Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui logam

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Si ca sa va inveselesc putin, sa va povestesc cateva din perlele recente ale Sarei.
Acum cateva zile, vorbind despre apartamentul nou si despre camera ei cu jucarii, Sara ma intreaba - Mami, da sotul meu unde o sa stea? M-a lasat fara replica in primele secunde dupa care incerc eu sa ii explic ca mai e pana atunci si ca inainte trebuie sa mearga la gradi, scoala, etc... pe la jumatatea listei se ridica si pleaca dezinteresata de lista de asteptare mult prea lunga.

Tot acum cateva zile ne vede pupandu-ne pe mine si pe sot si intreaba repede: Mami da voi de ce va pupati pe gurita si copiii n-au voie?

Si ultima, dintr-o discutie despre bb si faptul ca va avea tati trei comori: Sara, bb si mami. Iar Sara ii raspunde - Nu tati, tu o sa ai doua comori si un comor, ca bb e baiat!

Iulia, mami de Sara Andreea si 21+

La noi e exact opusul: fetita mea spune ca nu vrea sa se marite niciodata pentru ca taticii bat mamicile, asa ca am mult de munca sa o conving.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
21+ cu Tudor Stefan

:(((((

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popescule, o sa ma uit si eu, ca m-ati convins cu Huggies
Bubulici s-a razgandit sau a uitat
Tu vorbesti serios, 10 zile lucratoare???
Doura, parca te-as contrazice, chiar mi se pare ca am vazut in carrefour, dar n-as baga mana-n foc. Ma uit oricum peste tot unde ajung acum, devin interesata.
Bioana, am citit bine, 26 sapt????
Popi doar a demonstrat ca s-a gasit cineva care sa scrie si instructiunile pentru bebei, ea nu ne-a sugerat nimic
Mami, daca sotul tau iubeste potaia atat de mult (glumesc cu potaia, si noi avem una, nu ne suparam, da? ) eu iti sugerez intai sa cauti episoadele din The Dog Whisperer care prezinta cazuri similare si sa incerci sa aplici sfaturile de acolo. Daca nu se poate si nu se poate, nu e de glumit, sotul va trebui sa faca o alegere grea, dar asta e...
Almy are dreptate, voi sunteti haita lui.
S.ellena, cred ca toata lumea e de acord ca e tarziu dupa 24s... Poate reusesti sa te programezi sapt asta sau sapt viitoare

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Onutica, scumpa,ce bine ca ai aparut, pe unde mi-ai fost?
Da, din pacate asta e vacanta mea aici:(, bleah, in alte parti sunt si 15 zile si cei care lucreaza in sanatate au chiar mai mult.
Oricum, clar nu ma mai intorc aici, ca astia trag de mine cat pot, rar plec la 17.00, mereu tre sa stau dupa program, parca as fi in Ro.
Oricum, la cata nevoie simt de o bucatica de vacanta in clipa asta -si pentru alea 10 zile sunt fericita, apoi septembrie o sa treaca repede si de la 1 oct. intru in prenatal,-insa atunci cred ca o sa ma misc cu viteza melcului!:):)

Huggies se gasesc peste tot aici, din fericire,- si clar numai din astia vom lua!

S.ellena, incearca o clinica privata, care te primeste mai devreme, daca dr. tau e batut in cap!

Logam, e super trista chestia asta, de unde a auzit/stie pustoaica de asa ceva??? Trist, trist trist..

Mena, cum au iesit vinetele?Pestisorul a zis ca ii plac sau a strambat din nas?
La mine nici o sansa se adaugat ceapa in ele, ca incepe o bruftuluiala in burtica de imi vine sa imi cer iertare!
Asa ca la ceapa si usturoi pas de mult, la banane- la fel!

Azi parca e un pic mai racoare decat ieri, bate si un gram de vant, e placut..Am observat ca atunci cand nu e f cald, picioarele nu mi se umfla!

fetele!
Mai trecem!

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mena, cum au iesit vinetele?Pestisorul a zis ca ii plac sau a strambat din nas?
La mine nici o sansa se adaugat ceapa in ele, ca incepe o bruftuluiala in burtica de imi vine sa imi cer iertare!
Asa ca la ceapa si usturoi pas de mult, la banane- la fel!

24 + cu Nicholas

[/quote]

Nu am facut ca pe calduri de 42 de grade la umbra, parca nu iti vine sa faci asa ceva. De socrella mi-a fost mila sa o pun ca ii e si ei cald asa ca mi-am cumparat gata facut de la Mega Image. Aproape la fel de bune ca cele facute de socrellanumai ca nu au,din fericire,maioneza. Sunt cu ceapa dar abia se simte ca sincer si eu la fel sunt cu ceapa iar cu usturoiul nici nu am incercat si nici nu ma risc tinand cont ca aveam dureri groaznice de stomac si inainte de la usturoi. Acum cred ca vars numai la miros. Pestisorului fomist i-au placut. In ultima vreme inghit cantitati industriale de mancare, indrumata de el, evident. Ma trezeste si noaptea sa imi dea alarma ca s-a terminat rezerva de papica. Am luat 2 kg in ultima saptamana. Nu ma plang, arat si eu un pic a gravida (din profil si din fata).

Pup cozonacelul

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Am facut si noi morfo azi! Bebe era cu cordonul intre picioruse, nu a putut dr sa vada bine, dar s-ar parea ca e totusi fetita. E bine, are toate organele dezvoltate, dar cica sta cam ingramadit pentru ca uterul e cam contractat.
Nu stiu ce sa zic...eu nu am dureri suspecte, nici contractii nu prea am avut, sunt un pic in dubii, ma gandesc sa iau si eu no spa ceva. Off.. si inafara de asta mi se pare ca e cam micut, 425 g. Voi va mai amintiti cat avea bebe la morfo? (21 de sapt)
Cred ca ma duc in urma sa caut ce ati scris voi la vremea cand ati facut morfo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

ary nu e micut, eu am facut morfo saptamana trecuta la 20+ si bebe avea pana in 400 de gr. Nu ai de ce sa-ti faci Probleme.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena si eu inghit cantitati industriale de mancare,niciodata nu sunt satula doar daca la sfarsit mananc o felie de pepene si ma balonez.Nu stiu unde ajung in ritmul asta,dar bebe e bine si mananc pentru o cauza nobila

Mami imi pare rau ca nu te intelegi cu cainele sotului,incearca sa te apropii de el mai mult, daca nu poti duceti-l la soacra ca acolo e obisnuit,nu il dati la straini ca e si el suflet si va suferi.Si eu am o catelusa si ma gandesc ce o sa ma chinui cu ea la iarna cand o sa vina bebe ca o sa trebuiasca sa o tin pe hol,sa o spal mai des si sa fac curatenie la fel de des.Eu nici nu ma gandesc sa o dau,o iubesc foarte mult.

Bubu sper sa reusesti sa iti iei concediu si sa te bucuri de el asa cum iti doresti

Logam bine ca ai taiat raul de la radacina,fetita ta cu timpul isi va reveni sunt sigura

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Ary nu e mic bebelul tau,al meu a avut 442 gr si era mai mare cu 6 zile decat ar fi trebuit.Deci stai linistita

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

elena, sigur morfologia se face cel mai bine la 22 de saptamani..se poate si la 21 si la 23 dar ideal e la 22..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

onutz, sigur sigur nu ai vazut in carrefour la scutece..poate intr-o farmacie de acolo..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput