Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor eu m-am pricopsit cu o mare depresie. Mastita asta si problemele cu alaptatul m-au terminat. Sunt pana maine dimineata in spital, nu fac altceva decat sa ma mulg si sa plang. Pt mine alaptatul e cea mai mare trauma, il vad ca cel mai mare impediment in a fi alaturi de fetita mea, de care mi-e tare dor. A tot venit sotul sa ia laptele ce il scot sa ii duca la fata si tot incearca sa ma incurajezw dar nimic nu functioneaza. Am ajuns sa imi doresc sa nu mai am lapte deloc, sa pot sa ma simt si eu bine alaturi de fetita mea. Ma intreb oare beneficiile alaptarii pt copil merita daca pun in balanta cu starea psihica ce mi-o creeaza? Sunt la pamant cu nervii :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Aruba, dar nu stai cu bb? Eu cand am fost internata era o lauza cu bb internata tot pt mastita, a stat cam 5 zile in spital in salon de 2 paturi , singurica.

Noi va salutam de la mamaia, facem arerosoli...

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

aruba, imi pare tare rau pentru cum te simti. si mie mi-e groaza de mastita, mai ales ca eu am avut dintotdeauna probleme cu sanii. sper sa fii mai bine repede. eu am vazut multe mamici terminate de suparare din cauza alaptarii si sincer cred ca orice te face pe tine sa fii echilibrata si sa fii calma alaturi de bebe e cel mai bine.

38+ Mihai
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

mi-am actualizat si eu semnatura. azi mi-am pregatit si bagajelul si nu imi vine sa cred ca se apropie momentul. sunt foarte agitata si bb se misca foarte mult acum, cred ca simte si el agitatia mea. de azi dimineata am inceput sa ametesc foarte tare si am si o indigestie, sper sa nu se intample ceva pana vineri dimineata. azi am stat cuminte in pat si asa o sa stau si maine, chiar daca o sa am musafiri.

39+ Mihai
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Aruba, nu am avut mastita insa am fost la un pas. Plangeam tot timpul de durere, de suparare. A durat 2-3 zile. Pentru zilele astea, bebe merita. Ai sa iti dai seama mai tarziu.
Trage de tine sa ai lapte, nu te lasa. Pt bebe, nimik nu e mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aruba de ce nu iei fata cu tine?

laptele tau e super bun pt fetita; trece si deprimarea si o sa te bucuri de ce poti oferi bbului tau!

nu m ati lamurit la ce e bun iodul ala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Aruba , nu mai plange ca nu rezolvi nimic , mobilizeaza-te pentru Ana ca are nevoie de tine . Te inteleg perfect pentru ca si mie mi se pare foarte greu si acum mai plang, dar putin nu mult , nu iti spun cum a fost prima saptamana acasa .... groaznic , plangeam din orice si cu cat incerca sa ma consoleze cineva , eu plangeam si mai mult .
Ii transmiti starea fetitei si nu se merita , calm si se rezolva . Nu esti internata la Medlife ? Poate era mai bine daca o aveai pe bebelina langa tine mamico
Te si sa ia o noapte usoara si fara lacrimi .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor nu am luat-o pe bebe cu mine pt ca starea in care am ajuns aici nu imi permitea nici macar sa stau in picioare. Eram epuizata, aveam frisoane puternice si din cauza febrei mi se punea negru in fata ochilor si ma lua ameteala. Am considerat ca nu sunt in stare sa ma ocup de ea si decat sa mi-o duca la neonato unde plang cate 10 bebei odata, e mai bine pt ea sa o las in mediul ei, ingrijita de sot (care poate sta cu ea acasa) si de mama mea. Apoi era vb sa plec asta seara dar am mai facut 2 reprize de febra peste 39 si doctorita a decis sa ma tina peste noapte. Bebe a fost hranita numai cu laptele meu de la congelator plus ce am muls eu peste zi tot la ea a ajuns. Daca si maine dimineata se decide sa nu plec o sa mi-o aduca sotul aici, dar peste noapte tot acasa prefer sa stea, asa simt eu ca e mai in siguranta, desi e crunt pt mine ca nu am vazut-o de 24 h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, iti trimit cele mai bune ganduri .
inteleg cum te simti fara bb. eu am plecat cu mainile goale din maternitate (bb-ii au mai ramas pt un icter sever) si veneam cu lapte muls (eu sau sotul) la fiecare 3 ore. cand ii vedeam la neonato sau cand le dadeam sa manance si imi recunosteau vocea, linistindu-se instant, imi venea sa innebunesc stiind ca ei vor mai sta fara mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aruba,imi pare tare rau ca tre sa treci prin asa ceva...
Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau.Cunosc depresia de dupa sarcina si te inteleg perfect.

Porumbita despre iod:

" Iodul - In timpul alaptarii ai nevoie de o cantitate dubla de iod fata de o perioada obisnuita. Iodul este necesar bebelusului tau fiindca este folosit de glanda tiroida pentru a controla dezvoltarea normala a inimii, rinichilor, muschilor. Sarea iodata este o sursa buna pentru mamicile care alapteaza dar uneori nu este suficienta. Ai nevoie de 0.3 mg de iod zilnic."

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

40+ sapt

Mergi la inceput