Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 18
Daconst spune:
Danett,sa stii ca lainceput m-am gandit ca poate doar apa de aici are mai putin iod,cum e si cazul fluorului,pe care aici il iau bebelusii extra,dar explicatia postata mai su e de pe site romanesc si daca cauti,vezi ca spun acelasi lucru ca si aici.
Alina,felicitari mamic,si sanatate la bb!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
Daconst spune:
Ada,cum poate sa spuna asaceva???
Si pe ce motiv se bazeaza?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
Laura32 spune:
Doamne Ada , chiar trebuie sa ai nervi de otel cu neamurile astea , vb Danei ... pe ce se bazeaza cand face astfel de afirmatii ?!?
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
dannett spune:
Citat: |
Ti se pare greu cu alaptatul asta exclusiv ? cand pleci undeva sau mai bine zis daca poti sa pleci .... pe mine ma dispera , cum ies afara cum vrea mancare si in casa la fel daca ma-si pune la mintea lui ar sta toata ziua la o tzatza |
Nu pot pleca nicaieri fara ea din pacate. Si da..si eu sunt cu tzatza non-stop rezervata. Aseara intr-o ora cat am stat in parc de 2 ori am pus-o la san. Si in masina pe drum tot plangea ca vrea. Nu mananca mereu..mai mult ma foloseste drept suzeta (nici pe asta nu reusesc sa o invat sa o accepte).
Laura32 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dannett
Nu pot pleca nicaieri fara ea din pacate. Si da..si eu sunt cu tzatza non-stop rezervata. Aseara intr-o ora cat am stat in parc de 2 ori am pus-o la san. Si in masina pe drum tot plangea ca vrea. Nu mananca mereu..mai mult ma foloseste drept suzeta (nici pe asta nu reusesc sa o invat sa o accepte). Mami de Ecaterina (06.07.2012) |
M-am linistit , am crezut ca doar mie mi se intampla asa ceva , ei bine ... pe mine ma dispera acest obicei sau ma rog ce o fi el .
IIuli spune:
fetelor,
incep sa am niste MEGA emotii, de aseara de fapt am inceput sa fiu un pic nostalgica dupa burtica. ma gandeam ca daca nu o sa mai am al doilea copil, azi e ultima zi din experienta asta de femeie insarcinata. o experienta pe care nu stiu exact acum cum sa o caracterizez, mi s-au parut greu de suportat transformarea corpului, kilogramele in plus, obrajii bucalati , parul care mi s-a cam intins, plus altele inestetice pe care nici nu mai vreau sa le amintesc.
cu toate astea, au fost niste luni foarte frumoase, cu satisfactii complet diferite si cu sentimente noi, care sper sa creasca si sa se faca mari si frumoase ca bebelusul meu.
va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi si ca am gasit intotdeauna la voi un sfat si o vorba buna.
ne auzim dupa maine, cand voi intra si eu in randul mamicilor. Abia astept sa imi vad copilul, sper sa ma indragostesc de el la prima vedere si sa ne iubim toata viata.
Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa ne auzim cu vesti bune!
Va pup pe toate si sa imi tineti pumnii!!
39+ Mihai
AMR 1 zi
sursula spune:
Salutari mamici!Intru si eu rapid sa va anunt ca pe 8.08 am nascut o fetita minunata Thea Lucretia,3710 gr,apgar 10.Recuperarea e neasteptat de usoara fata de prima sarcina ,la fel si starea de spirit,e mult mai buna ca dupa prima nastere.Ori e din cauza ca acum stiu la ce sa ma astept si ma simt stapana pe situatie,ori e din cauza ca e muuult roz in jurul meu!:))Va pupam!
35+
ilenutza spune:
Si eu sunt pe post de suzi si e asa frumos sa ai un bb mic mic care suge, se uita in ochii tai si adoarme atat de senin si fericit... Asta e o placere care nu dureaza mult din pacate...
Daca bazaie in masina ii dau suzi un pic pana adoarme...
Si ce daca nu pot pleca fara ea, nici nu as vrea, asta este si ideea, bb are nevoi
e de mama care se ocupa intai de el si apoi de orice altceva
Caciula nu i-am pus niciodata
Lapte nu am pus deoparte, abia azi am sterilizat pompa
Acum plec cu V la control la ochi, apoi in Mamaia la plimbare si aerosoli cu toata trupa.
Ile , mami de V si A ,
Laura32 spune:
Mult succes Iuli , sigur o sa te indragostesti iremediabil de puiul tau , sa stii ca si eu m-am despartit tare greu de burtica si am fost foarte nostalgica cu toate ca si mie sarcina mi-a dat batai de cap ca la toate fetele , eu nu o sa uit arsurile si dormeam pe 3 perne , dar a fost frumos . Am trait sarcina la intensitate maxima mai ales ca eu alt bebe nu mai pot face
Laura32 spune:
Sursula , felicitari si asteptam poze cu mica printesa ... cred ca la al doilea copil esti muuult mai sigura pe tine si uite asa scapi de o depresie