Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
Cred ca am ratat un capitol, am vazut pe prima pagina ca micutul Cezar s-a transformt in ingers. Valy : sincere condoleante , imi pare rau pentru pierderea suferita. Nu stiu ce s-a intamplat, insa iti doresc multa putere pentru a trece peste acest moment dificil .
ali24 spune:
Porumbita da se cerea un .atunci sotul o credea ca na ea a crescut 2 copii si stie mai bine.si degeaba incercam eu sa ii explic ca tot degeaba.acum vad ca ma crede pe mine si nu o mai baga in seama sper sa nu se razgandeasca si sa fie iar si el impotriva mea ca ,chiar plec
aaaa si inca una de ieri imi spune ca ea nu ia alaptat pe copii decat cate o luna ca si a dat seama ca nu se satura si nu i a mai chinuit ca tot plangeau.va dati seama ca eu am luato ca si cum eu l as chinuii pe el ca il fac sa planga.si mi a mai spus ca spera ca pe asta nu am de gand sa il alaptez 3 ani?dar care ar fi problema ei daca as vrea asta?ii stica ei tzatzale sau ce?se trezeste ea noaptea?????????chiar nu inteleg ce au impotriva alaptatului meu...intadevar nu mai vreau sa alaptez asa mult dar asta doar din motivul ca nu suport sa il vad pe copil ca trage hainele de pe mine si plange sa io dau pe tzitzi si eu sa nu mai pot cum a fost in cazul lui rafi.si atunci zicea ca de fapt ptr mine e mai greu sa il intarc decat ptr el ca eu sufar ca nu mai ii dau laptic.de parca ptr mine era chiar o placere sa ma trezesc pana la 3 ani de cateva ori pe noapte sau sa fiu la dispozitia lui in orice moment...
in fine incerc sa ma opresc sa nu va umplu aici paginile aiurea
ali24 spune:
r_ocsy ce frumos ca o linisteste surioara ei.chiar ca asta sunt momente minunate.rafi si el saracutzu il pupaceste toata ziua si il mangaie dar prapaditu de denis inca nu reactioneaza.el cand e treaz e tot nervos...probabil ca nu se satura.
Kimmy spune:
Salutare!Cine pofteste la un ceai rece?Eu beau toata ziua ca de ieri Emma sta foarte mult la tzitzi.Cand se trezeste,cand face kk,cand vrea sa doarma,cand o doare burtica,si uite asa sta cand la 15 minute cand la o ora.
Rocsy cand te aud ca ziua papa la 4 ore si noaptea la 6-7,zau ca te invidiez.Sper sa nu i se formeze asa programul,ca ma cam ia drept suzeta .
Ieri a fost pediatra la noi,toate par sa fie ok,mergem la o luna se o cantarim,apoi la doua luni la vaccin si eco de sold.Azi face 2 saptamani si incepem vit d3.
Uof,iar isi papa manutele si incepe sa scanceasca.
Nu stiu ce sa fac,ca daca o pun asa de des,sigur nu i se face intre timp foame,suge can 5 minute,mai sta 5 asa cu sanul,adoarme,si uite asa intram intr-un cerc vicios .
Gata,plange
Daconst spune:
Porumbita,eu iau de 3 ori pe zi cite 15ml de Floradix.M ajuta mult.
Miha,pentru noduli,eu am o lampa cu infrarosii care ma ajuta.Masez sanii in fata lampii pina incep sa curga.
Metoda asta o foloseau si in spital.
Ada,hai ca nu mai sunteti asa micuti...deja Necatarel e baiat mare.
Ramona,vezi ce bine e cu fructe?Asa slabeste si mami si printesa nu se mai constipa.
Ali,vad ca nu te lasa soacra sa te plictisesti!
Hai ca vin si eu la slabit ca am destule kg.Eu am dat 10 jos pina acum dar mai am vreo 10.
Fetele,vroiam sa va intreb,voi luati iod???Ca in perioada de alaptare avem nevoie si noi si bb.Nu stiu daca in Ro are vreo importanta,dar aici toate mamicile primesc.
Atentie doar fetele cu hipertiroida,ele nu au voie sa ia.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Porumbita,eu iau de 3 ori pe zi cite 15ml de Floradix.M ajuta mult. |
ms frumos!!!
Citat: |
Fetele,vroiam sa va intreb,voi luati iod???Ca in perioada de alaptare avem nevoie si noi si bb.Nu stiu daca in Ro are vreo importanta,dar aici toate mamicile primesc. |
n am auzit/citit
la ce ajuta?
sub ce forma se ia in De?
Kimmy spune:
Dana eu am luat iod de 2x/saptamana cat am fost gravi,dar nu mi-a spus ca ar trebui sa iau si dupa ce nasc.
Eu vroiam sa va intreb daca luati careva spirulina?Parerile sunt impartite si nu stiu ce sa fac.Pe unele site-uri scrie ca ar fi bine de luat ca ajuta lapticul,si pe altele zice ca ar fi contraindicat daca alaptam.
ali24 spune:
dana de plictisit nici vorba de cand am nascut
stai linistita ca ai doar cateva zile de cand ai nascut.acum baga sa se formeze lapticu ca ai timp mai incolo de slabit.si oricum in vreo 2 sapt sigur mai dai cateva kg jos
ali24 spune:
aaaaa si am uitat sa va zic ca mi a sosit cumnata din germania.ne a facut surpriza si a venit mai repede.imi era dor de ei si imi plac .mai au si 2 copii dar sunt sigura ca o sa imi treaca repede ca sunt foarte galagiosi si sigur va fi copilul stresat cu atata lume in jurul lui
ramonavlas spune:
Riana a mai pus pe ea 290 de grame, acum are 3,750 la 3 saptamani.
Vad ca deja are program. De la 14.30 face nani, la 17 suge dupa care face nani din nou pana la 20 cand o trezesc.