Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neata viitoare / actuale mamici, noi suntem la cafea si actualizam info, ati scris ceva nu gluma (apropos de cafea imi spunea cineva ca da mutatii ?!? )
Asa imi vine si mie sa ma duc la o eco poate-poate aflu ce e bebe dar incerc sa ma abtin inca 1-2 saptamani.
Azi am vb cu dr meu - Haiduc - si inca nu mi-a dat un raspuns legat de colposcopia anterioara (nu i-am zis ca am mai facut 1 si ca e ok ) maine cica vine Peltecu si vb cu el
Apropos, e vreo burtica din zona Mihai Bravu-Baba Novac sau IOR, poate iesim la o inghetata? Sau asteptam targurile de bebei la toamna ?
Eu cam raman fara baterie la laptop, curentul e picat de aseara de la 7, iar la Enel e linia ocupata de ieri

Pupici

Mami lui Matei si burtica 15+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

neatza fetelor azi e bine e racoare in sfarsit, si noi schimbam saptamana.
o zi racoroasa va doresc

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 16+ CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Mys eu stau in zona, pe Mihai Bravu, foarte aproape de Mc Dristor

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Buna burtici,
mys vad ca te-ai trezit devreme si cu chef de munca :)
bine ca ai scapat de grija cu colposcopia!

Multumesc celor care mi-au spus despre BCF, e interesant de vazut.

Am intrat scurt, sa va spun ca maine (deci 9 august) vor fi bluzite dragute de gravi la LIDL (pt. cine nu si-a luat sau nu a primit). Am impresia ca aduc si blugi tot de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui xtraordinary
Am intrat scurt, sa va spun ca maine (deci 9 august) vor fi bluzite dragute de gravi la LIDL (pt. cine nu si-a luat sau nu a primit). Am impresia ca aduc si blugi tot de gravi

Bine ca ne-ai amintit! Am vazut de saptamana trecuta, dar uitasem. Am vazut oferta care incepe de maine, vreau sa zic. Or sa fie mai multe kestii de gravidutze, poate gasim lucruri dragutze.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Da, Xtraordinary, am vazut si eu in reclama la Lidl, deja mi-am planuit sa merg pe acolo maine, si sa-mi iau cate ceva ...nu prea am haine de gravide, iar cele de capatat sunt putin demodate ...

Nici eu n-am putut intra ieri pe aici, dar nu pentru vreo pana de curent...pur si simplu am avut o tona de lucru la munca, am stat peste program, iar dupa-masa am petrecut-o toata ca sa-mi revin din oboseala si dureri de cap...intotdeauna inainte de concediu se aduna gramezi, gramezi...
...cu iodul, e un subiect controversat...unii zic ca la noi in romania e chiar prea mult iod in sare, mancare, etc...iar dereglarile se produc din depasiri de limite in ambele extreme (prea putin sau prea mult)
acum imi face si eu o cafea micuta, ca sa ma incurajez sa muncesc...

Ah, si mi-au venit rez. la urocultura..n-a crescut nimic, deci n-am infectie...ori n-am avut deloc, ori mi-a trecut de la tonele de apa pe care le beau ca o camila
Va ...azi ma simt generoasa .

Magda 16+
blogul meu

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Doamne, fetelor, abia acum m-am trezit. E 11:30 . Eu sufar rau de somnolenta. Unde se tine targul de gravidute?
Suntem copii mari. Azi schimbam saptamana!!!! Avem 18...Inca un picut si ajungem la jumatate .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata gagici!

Giciti ce baga fata la ghiozdan la pranz? Supa iute-acrisoara Nu am mancat niciodata, dar mi-ati facut pofta

Eu am avut o noapte groaznica: fff cald, m-a durut spatele (m-am trezit anchilozata). Jumatatoiul mi-a ridicat iar tensiunea.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Blue Sea, imi faci pofta cu supa aia si eu n-am de unde sa iau asa ceva de prin zona!
in weekend cocea vecina de sub mine vinete si ardei ....mirosea dumnezeieste pe balcon...cand am prins-o pe balcon am intrebat-o ce face de miroase asa fain, draga de ea s-a simtit si mi-a dat si mie cativa gata copti(are 4 copii si stie cum e sa-ti fie pofta)...mai tarziu i-am returnat farfuria cu niste porumb fiert, ca sa nu fiu fatza-palida .
M-au uns la suflet de buni ce-au fost ...

Magda 16+
blogul meu

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Maggie, am comandat ca nici eu nu am nici un restaurat chinezesc pe aici.

Ma bate gandul sa mai fac si eu o eco vineri poate la Medlife Am fost cam dezumflata ca nu ne-a dat nici o poza data trecuta si pana la 20 de sapt nu am rabdare

16+

Mergi la inceput