Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 17
michelle1981 spune:
Am vazut si eu poze cu toate piersicutele, care mai de care mai scumpa, am vazut si pletoasele odiseei, stiu ele care sunt
Dana - pozele le-ati facut in maternitate? Frumoase tare, ca si protagonistii
Cat timp trebuie sa luam iod? Noua nu ne-a zis nimeni nimic.
Aruba - cum te mai simti?
Eu am fost ieri la dr. gineco sa imi scoata firele si mi-a verificat si sanii. Apoi a chemat o asistenta sa imi faca masaj si sa ma mulga.
Nu mi-a zis ca ar fi ceva grav. Acum, Doamne ajuta pe mai departe.
Azi vad ca si tensiunea mi-a revenit la normal
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita si dianami zi mi ce complex de buri recomanzi ca vad ca parul meu incepe sa se duccaaaaaa |
Afara le puneti si caciulita? La cate grade?
Daconst spune:
Miha,pozele au fost facute la maternitate...aveau fotograful lor acolo.
Iodul trebuie luat pe toata perioada alaptarii.cel putin asa e aici.
Vroiam sa va mai spun de un obicei de pe aici.
In primele trei saptamani,vine toata lumea care vrea,sa-ti vada bebelusul.ma refer la vecini,prieteni,neamuri...
Se considera ca bb are imunitate de la mama si e perioada cea mai buna ca el sa intre in contact cu strainii...
Nu stiam nici eu asta...pentru ca la noi amanai momentul sa creasca bb cit mai mare.
Intreba cineva ce mancam,pai cam de toate.In general eu am o masa de paste sau cartofi...mic dejun lapte cu cereale,fructe...cam ce mancam si inainte.
Doar la condimente,usturoi si ceapa nu m-am bagat.Restul chiar nu m-am mai gandit deloc.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
dannett spune:
Aruba , capul sus, o sa treaca depresia, dar beneficiile alaptatului o sa ramana cu siguranta!
Michelle, eu nu i-am pus caciulita de cand s-a nascut decat dupa baita, cat o mutam dintr-o camera in alta pentru ca mi se parea ca ramanea uda pe par. Afara am scos-o mereu cu cracii goi si cu manecuta scurta.
Muraturica, pe mine chiar ca m-a luat nasterea pe nepregatite: hainute nici gand sa fie spalate si calcate, abia cateva cumparate. Casa, abia ne mutasem de o saptamana..inca mai sunt si acum multe de pus la punct. Furnizorii de mobila ma sunau la cateva ore dupa operatie sa vina sa livreze comanda.
Dar nici gand de depresie sau sa simt ca bebe nu e binevenit. Lui nu ii trebuie mai mult decat niste brate iubitoare, liniste si atmosfera placuta in casa. Restul vin de la sine...
Am fost si noi ieri la control la dr de familie. Crestem foarte frumos (1200g si 5 cm intr-o luna), desi cantaritul doctoritei e cat se poate de rudimentar. Aceeasi cantarire pe care o practic si eu acasa: intai eu pe cantar, apoi eu cu bebe in brate si facut diferenta. Am intrebat iarasi de glicerina boraxata (mi-a atras atentia ca bebe are ciuperca pe limbuta), dar ea insista ca nu e toxica si nu i-a anuntat nimeni ca ar fi, mai ales ca asa se prescrie de zeci de ani.
Trebuie sa imi gasesc un pediatru mai serios..Dar, sa merg asa doar la consultatie, fara ca bebe sa aiba o problema vizibila? Voi cum ati facut/faceti?
Apropo de iod, eu sunt cu tiroidita autoimuna, dar dr nu mi-a recomandat niciodata supliment de iod. Am facut testul de hipotiroidie la fetita dupa nastere doar.
Dana, ma gandesc ca poate depinde si de componenta apei in zona si poate de asta in Germania e o practica obisnuita..
Astazi mergem la ecocardiografia de o luna. Speram sa primim vesti bune
ramonavlas spune:
Azi dimineata la ora 3, a venit pe lume Anca Maria, 3,200kg, fetita lui Alina!
Felicitari mamico, bun venit pe lume Anca Maria!
Laura32 spune:
Danette , tu ii dai fetitei doar san ? A luat ft bine in greutate
Michelle si eu il scot afara cam flu, flu , body subtire si fara caciula chiar daca a batut vantul mai tare, doar dupa baie o jumatate de ora are caciula in cap
Refacere rapida Alina si un bb sanatos si papacios sa ai !!!
L-am scos pe bb afara o ora si jumatate , bineinteles ca am avut laptic la mine dar nu toata portia ,mai putin , e jale cu el sta numai treaz si nu isi gaseste locul deloc ...cum intram in casa supt la tzatza ( doar cat avem nevoie , vre-o 7 min dupa ceas ) ca doar tzatza o avem non stop langa noi .... si somn pana la urmatoarea masa care v-a fi repede ca doar mananc cat am nevoie pe moment , ce sa faca si mami sta la dispozitia mea , doar nu are altceva de facut
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
dannett spune:
Doar san ii dau, da. Nici nu mai stie sa suga din biberon.
Am incercat sa ma mulg ca sa am ceva provizii poate totusi o reobisnuiesc cu biberonul dar mi se pare super traumatizanta pompa (am incercat cu una gen seringa) si nu am reusit sa scot decat o lingurita.
Mi-e si frica ca la cat e ea de imprevizibila daca dupa ce o mulg vrea la san si eu tocmai i-am golit?
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannett Doar san ii dau, da. Nici nu mai stie sa suga din biberon. Am incercat sa ma mulg ca sa am ceva provizii poate totusi o reobisnuiesc cu biberonul dar mi se pare super traumatizanta pompa (am incercat cu una gen seringa) si nu am reusit sa scot decat o lingurita. Mi-e si frica ca la cat e ea de imprevizibila daca dupa ce o mulg vrea la san si eu tocmai i-am golit? Mami de Ecaterina (06.07.2012) |
Stai linistita ca oricat ai incerca sa golesti sanul , bb tot scoate lapte , nu ai nici o sansa sa o lasi fara mancare
Ti se pare greu cu alaptatul asta exclusiv ? cand pleci undeva sau mai bine zis daca poti sa pleci .... pe mine ma dispera , cum ies afara cum vrea mancare si in casa la fel daca ma-si pune la mintea lui ar sta toata ziua la o tzatza
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
adarev spune:
Salutare, salutare. Sunt rupta de somn si abia ma misc pe la birou. cred ca o sa-mi pun o canapea aici. Nectarel a avut program din doua-n doua ore de trezit.Aruba, sper ca esti bine. Acelasi lucru l-am patit si eu la Tudor. Alaptatul fiind cea mai crunta experienta. Acum vad ca merge bine.Luni, mrergem si noi la control. Facem 40 de sapt. si avem si controlul neurologic. Sper sa fie bine.Felicitari Alina!Eu, cu imbracatul copilului sunt varza.
Ada
adarev spune:
Doamne, fetelor, am niste nervi de cateva zile.Socrul meu foarte binevoitor, a avut grija sa-mi spuna ca eu sunt singura vinovata ca am nascut copilul prematur.Asta sa aveti si voi idee.
Ada