Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev ce faceti fetele? Gabi, ce faci fata mea?Ai ganduri de schimbare. Ali, mai vreau si eu linkul de la topicul tau.In rest noi suntem ok.Adica, aceleasi treziri si abia de luni ne consideram si noi nou nascuti cu toate ca Nectarel e deja batran. Avem si noi 2600 de grame. Voi toti sunteti mari pe langa noi, dar, promitem ca va ajungem din urma. Ada |
Da Ada vreau o schimbare dar nu stiu nici eu de care sa fie si cum . Ai si tu un bb mare si se va face si mai mare . Andrei avea ieri la o luna si 3 zile , greutate 4500 gr si 55 cm ... am luat 1100 gr si 4 cm intr-o luna numai cu san , mi-a zis sa nu-i dau nici o completare de lp
Vrei sa te inscri in clubul Alinei la slabit ? Nu stiu ce vrei sa mai slabesti ca si asa te bate vantul ( eu glumesc )
Multi
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Porumbita spune:
ada tu esti asa slabuta si arati super bine
laura se recomanda alaptarea cand ai febra, eu asa stiu; sincer de multe ori nici doc nu sunt f informati, darmite farmacistii sau asistentii din farmacii...
eu sunt cheo rau...
azi noapte piticul mic a supt din ora in ora
iar piticul "mare" intre 12 si 3 s-a trezit de 4 ori ca a visat urat/vrut apa etc..
f nedistractiv
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita laura se recomanda alaptarea cand ai febra, eu asa stiu; sincer de multe ori nici doc nu sunt f informati, darmite farmacistii sau asistentii din farmacii... |
multumesc de informatie , e bine de stiut pe viitor .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ali24 spune:
ola ola...ce fac fetele?
hai alina
laura vad ca asa incet incet merge...sper sa reusesc sa ma tin de treaba mai ales ca peste 2 zile vine cumnata mea din germania si soacramea ii rasfata cu fel de fel de bunatati
mie cand am fost la controlul de 4 sapt mi a spus ca totul e ok si ca dupa alte 4 sapt pot sa imi reiau la normal toate activitatile.eu stiam ca dupa ceza nu te poti apuca asa repede de sport dar el a zis ca pot doar sa nu exagerez sa fac sute de abdomene din prima.oricum eu deja fizic ma simt super ...
celulita am si eu la greu chiar vroiam sa intreb si eu daca am voie cu aparat de vibromasaj.oare vibratiile alea nu afecteaza operatia daca incep deja?
cand plec il las cu soacra mea si ma mulg si ii las laptic in sticluta.dar chiar nu reusesc sa ii las suficient ii mai da lp
of of aruba.asta iti mai lipsea si tie. astept sa revii cu vesti bune
mygirl nu stiu ce sa iti spun despre bubita.ce fain ca te poti plimba in voie cu bebele peste tot.
ooo ada deja sunteti mari http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173880&nm=mamiciva-invit-la-slabit
ali24 spune:
si acum sa ma plang putin
cu toate ca am zis ca nu va mai povestesc de soacramea ca pot scrie un roman si sa nu va mai plictisesc si pe voi va scriu putin totusi ca asa poate ma mai descarc.
deci e o femeie super ,ma ajuta la orice ii cer si la ce nu ii cer.si cand ma bucuram ca cica la denis a invatat lectia si nu ma mai dispera ,imi mai arunca asa cate o pastila nevinovata la care imi vine sa o bat.
la rafi odata asa m am certat cu toata casa din cauza ei ca imi venea sa imi fac bagaju si sa plec sa imi cresc copilul cum vreau eu si cum stiu eu.ma dispera ca nu se satura copilul de la laptele meu.am tot tacut pana intr o zi cand ma intreaba a mancat copilul si eu i am spus ca da si apoi merge la sot si ii spune dute du i la copil o sticluta de lp praf ca moare de foame ca nu se satura cu tzitzi.atunci sa vedeti cum a iesit leoaica din mine si le am facut niste crize...
trimit mes si revin ca mie frica sa nu mi se opreasca calcu cum mai are obiceiul si sa pierd mesajul
Porumbita spune:
ce urat ALi, chiar ca se cerea un
doar ca sotul tau cred ca ar tr sa vb cu ea
eu sunt de principiu ca dc vrei sa ma ajuti iti multumesc din suflet si raman datoare; DAR ajuta ma asa cum cer/cred eu ca am nevoie
dc nu, mai bine nu ma incurci!
Porumbita spune:
laura uite aici despre alaptatul cand ai febra
http://forums.llli.org/showthread.php?48406-Breastfeeding-with-a-fever
http://coldflu.about.com/od/faqaboutthecold/f/breastfeedingsick.htm
http://pediatrics.about.com/library/breastfeeding/blbreastfeedingk.htm
ali24 spune:
si il tot bolanzea pe sot ca cica de aia nu vreau sa ii dau lp ca sunt geloasa pe sticluta ca asa a fost si ea
bun acum nu mi le mai da asa directe dar cand plange copilul il intreaba pe el cica <ce i ti e fomica?nu te ai saturat?>eu zic baaa s a saturat dar il doare burtica...si mai trec cateva minute si iar ce cauti cu gurita?o cauti pe tzitzi.alta mai faina imi spune vai dar de ce e asa nervos oare ca cu noi a fost asa linistit?a dormit non stop?
apoi dupa ce ii cant 7 ore si nu se linisteste vine ea (si nu imi place sa cant cand e cineva )si spune vai dar cantai ca asa se linisteste.deci daca la ea s a intamplat odata sa il liisteasca cantand eu nu sunt buna ca nu ii cant si tot chestii dinastea.
dupa ce il leagan 2 ore pe copil si e rupt si super adormit vine ea si il leagana 10 min si adoarme si atunci bineinteles ca crede ca eu nu stiu sa il adorm .crede ca ea il linisteste mai bine pe copil si asta imi da niste nervi de presimt ca iar ma voi certa maxim cu ea.de aceea am scris aici ca sa ma mai calmez si sa mai aman momentul.
toate prietenele ma invidiaza ca cica ce bine ca am asa ajutor,dar credeti ma ca cu toate ca ma bucur si eu pe moment ca mai pt pleca de ex la strand cu rafi de cele mai multe ori m as lipsi si as prefera sa il cresc eu singura.
hai ca v am innebunit de cap
nu mai stiu cine zicea de baut apa...si eu beau la greu si ziua si noaptea
r_ocsy spune:
Salut !
Trec zilele asa de repede una dupa alta ca nici nu mai stiu cand zboara timpul.
Noi crestem frumos si sigur, papam doar san, ziua la 4 ore, noaptea la 6-7 ore. Mai si plangem ca suntem mici . Zambim toata ziua si incercam sa scoatem sunete. Ce ma impresioneaza pe mine cel mai mult e legatura care se formeaza intre fete. Cea mare toata ziulica o pupa si o mangaie, ii canta, ii vorbeste. Pitica in schimb o rasplateste cu zambete pana la urechi si cateva sunete, cand e sora ei prin preajma sta numai cu ochii dupa ea, daca pleaca Sofia in alta camera incepe sa planga, parca i-ar spune sa vina inapoi.
Ieri plangea pitica in carucior, cand am ajuns eu se linistise ... sau mai bine spus o linistise Sofia : ii daduse suzeta, avea o manuta pe spatele ei si cu cealalta se chinuia sa miste caruciorul in timp ce ii spunea "gata Natalia, nu plange" ... a fost un moment minunat .