport.
tigruta spune:
Salutare fetele
am ajuns aseara acasa, am intrat sa va salut si am vazut ca Anitta e la Brasov.unde esti mai exact draga, cat stati ca as vrea sa ne vedem.
Ce zici?
Va pup si sper sa recuperez si eu ce;le 2 capitole piuerdute.
Onutza imi pare rau ca nu ne-am intalnit, in schimb m-am intalnit cu Shoso ma bucur ca ne-am cunoscut chiar daca a fost asa mai pe fuga, e cam greu cu amandoi copii dupa mine, noroc ca am avut ajutoare.
Mmamita spune:
Salutare din nou!
Cryssa, merci de info..eu sunt pe dinafara cu zonele din Bucuresti asa ca mi s- a parut cel mai simplu sa caut un hotel langa aeroport. Noi vrem sa facem un tur prin tara vreo 8 zile si Bucurestiul nu era in planurile mele, dar indianul m-a urecheat ca cica :,, Cum sa plecam din Ro fara sa vizitam capitala?!" In fine, tre' sa-i fac pe plac ca am o datorie mai veche, asa ca am zis ca in loc sa venim cu cineva cu masina la aeroport pt plecarea spre Canada, putem lua trenul joi noaptea, ajungem la gara vineri dimineata si stam prin Buc toata ziua de vineri - ne cazam la un hotel de pe langa Otopeni ( la 7am avem avionul inapoi), facem turul standard cu busul turistic( din Piata Unirii ca zicea Andra ca-i mai aproape) si seara dormim la hotel. Deci in Buc vom sta doar o zi si noaptea de dupa, nu avem nevoie de un apartament, ci de un hotel ok. De cald sper sa nu mai fie asa cald ca ca fi deja sfarsitul lui sept.
Va pupacesc!