Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kytana, nu-ti pot oferi un raspuns profi, dar iti pot spune ca la fel ma simt si eu. La mine e si din cauza stomacului. Il simt mai sensibil si imi freamata des, parca mesteca in gol si simt nevoia sa rontai cateva ceva foarte des. Ciudat e ca n-am senzatie de foame sau pofta de ceva anume, dar simt nevoia sa mananc ca sa nu mai imi roada in gol. Pap biscuiti din aceia simpli pe langa mesele normale.

Diabet... ma-ndoiesc. Tu ti-ai facut testul acela de depistare a diabetului gestational?

fericita 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

No cum sa fie la morga? Of sarmanul, cred ca s-a speriat tare mult! Doamne ajuta sa isi revina foarte repede

Mai Adinuta, hai ca vestile sunt bune! Bogdan e cu caputul in jos, pregatit pentru marea intalnire. M-am uitat instinctiv in calendar cand am citit de 2-3 septembrie. Inca nitel!

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Oauuu, Anidaz super vestile despre bebele tau care e asa voinicel si aproape gata de marea intalnire. Deci pe 2, 3 vom scoate majoretele. Hihi

Iar socrului tau, multa sanatate si putere de recuperare!

fericita 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Nu am facut testul Stella, am glicemia normala si nu aveam niciun simptom.
Multumesc de raspuns Voi ce mai faceti? Te mai duci prin Alexandria curand?

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu nu iau chiloti de uf, am chiloti f mari care au fost foarte utili si la David, chiar daca-i arunc nu-mi pare rau.

Pt wc trebuie neaparat ceva, imi aduc aminte cat m-am chinuit sa stau pe vine pt ca nu ma gandisem la protectie.

Lalu si eu am avut niste episoade de diaree fara motiv, am dat vina ba pe pepene, ba pe fier dar nu cred ca asta a fost, posibil suntem mai sensibile in sarcina.

Si eu sunt hormonata rau, ma apuca nervii, plansul, ba mi se pare ca nu mai termin ce am de facut, deci e ceva normal in perioada asta, sotul meu saracu e in concediu si tre sa ma suporte.

Madamar si al meu e foarte activ, am inteles ca al 2-lea e mai activ, cel putin pe mine ma trezeste din somn, zici ca pleaca burtik cu totul. Foarte bine ai spus despre alaptat.

Am fost la sensiblu sa iau torsoane si nici n-au auzit de asa ceva, se uitau cucoanele la mine de parca eram cu capu'. M-am lasat oricum, o sa folosesc vata peste tampoane maxi si asta este.

Kytana gata m-am lasat de dulciuri, m-am cantarit si am +15 kile. Fac mancare normala si mamanc mai multe lactate, am ceva lipsa de calciu, plus salate. Si eu patesc de cateva zile, nu ma satur cu nimic, azi am mancat 2 ardei umpluti imensi si peste o ora imi era foame, am bagat doar fructe.

Eu am folosit cu succes unghiera, acum am luat si una si alta, oi vedea.

Adina sper ca esti bine cu piciorul, of ar trebui sa te linistesti putin, eu tot timpul ma rog sa nu se intample ceva rau in familie pana nasc, am mai multi bolnavi si ma cam tem, de obicei eu is cea care ma duc peste tot cu bolbavii din familia mea, ma descurc prin spitale. Plus ca stresul nu-mi face bine deloc. Sanatate multa alor tai!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 34

Mergi la inceput

Stella sub sani ma irit mereu, ma spal cu apa simpla fara nimic foarte des si nu mai apare nik. Si ma sterg cu prosopul bine sa nu ramana ud. Si de la sutien e posibil sa te iriti.

Daniela am si eu pete peste tot si alunite marite si noi aparute. E normal, o sa dispara dupa.

Carmen si pe mine ma apuca sa dorm pe balcon, am un sezlong confortabil dar in 10 min i se aprinde senzoru' lui fi-miu si vine dupa mine, a promis ca o sa doarma singur cand vine bb.

Paula si la mine parca se aude ceva ciudat, practic nu cred ca se aude in exterior, eu zic ca e doar o senzatie ca s-ar auzi.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 34

Mergi la inceput

Sa va spun ce patesc, dupa sarcina cu David am zis ca never nu voi mai avea bb asa ca m-am pus pe dat aproape toate lucrurile de la David, chiar fara nici un regret si sigura ca nu voi mai avea nevoie. Si le-am dat la necajiti care s-au bucurat foarte mult pt ele. Acum de ceva vreme am inceput sa ma framant ce si cum sa cumpar pt bb si vreau sa va spun ca Dzeu mi-a intors fapta, am primit de la o verisoara de-a sotului o groaza de haine multe nou noute, de calitate si fff frumoase. Sa fie sanatos sa le poata purta ca-s multe si bbii cresc repede. Ca sa nu mai spun ca azi ma suna o prietena ca-mi da carut 3 in 1 de la Cicco, aproape nou. Tare m-am bucurat, pana acum n-am primit nimic de la nimeni si nu e vorba neaparat de bani dar am scapat de drumuri si nervi pe la cumparaturi. Practic nu mai am nevoie de nimic, am de toate. Atata m-am stresat in ultimul timp cu astea ca l-am innebunit pe sot si deodata s-au rezolvat toate.

sapt. 34

Mergi la inceput

Kytana , moment sunt in buc si cred ca aici raman pana nasc. Nu imi propun sa mai ajung prin alexandria, decat daca o fi vreo urgenta cu vreun act si trebuie eu personal sa rezolv.

In rest noi suntem bine, bebele e tare miscator in burtica . Eu citisem ca se simt mai putin miscarile lui dupa 32-34 sapt, dar la mine e invers, ceea ce ma bucura

Tu cum mai esti? Ia sa intru nitel pe blogul tau sa vaz ce bunatati ai mai pregatit

Mirabela
, nici eu n-am luat torsoane, doar niste absorbante maxi pentru incontinenta, care par foarte eficiente. Daca e nevoie, mai pun vata si asta e.

Fetelor, voi stiti pe unde se gasesc sutiene de alaptat? Ca eu tot caut si nu gasesc

fericita 35+ cu

Mergi la inceput

Mirabela, foarte frumos! Sa va bucurati de lucrusoare! Si eu am avut norocul sa primesc scaun de masina de la cicco si un carucior in stare foarte buna si ma bucur ca am economisit multi banuti, mai ales ca noi am cheltuit destul pe renovat

fericita 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Adina, ma bucur pt vestile bune tine-o tot asa pana in septembrie, mai e putin

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput