Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neara gagici,neata burtici. Bebelusu meu m-a lasat azi sa dorm mult si bine (la 5 si la 7 l-am pacalit cu cate un fruct, de aia) si am dormit pana la 11:30. Nu ma mai satur de somn. La mine abia acum a inceput somnolenta aia grava.

Bebele meu e foarte rau de foame. Daca mi se face foame face mare scandal daca nu ii dau imediat papica.Se pare ca la asta nu seamana nici cu mine nici cu sotul.

Una peste alta facem 18 saptamani azi si ne schimbam semnatura. Inca un pic si ajungem la jumatate.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Onutz, Angelique, tNicoleta multumim de aprecieri
Dana, bine ai revenit!
Ioana, noi avem cerceii astia http://www.bijuteriiania.ro/product/4481/bijuterii_aur_cercei_copii/?utm_source=Pleisty&utm_medium=Produs+-+Recomandate+pentru+tine+%5BW_689%5D&utm_content=Bijuterii+aur+cercei+copii+%5BI_bc28b%5D&utm_campaign=Pleisty+%5Bdxtl%5D, dor cu pietricelele albastre. Sunt perfect rotunzi cand sunt inchisi si ai si putin spatiu de manevra cu ei in ureche (gaura) si nu deranjeaza absolut deloc. Ce n-as stii sa-ti spun este cum te descurci cu ei imediat dupa datul gaurilor, in termeni de miscat, pt ca poriunea respectiva (mai subtirica) e relativ mica. Noi i-am purtat pret de vreo luna si ceva pe cei medicinali cu care i-au dat si gaurile, apoi i-a purtat pe cei care au fost ai mei, in genul celor la care te duce link-ul potat de tine, dar cu inimioare, pana cand a pierdut unul la cresa. Intre timp l-am gasit, dar am zis ca nu-i mai dau momentan ca ceilalti se inchid f. bine. A mai primit unii tot in genul celor postati de tine, dar cu niste bobite mari, de la nasi, insa pt un bb sunt mult prea mari dupa parerea mea. Asa ca cel mai bine e intr-adevar sa-i vezi cu ochii tai.
Apropos, ati vazut ca sunt niste linkuri cu calculator pt culoarea ochilor lui bb. Ati incercat? Noi în familie avem o proportie covarsitoare de ochi verzi (eu, sotul, parintii sotului amandoi, mama mea) si cu toate astea Sara a mostenit ochii albastri ai strabunicii paterne, la fel cu ai unchiului lui, singurii trei din familie cu culoarea asta, de altfel. Citeam pe undeva ca genele se pot mosteni pana la a opta generatie in urma!

Iulia, mami de Sara Andreea si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Iulia, si eu sper ca in materie de culoare de ochi sa ia ceva de la bunicile ei. Noi ii avem amandoi caprui, ai mei mai spre auriu, ai lui B mai inchisi. Mama ii are verzi, mama lui B albastri, bunicile noastre pe linie materna ii au albastri. Poate s-o prinde si la fi-mea tenul inchis al lui ta-su (io-s alba ca o branza, aproape stravezie - mi se vad toate venele prin piele si asta de dinainte sa fiu gravida) cu ochii bunicilor sau strabunicilor .
Oricum am stabilit ca daca seamana cu mine cand eram mica o sa fie tare uratica (rudele spuneau ca seman cu Birlic si serios ca nu erau departe de adevar - urechi clapauge, vesnic incruntata, si zambetul meu aducea mai mult a rictus; eram draguta doar cand ma miram de cate ceva, ca beleam ochii si tineam gura mai stransa ). Daca o sa semene cu ta-su o sa fie ranjita toata, dar o sa aiba un nas de Cirano . Asa ca nu ne-am edificat cum e mai bine; deci io zic sa semene cu vecinu' dom'le da' sa duduie de sanatate.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Iulia, si eu sper ca in materie de culoare de ochi sa ia ceva de la bunicile ei. Noi ii avem amandoi caprui, ai mei mai spre auriu, ai lui B mai inchisi. Mama ii are verzi, mama lui B albastri, bunicile noastre pe linie materna ii au albastri. Poate s-o prinde si la fi-mea tenul inchis al lui ta-su (io-s alba ca o branza, aproape stravezie - mi se vad toate venele prin piele si asta de dinainte sa fiu gravida) cu ochii bunicilor sau strabunicilor .
Oricum am stabilit ca daca seamana cu mine cand eram mica o sa fie tare uratica (rudele spuneau ca seman cu Birlic si serios ca nu erau departe de adevar - urechi clapauge, vesnic incruntata, si zambetul meu aducea mai mult a rictus; eram draguta doar cand ma miram de cate ceva, ca beleam ochii si tineam gura mai stransa ). Daca o sa semene cu ta-su o sa fie ranjita toata, dar o sa aiba un nas de Cirano . Asa ca nu ne-am edificat cum e mai bine; deci io zic sa semene cu vecinu' dom'le da' sa duduie de sanatate.

gogoasa hormonizata

Doamne ca hazlie mai esti!M-ai facut sa rad! O sa va faca o surpriza si nu o sa semene cu nimeni in mod deosebit, o sa ia ce e mai frumos de la toti. Am vazut ca e un trend asta printre copii.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Popi esti mortala. Barem vecinu e mai aratos?

Nicoleta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Ioana esti fabuloasa!
Care vecin, cel de la garsoniera sau cel de la apartamentul nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Dragelor bine v-am gasit

Al meu piticot are nasul meu cel borcanat,am vazut eu la 4d si sotul a fost de acord. Sper sa fie unicul element luat de la mine,tasu' e asa frumusel, brunet cu gropite si ochi verzi...macar unul din aceste ultime 2 trasaturi sa fie mostenite. Ca bruneta sunt si eu,acum dupa ce am venit de la mare sunt chiar prea neagra

Ma ustura in gat rau,am baut rece...in afara de lapte cu miere mai aveti vreo idee? Lamaia nu o pot suferi

Am uitat sa ma laud ca am luat ex la ACCA,mai am 3 pe care le dau cand bebe al meu se face mai mare,macar de 1anisor asa..urmatoarea sesiune e in dec cand nasc, apoi in iunie cand bebe o sa fie mititel si solicitant asa ca mai fac o pauza de la invatat.

burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

La garsoniera, ca deh, acolo am conceput-o; erau vreo 3 flacai prin bloc mai aratosi asa si de vreo 2 ori mai inalti decat jumatatoiul meu - care a slabit atat de mult, incat cand il iau in brate mi-e si frica sa-l strang sa nu-i frang oasele - aratam ca veverita (el) si mamutu' (io). (la apartament inca nu m-am edificat ce si cum; sigur sunt unii tineri deasupra noastra, si el pare destul de viril, ca doamna tipa de placere destul de des - daca n-o fi vocalizand si ea cu alt vecin )

Dana, felicitari! Daca ai noroc de un pisoi somnoros si cumintel, cu mamina pe langa tine cred ca si la anul vei putea da un examen macar.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Si ca sa va inveselesc putin, sa va povestesc cateva din perlele recente ale Sarei.
Acum cateva zile, vorbind despre apartamentul nou si despre camera ei cu jucarii, Sara ma intreaba - Mami, da sotul meu unde o sa stea? M-a lasat fara replica in primele secunde dupa care incerc eu sa ii explic ca mai e pana atunci si ca inainte trebuie sa mearga la gradi, scoala, etc... pe la jumatatea listei se ridica si pleaca dezinteresata de lista de asteptare mult prea lunga.

Tot acum cateva zile ne vede pupandu-ne pe mine si pe sot si intreaba repede: Mami da voi de ce va pupati pe gurita si copiii n-au voie?

Si ultima, dintr-o discutie despre bb si faptul ca va avea tati trei comori: Sara, bb si mami. Iar Sara ii raspunde - Nu tati, tu o sa ai doua comori si un comor, ca bb e baiat!

La noi e exact opusul: fetita mea spune ca nu vrea sa se marite niciodata pentru ca taticii bat mamicile, asa ca am mult de munca sa o conving.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Dana, felicitari pt examenul luat la ACCA. Cred ca esti tare fericita.
Popica, tare mai esti tu cu vecinii tai
Fetele din orasele noastre mari: la ce hypermarketuri se gasesc Huggies: Cora, Real, Carefour, Selgros, Metro? Sa stiu pe unde trimit lumea in inspectie si cu sarcina de a cumpara

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput