Bobocei de sept-oct 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
danielabejan spune:
week-end placut corina alaturi de parintii tai
lalu sa ne aduci vesti bune maine de la dr
adina ma bucur ca operatia socrului a reusit, sa dea dumnezeu sa se refaca repede si bebelul tau sa fie cuminte in continuare si sa astepte data de 2-3 cand a sp d-nul dr
iuli (kytana) stai linistita k eu am simptomele astea aproape de la inceput
am zile cand mananc f f f f putin si zile cand simt k imi tot este foame indiferent de ce si cat mananc iar kg nu le mai numar k deja le-am pierdut sirul.
mirabela multumesc pt raspuns si sa va bucurati si utilizati din plin ceea ce ati primit alaturi de un bebe voios si mancacios.#
tzitziri, patricia, anda, raluca, veroboroda,sandy, anka-iasi, mihaela, miro79, madamar, irene, moro_k, ramona_bm, elfica, loryd, si celelalte fete ce mai faceti, ce ati mai facut azi?? cum sunt bebelusii?
nopate buna si un week-end cat se poate de frumos si linistit
32+ Emma
tzitziri spune:
Neata,
am schimbat si noi semnatura ieri si am intrat sa actualizez.
Am retinut cateva subiecte..si stiti ca nu nominalizez ca sa nu sar pe nimeni
Torsoanele - eu nu stiu sa se gaseasca in farmacii. Torsoanele sunt de fapt bucati mari de vata peste care se pune fasa/tifon steril. Se 'fabrica' manual (adica si daca se gasesc la farmacii, cred ca le fac ele, la fel de bine cum se pot face si de noi). Am discutat si eu la spital daca se poate cu absorbante si mi s-a spus clar NU in prima zi (cezariana)- motivul este ca se doreste urmarirea cantitatii de lohii eliminate.Pe absorbant nu se poate vedea asa cum trebuie ce se intampla acolo.
Folii de wc - eu am gasit acum cateva luni la CLB (Compania de Librarii Bucuresti). Exista un dispozitiv de ala rotativ in librariile astea (care se gasesc in multe locuri din Bucuresti - au site daca vreti sa cautati care e cea mai aproape de voi), unde au multe chestii de voiaj (umbrele, borsete, dopuri de urechi, pernute de gat, etc). Au si niste pachetele cu cate 10 folii(Blue Travel se numesc). Nu mai stiu pretul...
Vroiam sa va zic de doua chestii - avantaje pentru mama.Sa intrebati la serviciu despre acoperirea a 15% (pana la salariul complet) de catre firma in primele 6 saptamani de prenatal si despre un salariu mediu pe unitate. Nu stiu daca mai sunt prevazute legal pe undeva de cand a fost scos contractul colectiv, dar sunt firme care inca dau beneficiile astea 'din oficiu'
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
35+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Kytana spune:
Neata fete frumoase! Un ceai de fructe aromat? Sau o cafeluta slaba?
Ce faceti voi? Cum ati dormit pe ploaie? Eu la ora 02:08 iesisem pe balcon si admiram cu ploua cu galeata si m-am culcat linistita, invelita iar pana la 7.05 nu am facut ochi Asta zic si eu somn!
Tzitziri, multumim de info. Tu cum mai esti?
Lalu, esti pe baricade? Cum reusesti sa treci de emotii? Sa nu te superi ca te intreb Probabil esti f emotionata!
Bob, iar te joci WOW? Pe unde mai umbli?
Dani nici nu vreau sa ma gandesc. Eu ma cantaresc in fiecare vineri. De saptamana trecuta am luat 700gr, de obicei mi se modifica greutatea cu 500gr la 3 saptamani
Mirabela, stiu ce vrei sa zici cu dulciurile. Astazi mi-am cumparat mere din acelea mici si verzi, pt diabetici cica (imi place ca-s acrisoare) prune tot verzi, pepene si nectarine si plannuiesc sa ma infrupt doar din ele, poate mai pacalesc senzatia asta!
Sa folosesti hainutele si tot ce ai primit sanatoasa si tu si bebe mic. Intotdeauna lucrurile acestea au tendinta de a se intoarce catre noi intr-un fel sau altul.
Corinuka, ce mai faci? Olivette? Paula? Stella? Adina, cum se mai simte tatal si socrul tau?
Multa sanatate dragi fete cu burtici!
Fug sa imi duc CM prenatal la munca si apoi fug la o prietena sa facem o plimbare prin parc. Ne auzim mai pe seara cand va dau si o reteta cu catina
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
m_m51981 spune:
Buna dimi!!! Va pupacesc!! Eu o sa plec la tara azi, nu stiu exact cand, dar am zis sa nu ma dati disparuta si o sa stau cateva zile...poate reuseste si NILA sa invete ceva:P pt examenul de la sf lui august, caci mai am 2 sapt si ca pana acum nu m-am prezentat la nici un examen...asa prafffffffffffff. Creierasul meu nu mai poate retine nimicuta, fie de la sarcina, fie de la varsta. Ma intreba cineva ce examen dau...sunt prof de mate si dau examenul pt gr 2, dar imi este rusine sa ma duc...efectiv..asta este, de aia este generatia asta de elevi praf ca suntem si noi prof praf:)))...eeeee...glumesc..am multe de spus despre asta, dar n-are sens asa devreme:P...Cum nu stiu cand plec, am zis sa va pup de pe acum!!!!
PaulaFrida spune:
Neata tuturor
kytana aici sunt,citesc tot ce se scrie
Noi tot intre perne la tv,am papat lapte cu cereale cu fructe uscate,am luat vitamina si mg+b6,intre timp mi-i s-a facut fomica si am papat branza dulce de vacuta cu smantana si miere
Am pus o tura de prosoape la masina de spalat,tare harnica mai sunt
Pana spala masina poate trag un pui de somn ca vad ca deja ma prinde
-icei tuturor
Sa avem o zii frumoasa si usoara
Paulafericita 32+ cu Roland
stella87 spune:
Neata, burtici!
Dam si noi raportul, stomacul e vindecat, yeeiii Am din nou energie si pofta de viata. Iar dupa asa o ploaie si un somn neintors parca sunt in stare sa mut muntii din loc. Dar momentam imi savurez cafeluta slaba cu lapte si planuiesc o iesire cu sotul in parc mai pe seara, sa ne relaxam un pic, poate la o teresa
Legat de dulciuri, eu sunt singura care nu rezista tentatiilor si savureaza zilnic inghetata? Pap si fructe, dar nu-si fac efectul
fericita 35+ cu
madaiulia spune:
Adina felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Se pare ca nu mai e mult pana la marea intalnire! Multa sanatate socrului si tatalui! Piciorul te mai doare?
Felicitari celor care schimba saptamana astazi!
Lalu cum mai esti? Sa ne anunti sa punem motatele la treaba pentru tine!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 33+ cu
nu_mai_stiu spune:
Buna mamicutele mele dragi.
Noi suntem bine.Ieri am intrat in sapt 34.Se apropie momentul cu pasi repezi.Mai lipsesc pana luni ,apoi sunt numai a voastra zi de zi Luni diminieata imi pleaca sora in germania
La noi e racoare,in casa sunt 24 grade,e tare bine de stat la tv si de tolanit patul.Nu am reusit sa citesc din urma sa vad ce mai faceti,dar sper ca sunteti bine toate.Ieri am mai primit o tura de hainute si diverse chestii pentru bebe .Abia astept de luni sa ma bag la sortat si spalat.
Va pupic si sa aveti un week-end frumos si racoros.
ANDREEA 34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
nu_mai_stiu spune:
Am uitat sa va dau o adresa foarte utila.Eu am cateva hainute de la ei.Sunt foarte bune.
http://daninaline.ro/start/
ANDREEA 34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
Olivette spune:
Buna fetelor,
Eu sunt bine. Am dormit ca de obicei in reprize (de baie, inchis geamuri ca intra ploaia in casa, deschis geamuri ca e prea cald) si m-am trezit cu o durere de ureche, probabil de la curent
Mi-am pus niste vata cu spirt dar nu prea ma ajuta. Ceva leacuri babesti stiti?
Si mie imi este foame tot timpul in ultimul timp. Mananc ca de obicei si dupa o ora iar mi-e foame si tot asa.
Mie pete nu mi-au aparut, auzisem ca sunt normale mai ales la femeile brunete. Aveam in schimb un fel de alunita pe picior de culoarea pielii care acum a devenit maro. Am dat vina pe sarcina pt inchiderea la culoare.
Si buburuza mea e activa in burtica, in ultimul timp am observat ca dimineara si ziua nu e cine stie ce, dar seara incepe impinsul din picioare de nu mai stiu pe ce parte sa ma mut ca sa nu ma mai doara.
Tzitziri, multumim de info, si la noi se dadeau toate acelea, dar de cand nu mai e contractul national in vigoare, nu se mai da nimic Evident ca ma oftic, ca toata lumea a beneficiat de ele pana acum, unii chiar de mai multe ori si cand a venit si randul meu... nimic. Asta e, noi si bebe sa fim sanatosi si restul nu mai conteaza, ne descurcam noi!
Pup fetele si sa aveti un weekend racoros!
34+ Maya