Cardul dracului, Dracul cardului.
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
jeeee...cuvintele au semnificatia pe care dorim noi s-o aiba!
deci..nu-i bai, mere si asa!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
marius spune:
Dupa ce se va finaliza aceasta implementare cu corecturile de rigoare a softului cu erorile umane cu sincronul datelor - deci cand toate acestea se vor finaliza/corecta, va fi unul dintre cei mai mari pasi facuti de Romania spre eficienta.
Costurile vor scadea dramatic, furturile din sistem de asemenea, va exista un control excelent al multor informatii specifice, se vor putea face prognoze in fine eu sunt bucuros ca in sfarsit se va mai face un pas extrem de important spre normalitate si eficientizare.
Chestiile astea cu drac si 666 si alte bazaconii ma lasa rece. Total.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Dupa ce se va finaliza aceasta implementare cu corecturile de rigoare a softului cu erorile umane cu sincronul datelor - deci cand toate acestea se vor finaliza/corecta, va fi unul dintre cei mai mari pasi facuti de Romania spre eficienta. Costurile vor scadea dramatic, furturile din sistem de asemenea, va exista un control excelent al multor informatii specifice, se vor putea face prognoze in fine eu sunt bucuros ca in sfarsit se va mai face un pas extrem de important spre normalitate si eficientizare. Chestiile astea cu drac si 666 si alte bazaconii ma lasa rece. Total. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Pai traim in Romania...daca nu merge ceva se vor lega de topica literelor.Problema,pusa cum o pui tu e corecta...dar rezolvarea nu va fi cum credem.....din cauya erorilor multe ,voit multe..praful se va alege si de carduri.
mianna spune:
nu va contine cuvantul card, nu va contine CNP-ul, nu va contine bolile cronice... oare poate sa contina poza pisicilor mele, pe care mi-am pus-o si pe cardul ING?
de fapt voiam sa spun ca n-am prea mare incredere in reusita romanilor de-a implementa softul/softurile necesare in timp util.
eumada spune:
Iaca Mianna aici sunt de acord cu tine.Da` eu il pun pe Taz...are cineva ceva impotriva?
marius spune:
Asa cum s-a ajuns pana in prezent sa se faca pasi foarte mari in informatizarea datelor in foarte multe domenii, eu sunt convins ca nu doar ca se va finaliza si acest proiect ci chiar va aduce beneficii extrem de mari. Nu am nici cel mai mic motiv sa fiu pesimist.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
violetan spune:
Eumada, sigur ca are cineva ceva impotriva! Ca de exemplu- eu!
Pai cum??? Taz= diavolul tazmanian= drac= card invers? Doh??
Mai gandeste-te!
ina.click spune:
Eu abia imi astept cardul, cartela, dracul, sau cum s-or hotari sa ii zica.
Sper sa nu se gandeasca vreodata anumiti cuviosi ca si cuvantul moneda poate duce la cuvantul demon, anagramat.