Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Popi, zapacito, am murit de ras!, nu esti sanatoasa la cap, clar! dar si daca ai fi-n-ai fi tu!
Question:cerceii aia de bebeloatza i-ai si pipait sau ii vazusi numai pe net? sunt f. frumosi, insa sper ca sunt goi acolo, in interior, altfel mi se par tare grei si la ce urechiuse au bebeii.verifica bine, da-i cu cantaritul:)

Mada, exact asa cum zice Onutz-si nu numai, nu te mai formaliza si nu iti face ganduri, aici suntem asa, ca intr-o familie, dezbatem si tocam marunt toate sb si ne dam cu parerea, (60 de pareri!):),e normal sa fim pro si contra, dar fiecare sa aleaga ce ii e mai la indemana, inf fc de mijloace si de situatie.Relax!

Angelique, am avut si eu perioada cu sculat noaptea super des (dar eu adormeam la loc imediat!), asta era cand il simteam pe bebe ca sta super lenes pe vezica mea, stiu exact cand aluneca prin zona aia, ca m-as duce la baie non stop si parca dintr-o data urci greu, cobori greu, tre sa tii cumva mana sub burtica mai tot timpul in perioada asta..
Felicitaripentru schimbarea saptamanii!

Eu raportez in continuare labe si glezne de elefant, nici nu mai apuca sa mi se dezumfle complet peste noapte, am si ras dimineata ca erau jumi-juma,parca cineva a vrut sa le dezumfle si s-a razgandit sau a uitat:)
Mainile insa sunt ok, port in continuare verigheta si inelul pe care le scot fara probleme..de fapt, am mai spus, totul e aproape neschimbat, burticescu insa isi vede de treaba si merge inainte de zor:)
Spunea cineva ca i se umfla si mainile, aveti grija cu asta, intrebati medicul si vedeti ce spune, pentru ca exista nebunia de pericol de preeclampsie, cand apare si umflatul mainilor si uneori si fatza..

In rest, nu stiu cine spunea ca se muta; fetelor, mutati-va acum cand inca va miscati relativ ok, mai tarziu va fi tare greu, noi ne-am mutat de nici o luna si dupa cateva bluze luate din cutii si puse la loc deja simt ca bebe e deranjat de aplecat-ridicat-aplecat-ridicat.. Trebuie sa fac pauza.
E altceva daca o sa aveti ajutoare, dar eu nu inteleg cum ar putea altcineva decat sotul meu sa ma ajute pe mine sa imi pun lucrurile mele acolo unde vreau, indiferent ca vorbim de haine sau de oale..In fine, camera lui bebe inca e depozit, dar mai dispare cate o cutie din cand in cand..; ii vine si ei randul sa fie mumoasa:):)
Abia asteptam!

suuuper scumpa Sara cu "doua comori si un comor", astia mici nu scapa nimicutza, domnule, sunt teribili! zau ca te topesti de drag si dragoste!

Bioana, of-e abia miercuri, daaa, iar eu astept cele doua saptamani de vacanta ca pe aer!! am spus ieri sus si tare in birou ca incepand cu 20 august imi iau concediul de odihna si nu mai discut nimicutza, ca acum e mai mult de un an de la ultima mea vacanta, am si uitat cum e..Mi-e dor de jobul din Ro, unde imi puteam lua si zilele nefacute ce imi ramaneau din concediul din anul precedent..si aveam concediu 24 de zile lucratoare, nu 10, ca aici!in fine, abia astept, ca NU mai pot!

Dana, bun venit si felicitari pentru rezultatul la examen!
Acum mai respira si tu!

Cu ochii...toata lumea pe linia lui iubi ii are caprui-verzui, la mine numai verzi si albastri, tot neamul, de la mic la mare, nimic mai inchis, insa am citit ca de regula culoarea mai puternica are intaietate..Deci bebe Nicholas s-ar putea sa bata asa, spre caprui, insa vedem! Al meu spera sa aiba ochii mei verzi, iar eu sper sa fie calm si bland ca el,nu vijelie ca mine:):)

hai va pup, sa aveti o zi minunata, burtici dragi!

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Dana, felicitari pt examenul luat la ACCA. Cred ca esti tare fericita.
Popica, tare mai esti tu cu vecinii tai
Fetele din orasele noastre mari: la ce hypermarketuri se gasesc Huggies: Cora, Real, Carefour, Selgros, Metro? Sa stiu pe unde trimit lumea in inspectie si cu sarcina de a cumpara

27 + si mami de Andreea Luana

Deja le-ai enumerat, Poti intra pe site-urile lor si sa vezi daca le au listate in perioada in care trimiti delegatul. La metro nu se poate cumpara decat pe baza de legitimatie si doar pe firma. La selgros cu legitimatie de client si poti lua si pe persoana fizica.

Nicoleta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

huggies numai in farmacii..la sensiblu sigur , eu de acolo iau..in hypermarket nu o sa gasiti huggies nicaieri

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna burtici,ce spor aveti la scris, in ultima vreme....

azi am primit de la o prietena o multime de haine....vreo 12 pijamale, cam tot pe atatea bodys....treninguri,rochite, papuci....2 saci portabebe...ce ami, o gramada. si sunt aproape noi, ca a nascut fata la 26 de saptamani...le-am pus la spalat deja si apoi sa le aranjez in dulap....

am un somn, dar nu prea reusesc sa adorm...o sa cad de pe picioare, pana la urma..

IULIA fetita ta e dulce de tot.iti notezi unde perlele ei din tinerete?ca o sa va distrati pe cinste mai incolo...

POPICA stiu ca sunt o gramada de carti...dar nu functioneaza la toti...fiecare are un ritm al lui...intelegi ce vreau sa spun...

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare fetelor

asa stiu si eu ca Huggies se gasesc ff greu spre deloc in magazine, am o prietena care si le comanda numai de pe net dar si acolo e criza cu ele ca-s stocurile cam goale cica.. ea acum foloseste Libero ca cica-s cele mai bune (asa i-a zis pediatru).. mamicile cu minuni acasa: asa e? cum sunt astea libero? sunt ok?

- Mada', fata draga..sa fii super incantata de carutul ales... as da orice sa fiu in pielea ta dar jumatatea mea nu e de acord cu datul banilor aia pe carut asa ca nu imi ramane decat sa suspin la al tau si sa te rog sa te gandesti si la mine cand o sa o plimbi pe Clara cu el :))))).Deci be happy!!!

Fetelor eu tocmai am tras o portie de plans zdravana ca sa ma descarc iar, pt ca potaia casei nu ma iubeste deloc... e potaia sotului meu, o avem de mica dar el a adus-o, el o pupa in fund, el e cu animalele mai mult ca mine..desi si eu il iubesc cat se poate un iubi un animal si vreau sa ma apropii de el insa nu se poate deloc..in fine..cert e ca l-am acceptat in casa dar se pare ca e un caine nebun! e ff gelos, e un razgaiat care nu sufera pe nimeni decat pe sotul meu..si-s praf din cauza asta! Am incercat si cu vorba buna si cu tonul ridicat si cu mangaieri o droiae si cu rasfaturi si cu bataia.. nik frate! nu ma iubeste si pace..de fiecare data cand incerc sa ma apropii de el e crizat..am crezut ca are ceva cu mine dar am obsrvat ca asa e cu toata lumea nu numai cu mine..sngurul care poate sa ii intre in gratii e sotul...nasol e ca ma maraie nonstop si cand suntem toti 3 eu nu ma pot apropia de propriul barbat fara sa nu maraie catelul...deci e de coma.. nu mai suport situatia!
Sotul ca sa nu ma faca sa sufar ff tare a dus catelul in primul trimestru la tara la socri..a fost ok primele 4 luni, apoi l-a adus inapoi in trim 2 urmand ca in trim 3 spre final sa il duca inapoi la tara pana va creste nitel bebelusul....dar sincer nici nu stiu ce sa mai cred..daca se va comporta cu flacaul meu la fel ca si cu restul lumii..cred ca il disec! iar sotul e topit dupa el... i se scurg ochii cand il vede, are cosmaruri cum ca l-ar pierde si se trezeste transpirat tot... si tot felul de d-astea de ''adorat'' catelul..deci mi-e mila si de el cand vad cat de tare il iubeste..sa ii ''iau'' jucaria..dar ma simt in plus!! cred ca si eu sunt geloasa pe caine..Doamneee !!!!

24+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2

Salutare fetelor

Fetelor eu tocmai am tras o portie de plans zdravana ca sa ma descarc iar, pt ca potaia casei nu ma iubeste deloc... e potaia sotului meu, o avem de mica dar el a adus-o, el o pupa in fund, el e cu animalele mai mult ca mine..desi si eu il iubesc cat se poate un iubi un animal si vreau sa ma apropii de el insa nu se poate deloc..in fine..cert e ca l-am acceptat in casa dar se pare ca e un caine nebun! e ff gelos, e un razgaiat care nu sufera pe nimeni decat pe sotul meu..si-s praf din cauza asta! Am incercat si cu vorba buna si cu tonul ridicat si cu mangaieri o droiae si cu rasfaturi si cu bataia.. nik frate! nu ma iubeste si pace..de fiecare data cand incerc sa ma apropii de el e crizat..am crezut ca are ceva cu mine dar am obsrvat ca asa e cu toata lumea nu numai cu mine..sngurul care poate sa ii intre in gratii e sotul...nasol e ca ma maraie nonstop si cand suntem toti 3 eu nu ma pot apropia de propriul barbat fara sa nu maraie catelul...deci e de coma.. nu mai suport situatia!
Sotul ca sa nu ma faca sa sufar ff tare a dus catelul in primul trimestru la tara la socri..a fost ok primele 4 luni, apoi l-a adus inapoi in trim 2 urmand ca in trim 3 spre final sa il duca inapoi la tara pana va creste nitel bebelusul....dar sincer nici nu stiu ce sa mai cred..daca se va comporta cu flacaul meu la fel ca si cu restul lumii..cred ca il disec!

Draga mea, eu zic sa ii gasiti catelului alt stapan, ca nu-i de gluma. Sa nu crezi ca daca e bebe mic nu va avea nimic cu el, e un risc muuult prea mare! O fractiune de secunda e suficienta sa apuce sa-i faca rau. Si noi avem caine, dar daca aveam si cea mai mica indoiala fata de comportamentul lui, zbura saracul demult. Si sotul nu ar trebui sa se supere; incercati sa ii gasiti un alt camin impreuna. Bebe e cel mai important!

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Dragi mamici, am si eu o mare dilema legata de morfologia fetala. Am tot citit si pe la voi si pe mai toate site-urile ca se face intre sapt 20-24. Medicul la care merg eu sustine sus si tare ca se face intre sapt 22 si sapt 26. M-am programat si eu pe la vreo 25 sapt si jumate, ca atunci ma intorc de la mare dar imi e cam teama sa nu fie prea tarziu. Sa fie vorba de performanta aparaturii fiecarui medic? Nu mai inteleg nimic...si nici nu am indraznit sa-l contrazic

22+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

DANA, felicitari, colega mea la toceala! Mai am si eu nitel si scap!

DOURA, felicitari pentru surioara la Misso! Vor fi cele mai bune prietene, sa creasca mari si santoase!

LOGAM, mi-ai rupt inima, mi-au dat lacrimile de ce ai spus, iti doresc sa treci usor peste ce ai de trecut, ca sigur nu ti-a fost usor, dar de acum va fi bine!!! Multa putere!!

Mai fetelor, eu una nu vad utilitatea landoului deloc. Mi se pare o cheltuiala in plus, cand copilul sta in car seat perfect comod, l-ai luat cu totul din masina si ai atasat car seat-ul la carut si-l plimbi cat e bebe. Aici sunt si distante f mari si e imposibil de mers pe undeva fara masina, si de aia s-o fi impus moda asta, dar mi se pare f util si indeajuns carut cu car seat adaptabil la el. Si la fiecare carut, daca nu vine cu car seat, scrie ce modele se potrivesc la el, si in general sitemul de fixare e universal, sa poti lua de exemplu carut Chicco daca vrei, cu car seat Inglesina. Sau alt combo, ce vrei, asta daca nu-ti place un travel system, care le are pe amandoua. Si se gasesc huse cu blanita sau alt material, f calduroase (asa dulcele) speciale pt car seat-uri, sa-i tina bine la caldurica pe iarna, ceea ce pt noi va fi un must, ca nastem oct-nov. Iar cand nu mai incape in car seat il pui direct in carut, iar pt masina iei scaun de copii peste un an. Aici obliga legea, deci vreau nu vreau, dupa 1 an trebuie sa-i schimb scaunul de masina.

Compatimesc fetele cu picioarele umflate, eu n-am avut problema asta la nici o sarcina. Degetele de la maini sunt o idee mai spre normal, ca de obicei le am subtiri, ca pot si eu sa port verigheta pe stanga fara sa-mi cada, dar tot iese lejer. Din ce am vazut la alte fete, din maternitate plecau tot cu slapii/adidasii sotzului, ca umflatul trecea cam la 2 saptamani dupa nastere. Deci multa rabdare!

Alma 26+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Mami, cainii isi fac o ierarhie in familiile care ii adopta. In care unul e Alpha (in cazul tau sotul), iar restul vin pe grade. Din pacate (in capul lui) el e pe locul 2 si el "crede" ca tu ii esti inferioara. Deci e naspa, ptca bebe nu va intra pe locul 2 (pt el, repet). Trebuia sa te impui drastic de cand era puppy, acum e tarziu. Am avut caine 14 ani si am citit mult depre ei, ei isi fac din noi "haita" lor si e f important de mici sa stie de cine asculta si pe ce loc se afla fiecare membru. Eu as zice sa il lasati la tara definitiv. Stiu si cat suferi, dar macar nu-l dati la niste straini.

Alma 26+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Intru totul de acord si cu Almy si cu Popeasca, lasa cainele acolo la tara si acolo trebuie sa ramana! Daca e genul gelos si agresiv cu ceilalti -in afara de sot- nu fii convinsa ca bebele e safe cat personajul cu patru labute e in preajma si fii sigura ca la tine e ok, ca esti mare, nu se ia de tine, dar bebele e mic si sotul o sa il ia in brate iar musiu, cainele, o sa se simta dat la o parte si are sa se razbune cu prima ocazie, Doamne-fereste! Spune-i sotului ca poate sa transpire impreuna cu prietenul lui cu coada acolo la tara, insa ca aici s-a terminat si fii foarte ferma.Pana la urma, ce e mai important petnru el, cainele sau bebele?????? Zau, Dana, asta chiar poate deveni o problema si daca nu as fi citit atatea cazuri cu copii agresati de caini poate ca nu as mormai nimic, insa sotul tau trebuie sa renunte la pasiunea lui..atat timp cat este acasa, cu tine.Nu aveti nevoie de asa ceva, e periculos.Daca era un catel din ala innebunit de fericire cand toata lumea e pe langa el-era altceva-insa de data asta jelitul tau e normal si te rog sa iei masuri si sa te impui, fiindca asta e o situatie delicata ce trebuie neaparat rezolvata.
Nu e de gluma!

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput