Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)
Raspunsuri - Pagina 4
Lidia_88 spune:
diancic, mie da a inceput acuma sa mi se cunoasca burtica de gravida chiar bine, si mie imi place sa-mi expun burtica mai ales ca nici eu nu am haine de gravi toate sunt mulate.de cand au inceput sa miste de atunci am inceput sa iau proportii la burtica.
o duminica placuta va doresc
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU
diancic2002 spune:
Si eu am inceput sa simt bebicii,foarte placuta senzatia [:d], cu jumatatea am avut meciuri in primul trimestru,apoi am incetat ca a plecat la munca, e marinar si a plecat pe 6 luni la munca ,dar ne descurcam noi... Pt fetele cu rh negativ,doctorita de familie mi-a zis ca analiza de anticorpi anti rh se face doar la a doua sarcina pt ca la prima sarcina nu se formeaza anticorpii...fetelor care sunteti la a 2 sarcina si aveti rh negativ, stiti ceva de asta?
16+
pisigri spune:
Eu stiu ca, pt ca majoritatea feme3ilor a avut in antecedente un avort menstrual, e bine sa se verifice anticorpii de la bun inceput
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Eu stiu ca, pt ca majoritatea feme3ilor a avut in antecedente un avort menstrual, e bine sa se verifice anticorpii de la bun inceput |
yup!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
mena1906 spune:
Mai puteti de cald? Eu nu prea mai pot...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
crismac spune:
citat din mesajul lui diancic2002 Si eu am inceput sa simt bebicii,foarte placuta senzatia [:d], cu jumatatea am avut meciuri in primul trimestru,apoi am incetat ca a plecat la munca, e marinar si a plecat pe 6 luni la munca ,dar ne descurcam noi... Pt fetele cu rh negativ,doctorita de familie mi-a zis ca analiza de anticorpi anti rh se face doar la a doua sarcina pt ca la prima sarcina nu se formeaza anticorpii...fetelor care sunteti la a 2 sarcina si aveti rh negativ, stiti ceva de asta? 16+ |
Anticorpii anti-rh pot aparea si in urma unor sangerari in sarcina, daca ai avut intreruperi de sarcina / pierderi de sarcina mai inainte ... Nu cred ca strica sa-i faci mai ales ca nu costa mult si daca ai dr. la un spital de stat le poti face gratuit .
www.gradinacris.blogspot.com
18 + cu
diancic2002 spune:
Fetelor,nu-i problema de facut analiza,doctorita s-a uitat pe analizele mele si a vazut si aceasta analiza si s-a exprimat ca e inutila la prima sarcina....am ramas surprinsa..eu oricum o fac mai ales daca imi spune si ginecologul,multumesc fetelor
16+
ardna11111 spune:
eu sunt in sapt 14 si parca nici burta nu mi se observa :( nu am avut greturi si alte simptome ale sarcinii in afara de dureri sani si dusul la baie des.Acum ca nici la baie nu ma mai duc des, e frustrant sa nu simt nimic nimic.Rar mai simt cate o durere micuta la burta in rest, parca n-as fi gravida.Cand o sa-l simt prima oara? eu sunt la prima sarcina
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
ardna11111 spune:
citat din mesajul lui mena1906 Mai puteti de cald? Eu nu prea mai pot... UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Mena de unde esti? eu s din bucuresti si ma perpelesc aci de cald.Ma incearca si o raceala si mi-e teama sa iau si paracetamolul care cica n-ar face rau in sarcina
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
denisamada spune:
La prima sarcina, am simtit bb-le la 16s, acum mi s-a nazarit ca l-am simtit ... de ieri.
Da, paracetamolul e ok in sarcina, dar si eu l-as lasa pentru cand e necesar, nu doar de incercare (de raceala).
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!