Bobocei de sept-oct 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
lalu85 spune:
Hello burtici
Am fost la control......siii de data asta mi-a verificat colul cu manasi a zis ca este "angajat" adica saptaman care vine o sa vina BB dr. a zis sa fiu cuminte in weekendul asta sa stau mai mult in pat k ea nu este in weekend si sa nu se intample acum si a zis ca daca trec de weekend, saptamana care vine sa ma plimb mult sa fac miscare sii....sex si mi-a mai dat niste ovule care cica inmoie colul si iti face nasterea mai usoara
de analize a zis ca sunt bine sa nu-mi fac griji
Fetelor imi este frica si am emotii...azi mi-am cumparat si kitul pt epidurala pfff....mai am cateva zile
lalu85 38+ cu
danielabejan spune:
salutare burticutze
lalu ma bucur mult pt tine ca totul este ok si se apropie momentul marii intalniri si totul decurge cat se poate de natural
nu te panica, ai sa vezi k totul va fi ok si knd iti vei tine baiatul in brate nici nu o sa iti mai aduci aminte de ce a fost ianinte sau cum ai nascutai fost o gravidutza constiincioas si vei fi o mamica f buna si dumnezeu o sa te ajute sa ai o sarcina super usoara si un baiat voinic cu pofta de mancare zdravana
si capul sus urmeaza un final fericit
32+ Emma
Olivette spune:
Wow, Lalu, saptamana viitoare!
In sfarsit vei face cunostinta cu bebe, il vei tine in brate si-l vei pupaci
Lasa emotiile ca tot ce conteaza acum este intalnirea cu bebe. Si eu as avea emotii in locul tau, dar nu pt nastere, ci pentru ca in sfarsit il voi tine pe bebe in brate. Doar la asta trebuie sa te gandesti acum! Mai stai cumintica 2 zile si gata! Apoi poate sa vina
34+ Maya
lalu85 spune:
Fetelor va multumesc pt incurajari....sunt ff emotiva fara sa vreau...cand asteptam la doctor sa intru, era o graviduta care se internase sa nasca si era si sotul cu ea si carau de niste bagaje pe acolo si mi-a venit sa lang pt ca imi imaginam ca asa o sa fiu si eu in cateva zile si la ceva timp dupa asta am mai vazut 2 fete pe care le stiam de la alte consultatii dar erau cu burticile mult mai mari iar acum venisera cu bebelusii mici, mici si scumpi la control si nu imi venea sa cred cand ma uitam la ele si vedeam bucuria din ochii lor....m-am emotionat si imi vine sa plang si acum.....
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Buna seara fete frumoase,
Am ajuns si eu acasa, fix inainte de ploaie E cam liniste pe aici, sper ca sunteti bine!
Lalu, wow ce vesti! Inca nitel a? Suntem alaturi de tine si programam niste motate sa te incurajeze de la distanta
Fug sa imi fac ceva de papa caci astazi nu prea am bagat ceva in gura si revin sa mai citesc din urma
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Nu prea sunt in forma zilele astea, ma simt abatuta, nu pot sa zic clar ce am si de ce, sunt asa, fleoshc...
Vroiam sa va zic ce am mai luat azi, poate va dau o idee-doua.
Am luat de la Sensiblu asa: alcool medicinal de 70 grade, mi-a pus farmacista o sticluta de 100 ml si am dat parca 8 lei, plus recipientul 1 leu. ; am gasit pompita de nasuc, Primii pasi la 5.5 lei , daca nu e buna, macar stiu ca n-am dat o avere; comprese sterile; tifon si vata pentru torsoane. Ce am mai vazut interesant: diverse reduceri si promotii la produse pentru bebici (sapunuri, sampoane, apa termala etc.). Si am vazut un detergent pentru bebici Dermalin (n-am auzit pana acum de el), 1 kg la 12 lei. Eu cred ca o sa-l testez cand spal acum hainutele lui beib. Daca mi se pare ceva aiurea, le spal din nou cu alt detergent pentru bebelusi, poate iau Persil (desi mi se pare scump ).
Asa, si de la "Orice produs 13 lei", am luat cu 20 lei (sic!), o camasa de noapte cu fermoar, o sa-i cos eu niste buzunare si e numai buna de spital.
Cred ca ma bag la nani, ma simt aiurea, obosita si stresata. O fi de la vreme...
Noapte buna, bulinici !
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
lalu85 spune:
Da Bob, cred ca schimbarea vremii este de vina ca si eu am niste stari mai ciudatele....de ex astazi mi-am simtit de 2 ori pulsul in ureche si o presiune in cap....si sunt nelinistita....de la vreme....
Adina, ce faci esti bine?
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Bobulet, bobut, bobut, ce e cu starea asta? Vrei sa te alerg? Ma duc si il iau pe Ghitza si te alergam impreuna. Haide, haide, nu ai de ce sa fii nelinistita! Sau daca esti, spit it out, we are here for you!
Lalu si tu? Hai ca tu chiar nu ai voie! Acum cand mai e asa putin! Ia gandeste-te, vinerea viitoare ai putea sa ne scrii ca esti cu bebe in brate si sa ne dai link cu poze
Eu ma simt excelent, vremea asta rece imi prieste. Parca am baut redbull pe banda. Va trimit si voua imbratisari si ganduri bune!
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
tzitziri spune:
Bob, eu numai cu Dermalin am spalat si inca mai spal la David. Si nici nu e mai scump decat celelalte marci de detergent doar pentru ca e special pentru copii. Noi luam la 3 kg si nu am avut niciodata probleme ca nu ar spala bine, alergii sau alte probleme ale pielii....
Pentru fetele din Bucuresti - cred ca am mai zis dar repet . Cautati si la Farmacia Tei cand aveti mai multe de luat.Se fac economii substantiale daca luati multe chestii deodata si diferentele sunt de multe ori mari- eu de ex am luat caruselul de la ei cu 255 ron in conditiile in care pe majoritatea siteurilor de copii era 350. Am luat Colief (pentru colici) cu 69 de ron - la Sensiblu e 80. Si tot asa...daca luati multe si dati comanda deodata, se strang economii si de cateva zeci bune de ron...
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
35+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso