Bobocei de sept-oct 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
stella87 spune:
Buna, burtici!
Acum savurez o cafeluta cu mult lapte si sper sa nu regret asta, dar cu stomacelul e ceva mai bine. Mi-era asa de o cafea ca n-am mai rezistat.
Pana la urma, pentru iritatia de sub sani, care acu pare ca s-a mai inchis la culoare, e usor maronie, am dat pur si simplu cu antiperspirant pt ca nu aveam niciun fel de pudra prin casa. Pare ca functioneaza.
Bob, sarbatorim impreuna! Azi intram in sapt 36, hai ca nu mai avem asa mult Iti dai seama, in mai putin de 4 saptamani am putea avea bebicii la piept Azi vad ca am avut acelasi traseu, Lidl si DM. Pe mine m-a insotit sotiorul si am putut sa cumpar ce am avut nevoie.
La lidl nu aveau sutiene de alaptat, nici camaasi pt alaptat Corinuk, erau doar urmatoarele: seturi 2 body cu maneca lunga si fara picior 15 lei, salopeta de dormit cu picior 15 lei/buc, propop de baie cu gluga 21 lei si paturica pufoasa 20 de lei. Asta mi-a sarit mie in ochi la bebelusi. In rest, mai erau niste hainute pt gravidute, dar mi s-au parut prea grosute pt vremea de afara. Eu personal, n-am cumparat decat 2 seturi de body-uri pt 0-2 luni, ca nu prea am hainute newborn. Bob, mersi pt pontul cu paturica, era cat pe ce sa iau de la Lidl, dar sotul mi-a zis sa mai asteptam. Poate mai facem un drum pana in ikea
La DM sunt atateaaa produse dragute de bebe si nu numai! M-am abtinut sa nu cheltuiesc. Noi am luat deja forfecuta de la Primii pasi, cum zicea si Kytana sunt preturi mai accesibile. Sper sa nu faca diferanta calitatea. Din DM am luat un pachet de scutece baby love new born. Stiu ca s-a tot discutat de torsoane si absorbante. Nici eu nu ma vad cu ditamai chestia intre picioare :)) Am gasit niste absorbante in DM pentru incontinenta urinara (ca am inteles ca vom suferi si de asa ceva, mai ales dupa nastere naturala) sunt mari, pufoase, dupa forma chilotului. Acuma nu stiu ce sa zic, cred ca sunt bune si pt lohii, par cuprinzatoare. In rest, mai am abosorbante normale de la allways. Altceva nu mai cumpar, sotul mi-a zis ca se duce el dupa tot ce trebuie la momentul respectiv, ce sa mai, e un curajos
Tot din DM am mai luat cosmeticele pt bebe, gel de baie (si pt caput si pt corp) si ulei de corp. Mi-au placut ca sunt fara parabeni, conservanti, alcool si alte prostii. Sunt accesibile ca pret, in jur de 15 lei buc.
Deci in afara de farmaceutice, pe care le va lua sotul la indrumarea medicului pe moment (m-am gandit ca asa e cel mai bine) ne-am facut stocul de chestii necesare pt bebe. Doar eu mai am nevoie de sutiene de alaptat si nu stiu de pe unde sa procur.
Ufff, ce m-am intins, ador cumparaturile, mai ales pe cele pt bebe
Apropo, eu am primit un sfat de la mama soacra in legatura cu calcatul hainutelor, sa o fac cu putin timp inainte, nu de pe acum, pt ca hainutele albe risca se sa ingalbeneasca. Si cum calcatul e mai mult pt dezinfectat e mai util sa calc cu putin timp inainte sa intre bebe in hainute.
fericita 35+ cu
stella87 spune:
Acum fac si eu treaba aia cu doua fereste de DC, pt ca uit de la mana pan' la gura Cand va citesc stiu pe moment ce vreau sa raspund si pana termin de ctit uit tot
Anidaz, sper ca operatia socrului a decurs fara complicatii si sper sa primesti numai vesti super de la eco. Nu uita sa treci si pe la noi sa ne zici cum esti
Daniela, stomacul e mai bine si sper sa ramana asa Sa stii ca si mie mi s-a facut un pic maronie zona de sub sani, au trecut punctele rosii. Banuiesc ca rosu e de rau si maro e de bine
Mm, ce grasunel ai acolo in burtica Pai daca tu oricum optezi pt cezariana, atunci e super si n-ai de ce sa-ti faci griji. Bravo pt rezultatele bune de la eco
Carina, contractii din 10 in 10 min, ufff, eu cred ca ar fi bine sa ajungi mai repede la medic ca sa vezi cum e colul. De la cursuri stiu ca atunci cand sunt asa frecvente e bine sa ne indreptam catre spital. Inteleg ca tu urmezi tratament, dar poate ar fi bine totusi sa mai discuti cu medicul.
Ilinca chiar ma intrebam ce e cu tine. Cum e bebele?
Olivia, la multi ani si tie! Vezi cum trec saptamanile, incaaa puutin!
Kytana, super informatiile de la curs, mai ales cele legate de manevrarea zonei intime la baietei
Carmen, suna asa de bine somnul in aer liber, pacat de cainii care dau desteptarea mai rau ca niste cocosi.
fericita 35+ cu
danielabejan spune:
neatza fetele!
felicitari m_m pt rezultatele de la eco, chiar ai un bebe tare grasunel si lasa deoparte gandul k nu e fetitza, va veni si fetitza la timpul ei, multa sanatate in continuare.
carinablanca sper sa te simti mai bine, sa iti treaca acele contractii si sa ajungi cu bine cel putin la 38 de sapt
paula am busnit in ras cand ti-am vazut meniul deoarece am mancat si noi acelasi meniu si apoi fugutza in pat la tv si calc, parca ar fi o telepatie intre noi, am obs ca d foarte multe ori facem sau ni se intampla cam aceleasi lucruri
adina multa sanatate si o operatie fara probl socrului, iar tu sa vii de la eco cu rezultate super bune, capul sus, totul va fi bine.
mami_ilinca ma bucur ca esti bine si sper sa mai ai un moment de respiro sa ne mai incanti cu randurile tale.
bob_pixel felicitari pt sapt 35, tine-o tot asa pana schimbi prefixul, interesanta aventura ai avut tu azi cu bulanele spor la lucru si la cumparaturi.
iuli am uitat pur si simplu sa ma mai uit si la ceas si la cat de bine ma misc eu, viteza melcului in general, nu aveam nici o sansa sa ajung, dar asta sa fie tot necazul bebelina mea e bine, misca, sughite, as vrea sa o mai vad la eco, dar cine stie daca o sa ma duc inca nu ne-am hotarat daca sa mai mergem la un particular k tot avem probl cu niste acte aici si ink nu ne-am luat masina, al meu ink nu si-a schimbat permisul si ii expira la jum lui sept acum eu nu prea mai rezist la curse lungi, adica sa merg mai mult de maxim 2 ore si fara masina la cumparaturi dureaza mai mult, ceea ce iseamna k de acum o sa se cam duca sotul singurel si nu imi place ca de obicei noi iesim impreuna. Dar speram sa le rezolvam si noi cat mai repede si in timp util. ce bine ca te mai distrezi si tu cu bob si trece timpul mai usor imi place cand esti mai linistita
olivette important este ca tu esti bine, de scris mai scrii tu asa cum poti k nu se supara nimeni, noi sa fim sanatoase in rest e totul ok.
eu sustin cererea elficai de a incerca lulutza sa o convingi pe simonix sa revina printre noi, avem nevoie si de sfaturile ei si e pacat sa renunte la noi toate asa usor
carmen interesanta metoda de a dormi, pacat ca nu te simti si odihnita, sper totusi sa reusesti sa ye odihnesti cu adevarat ca stiu si eu cum e sa te simti obosita pt k nu reusesti sa dormi
am scris si aseara,dar ma repet pt nu ati obs mai are careva pete maronii pe piele? eu am pe gat si sub sani si intre sani si nu stiu daca is singurica in situatia asta, nu am mancarimi sau altceva decat petele.
si o zi plina de vesti bune
32+ Emma
Kytana spune:
Dani eu nu am pete, dar am citit despre ele ca sunt normal, de la excesul de melanina. Uite mai e ceva www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/skinchanges/" target="_blank">aici
Ma bucur ca esti bine si Emma e vesela in burtica! Nici eu nu-mi mai vad licuriciul pana la nastere. La Elias are aparatura mai veche si mi-a spus ca dr nu are rost sa dau la privat 500 RON.
Elfica, vreau si eu budinca din aceea
Stella, ma bucur ca esti mai bine
Carmen Ma bucur ca am putut fi de ajutor
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
anidaz spune:
Am venit pe acasa sa fac un dus si apoi plec la Supi(medicul meu)
Socrul meu e inca in operatie,au rectificat ne-au spus ca dureaza intre 8-9 ore,dar si ca i-au scos bucata problema,era cat pumnul si invelita in carne,cica de cel putin 6 ani a inceput sa se inflameze,dar faptul ca s-a incarnat l-a ajutat sa nu se rupa.
Asa-i ca ma iertati ca nu nominalizez?N-as vrea sa par egoista ca tot intru si va spun doar de mine si ai mei,dar nu-s in stare de altceva,oricum citesc tot si ma bucur la tot ce scrieti ca ati luat sau de bebei,
Tati e mai bine ,are injectii acum ,isi simte tot mai bine picioarele ,dupa ce le termina se interneaza si el pentru investigatii si analize,sper sa nu fie nimic grav sa o luam de la capat cu el.
Fug la dus si am plecat.
34+
PaulaFrida spune:
Asa-i Daniela,tare ne mai sincronizam
In legatura cu petele,si mie mi-au aparut sub forma de pistrui,pe sani,burtica si pe fata
Kytanamai este milkshake cat doresti tu
Intrebare:voi auziti cand se misca/loveste bebita?adica:eu de vreo o saptamana aud de vreo 2-3 ori pe zii un fel de clicait cand se misca sau loveste prichindelul meu
Sora-mea a zis ca si ea auzea clicaitul in ultimele 2 luni de sarcina.
Am gugalit putin si am vazut ca o gramada de gravidute ziceau ca experimenteaza clicaitul,numai ca n-am gasit nici o explicatie medicala numai presupuneri(nici nu pot sa stau mult la calc sa caut ca ma incomodeaza statul pe scaun)
Adina multa sanatate socrului si taticului tausi ai grija de tine,asa cum au zis si fetele incearca sa fii un pic egoista acum pt ca tu si puiutul tau sunteti cei mai importanti acum
-icei tuturor burticilor si bebicilor
Paulafericita 32+ cu Roland
corinuka_g spune:
pupici burtici!
cetii aproape tot, dar tre' sa plec...scuuuuuuuuzee ca nu va pup pe fiecare in parte, dar voi stiti ca va iubesc, da?
ma duce dani la ai mei si apoi el merge mai departe la ai lui...fiecare cu p....masii :))))
ma-ntorc abia luni si n-am net acolo..
s-aveti un week-end frumos, sa fiti cuminti si s-aveti grija de bebici!
va pup
_
31+ David Gabriel Multumesc Doamne!
lalu85 spune:
Hello burtici
Noi suntem bine maine mergem iarasi la doctor. Sunt ff lenesa si ma bag la somnic.
Va pupicesc
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Dragi burtici,
Am si eu o nelamurire cu dieta. De mai bine de o saptamana, la masa de pranz se pare ca nu ma satur. De exemplu astazi am mancat o portie de varza calita si o felie si jumatate de paine cu salata de vinete si ardei copt. La nici jumatate de ora am simtit nevoia sa mai mananc ceva: am luat migdale crude, vreo 20 cred, nu le-am numarat. La nici alte 15 parca ma rodea sa mai mananc ceva: stafide in ciocolata. Am devorat si pe astea, apoi o pruna, un mar, inca o pruna.
Peste tot scrie ca datorita stomacului inghesuit nu poti papa mult si ca se recomanda portii mici si dese. Voi va simtiti asa? Eu ma simt de parca as fi nemancata si sincer va zic ca niciodata nu am mancat asa mult...
Poate fi diabet?
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
anidaz spune:
A reusit operatia socrului meu,este la reanimare,dupa confuzia provocata de anestezie a recunoscut-o pe cumnata mea,a fost greu dar a rezistat,doctorii sunt multumiti de cum a decurs totul,recuperarea va fi grea ,dar e important ca e bine si e in viata.Prima lui intrebare a fost: ”Sunt la morga?”
Bogdan e cu capul in jos ca si pana acum,funduletul la stanga ,de 2 zile e asa ,si picioarele in ficatul meu,ca doar l-am simtit eu bine cand s-a intors .Are 2600 grame,e de 36 de saptamani dupa masuratori ,ne mai vedem in 1 septembrie si probabil in 2-3 septembrie ne vom cunoaste .La col nu a vrut sa umble ,a zis ca este scurtat dar nu periculos,si mai mult nimic ca nu vrea sa riste sa rupa membranele care sunt intacte,lichidul e in cantitati normale ,placenta de gradul I de maturare.Mi-a zis ca nu discutam despre nici o nastere in lipsa lui,dar totusi sa fie sunat de medicul de garda daca se intampla, sa discute cu el.Si nu mai iau gynipral nici daca am contractii din momentul in care face 2800 grame,a zis ca intr-o saptamana va atinge greutatea asta,si nu mai e cazul sa oprim un posibil travaliu.
34+