Cardul dracului, Dracul cardului.
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Vor fi zone de acest gen dar exista proceduri si pt aceste cazuri.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Apropo de titlul subiectului.....Am vazut acu` la stiri ca va scrie cardul articulat,la cererea unor organizatii religioase...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Apropo de titlul subiectului.....Am vazut acu` la stiri ca va scrie cardul articulat,la cererea unor organizatii religioase... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
deci de acum inainte nu voi mai putea folosi expresia: un card de rate?!!!
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui eumada Of,esti asa de candid.....tu inca mai speri ca se poate face ceva bun in Romania.... Of uite cu toata informatizarea nu si-au facut ca lumea bazele de date si mortii apareau in liste..... Da,poate fi ceva bun,dar ia gandeste-te cati medici de familie isi vor putea permite partea de logistica? Sunt medici care lucreaa in sate mici,de batarani,Casa de Sanatate deconteaza cu luni in urma...Marius,Marius...as vrea sa fiu si eu asa increzatoare ca tine.... Mama lucreaza in sistem si stiu... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
tot ce ar trebui sa-si permita medicul de familie este un computer si conecxiune internet...crezi ca e prea mult?... baza de date, administrarea ei ii revine "centrului"...
Laura25 spune:
citat din mesajul lui eumada Apropo de titlul subiectului.....Am vazut acu` la stiri ca va scrie cardul articulat,la cererea unor organizatii religioase... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Penibil ... Au terminat de rezolvat toate problemele, asta le-a mai ramas.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
deci de acum inainte nu voi mai putea folosi expresia: un card de rate?!!! Nina,mami de, |
putea-vei, dar vei pacatui. Ntz ntz ntz! Banu-i ochiu cardului.
In schimb stiu sigr ca dupa hahaiala de rigoare am descoperit noi modalitati de imi cenzura eufemistic limbajul. "Fir-ar ale cardului de rate cu cine cardu m-a pus sa ma bag in asa ceva! "
marius spune:
citat din mesajul lui ina.click In schimb stiu sigr ca dupa hahaiala de rigoare am descoperit noi modalitati de imi cenzura eufemistic limbajul. "Fir-ar ale cardului de rate cu cine cardu m-a pus sa ma bag in asa ceva! " |
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
XIO spune:
A...stiti ca deja exista informatizarea? Adica medicii de familie au un program pe care il platesc lunar, o baza de date unde sunt pacientii, pe ala se lucreaza. In spitale de asemenea avem programe, se lucreaza pe calculator de cativa ani incoace.
Si nici nu trebuie conexiune la internet.
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ina,esti tare...pai tu realizei ca tocmai ai fost inventatoarea unui tip de apostrofari care va putea fi folosit fara risc de avertismente?
Cine cardu` m-a pus sa ....
eumada spune:
citat din mesajul lui XIO A...stiti ca deja exista informatizarea? Adica medicii de familie au un program pe care il platesc lunar, o baza de date unde sunt pacientii, pe ala se lucreaza. In spitale de asemenea avem programe, se lucreaza pe calculator de cativa ani incoace. Si nici nu trebuie conexiune la internet. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Xio la cabinetul mamei mele exista program dar mai exista si necesitatea conexiunii la internet pentru a se putea verifica fiecare pacient si de catre casa de sanatate?La 20 pac nu se mai plateste nic` pentru ziua respectiva?
La fel,se verifica on line si prezenta in cabinet confom programului care figureaza la casa de sanatate?Adica pana la 16 fix trebuie tinut on line tot....