Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Denisa, in ce sens nu a corespuns colul? Restul masuratorilor sunt ok?

La noi inimioara era cu 156. :)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bubble, eu incerc sa dorm cat mai mult pe stanga dar la un moment dat nu mai pot si trec si pe dreapta. Pe spate si pe burta nu mai pot dormi chiar daca m-ar lasa doctorul

Pisigri si bubble, m-ati convins si mi-am facut analizele de sange pentru tiroida (TSH T3 si T4). Imi dau maine seara rezultatele. Sa-mi tineti pumnii sa nu fie nimic.

Dankutza, imi amintesc si eu de bebelusii aia . Ce tragedie. Nici eu nu m-as duce sa nasc acolo.

Ella, bine ca a functionat tratamentul. Sper la 20s sa fii intrat totul in ordine si la mine...

Blue, te si vad la patiserie

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Denisa, in ce sens nu a corespuns colul? Restul masuratorilor sunt ok?

da, toate masuratorile ce tin de bebe sunt ok, colul meu e lung, OE si OI inkis, dar... cu lumen... (canal cervical)

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Dankutza, iti recomand sa faci si tu analizele de tiroida. In Germania e lipsa de Iod natural, de aia avem sarea iodata si sunt multi bolnavi. Pt bebe cit pt bebe, da o lipsa la hormoni iti poate da stari de agitatie, ba chiar depresie, senzatie de ceva in git, oboseala marita.

Si eu sunt innebunita dupa supa aia acra si iute. Daca nu as avea nevoie de o suta de chestii ca sa o fac, mi-as face o data pe saptamina.

Eu dorm si pe spate si pe parte, pe spate insa numai pe doua perne din cauza refluxului. Eu de obicei dorm juma pe burta si juma pe o parte, asa ca va fii un calvar din nou pina voi termina cu alaptatul.

Acu vin cu vestile bune: am fost la eco si mi-am vazut minunea . Inca nu e clar ce e, se pare ca e fetita...Are 21 de cm , i-am vazut minutele, nasucul, inimioara, stomacul si coloana. Totul pare sa fie ok. Capul are forma normala.

Am sarbatorit cu o prajitura (desi am luat in ultima luna aproape 2 kg la babord , uff!).

Sa va fac in sic, sau voi mie? La noi ploua. Din nou. Cu spume!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Fetelor zdravana la cap nu sunt. Pe la ora 4 mi s-a pus pata ca eu vreau sa fac o ecografie.la 5 juma gasisem deja cabinet liber.Am teama mereu ca daca se opreste sarcina in evolutie, ca nu il simt, ca parca nu ma mai dor sanii asa tare, etc.Dar slava Domnului bebe e bine, ba chiar a dat un 55% ca ar fi baietel :) inca e prea mic sa se vada ca lumea

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Aschiuta stii ce e bine sa papam si contine iod: iarba de mare, eu o ador si o iubesc credeam ca nu am voiea aiurea e chiar recomandata insa avand in vedere continutul mare de iod se specifica sa nu se depaseasca mai mult de o cutiutza din aia de se gaseste la supermarket pe saptamana.
Ma bucur ca tu si bebe sunteti bine!
Eu am ajuns sa apreciez ploaia si racoarea de aici mi se pare chiar exagerata caldura din Romania, ma gandesc cu groaza la bebeii mici sau la femeile gravide de stau sa nasca, nu's cum rezista....

16+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Dankuta, nu e din cauza cordonului ci din cauza ca pana la 20 de saptamani clitorisul si penisul sun identice . Un ecografist bun si un copil care sa stea in pozitia corecta ar putea elimina orice dubii.

Uite aici : http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Dankutza, iti recomand sa faci si tu analizele de tiroida. In Germania e lipsa de Iod natural, de aia avem sarea iodata si sunt multi bolnavi. Pt bebe cit pt bebe, da o lipsa la hormoni iti poate da stari de agitatie, ba chiar depresie, senzatie de ceva in git, oboseala marita.

Si in Romania? Si in Romania. (Avem multe zone gusogene, iar cretinismul congenital nu e un motiv de amuzament.)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Dankuta, nu e din cauza cordonului ci din cauza ca pana la 20 de saptamani clitorisul si penisul sun identice . Un ecografist bun si un copil care sa stea in pozitia corecta ar putea elimina orice dubii.

Uite aici : http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Cordonul ombilical este cel care poate da falsi baietei, iar santul interfesier... false fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

bubblegum: despre ce iarba de mare e vorba?... poti sa-mi spui te rog cum se cheama ea - de preferat in flamanda? :D as cauta-o si eu in super market aici.

Ralu 16+

Mergi la inceput