Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Revin si eu dupa o perioada mai lunga si mai agitata pt mine printre care o pneumonie facuta de baiatul meu care a necesitat internare.
Va citesc dar nu am reusit sa mai scriu.
Bebe mic este bine se dezvolta normal ,este foarte agitat,saptamana viitoare mergem la control.
In rest contractii dureroase , picioarele mi se umfla rau de tot,arsuri si mai nou au inceput sa-mi sangereze si gingiile.
Lalu si curaj pt marea intalnire.
Adina ai grija cu piciorul.
Operatia cezariana este intradevar pe linia bikinilor iar legat de chiloti nu trebuie neaparat sa fie xxl ci trebuie sa aiba elastecul foarte moale sa nu va stranga la burtika.
Eu voi naste tot prin cezariana ,dr nu vrea altfel dar de data asta la Elias.

Robert Andrei (15.03.2007)31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Ola burtici
Noi suntem bine....asteptam momentul parca nu mai am rabdare
cu burtica mi-am mai revenit....
Aaaa...uitasem, mi-a iesit super painica de aseara, acum am pus sa fac alta
Va pupic

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Am revenit! M-am plans ca ma plicti si m-am gandit sa fac ceva ce nu mai facusem de peste jumate de an : m-am jucat WOW !!
Concluzia e ca timpul a trecut usor, dar spinarea mi-e acum intepenita deci e musai sa merg sa ma intind.
Colac peste pupaza, am primit si ceva de lucru

Kytanutz, chiar adineauri mancasem de pranz si cautam ciocolata in frigi... fara succes Ieri de la Mega Image am luat inghetata de lamaie (naspa total, cred ca va zace in congelator 3 ani) si o placinta cu br. dulce absolut DIVINAAAA!! La mine la piata, cei de la Mega au extins afacerea si la o covrigarie/gogoserie/patiserie/cofetarie. Ce-as mai manca o placinta acusi!!! Dar nu ies din casa nici batuta. O sa-l trimit pe hubby-dubby cand vine!

Am bifat info despre baneocin, betadina, forfecuta, panadol etc, multumesc !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Sunt pe aici ,citesc ,dar nu am dispozitie de scris,cred ca ne apuca asa pe rand.
Pentru picior mi s-a recomandat o glezniera si atat.Mi-am cumparat si nu ma mai doare asa de rau.Maine dupa amiaza merg si la eco si abia astept sa-mi revad bobocelul,

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Moa, mai Bobuletz, joci WOW? Eu daca ma uit 2 secunde ametesc si imi vine sa dau la boboci

Vin eu diseara cu praji cu ciocolata, arata ciudat, dar sunt f bune si nu rade de forma lor!

raluca, bine ai revenit! Multa sanatate baietelului tau! Eliasul ne va astepta ca nou, am inteles ca astazi terminacu renovarea

Lalu, te cred ca ai emotii si nu mai ai rabdare

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Adina sanatate multa ...offf chiar ca toate bubele rele....stii tu...sper sa se rezolve in bine totul!
Bob si mie cred ca-mi sunt bune exercitiile pe care le-ai descris asta pt ca eu nu fac nimic...n-am facut deloc gimnastica...p-aici cred ca doar Kytana face :D
Stella ma bucur c-ai terminat cu actele ...asa te mai linistesti si tu...nici mie nu-mi place sa traiesc periculos dar si la mine pe la jum lui sept se intrevede terminarea pregatirilor pt bb in casa...ufff...
Kytana si Bob super info de la curs.... si mmm nici eu nu le am "curgatoare"...chiar ma intrebam dc are vreo importanta ca nu citisem nimic pe tema asta...sunt mari dar necurgatoare...
Kytana tare rau imi pare ca o sa te desparti de cinciloi...poate poate s-o intrevedea vreo solutie..zic si eu...
Lalu si ai mei au masina de paine...le-am facut-o cadou acum 2 ani si nu se dezlipesc de ea...numai la ea fac paine au gasit ei singuri o reteta care le place si acum nu pot fara...cand se duc la tara o iau dp ei :))
Azi a nascut prietena mea in Cta la Euromaterna prin cezariana...aveam emotii mai mari decat ea :) inca n-am reusit sa vbesc direct cu ea dar stiu ca e bine si ea si bblina care a luat 10 si are 2900 si 50 cm...vai asa de tare m-am bucurat si m-a emotionat!!!
Noi suntem bine la aer conditionat...azi la 8 dimi erau afara la umbra 33 grade cica de maine se racoreste...d-abia astept!!!ieri cu A/C am dormit asa bine....de mult n-am mai dormit non-stop seara-dimi..In rest eu m-am bagat la citit la greu ce link-uri ati dat aici plus ce-i pe mail-ul comun..
Danielabejan am rezolvat ieri dimi cu posta iar m-am dus la centrul de primire/distributie si bine ca am marit ochii si am cautat bine ...mi-am gasit cartile dar inca nu avem postas as vrea sa mai comand cate ceva dar mi-e teama plus ca mi-e greu sa ma tot duc acolo...mai astept poate se rezolva situatia pana atunci tre sa mergem noi o data pe sapt sa ne ridicam/cautam dc avem ceva...
Cam atatica...azi am facut un pui cu lamaie cu cartofiori salata langa :)

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor am primit rezultatele la nalizele de sange si sunt putin anemica si mi-a iesit fibrinogenul mai mare....m-am speriat putin dar vineri mi le citeste dr si vedem ce este de facut....

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Hai mai Moro, chiar nu cred ca decat eu ma chinui sa ma exercituiesc Sincer si mie mi-este cateodata tare greu, dar ma gandesc ca ma ajuta la nastere. SPER!!

Ai grija cu A/C-ul sa nu racesti, tocmai acum inainte de marea racorire care se anunta Pup

Adina, uuu maine Sa ne zici cum mai e bobocelul tau pufos! Ma bucur ca nu este nimic serios cu piciorul

Lalu in sarcina toate ies mai aiurea; si eu sunt anemica si urocultura mi-a iesit usor alcalina. Fibrinogenul de obicei inca o inflamare in organism. Sa nu te panichezi, bineee? Vineri vei afla ca esti f bine!

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

'neata burtici!
am citit tot-tot, dar nu mai scriu fiecareia pentru ca n-am avut inspiratia danielei s-o fac de la inceput si bineinteles c-am uitat o gramada ...oricum va pup pe toate !
ma bucur c-au revenit si alte burtici si ca sunt bine!
lalu cand vad semnatura ta 38+ ma trec toate apele! abia astept!
bob daca nu te superi ma bag putin la tine in lista, e pe ultima pagina si pot s-o vad
- betisoare de urechi am luat si eu, dar ne-au zis la curs sa nu le folosim ca in caz de ceva doar imping inauntru...se spala doar pavilionul urechii cu comprese sterile..
- forfecutele nu taie! ..de orice firma ar fi...majoritatea mamicilor s-au folosit de unghiere...
- apa de mare sau ser fiziologic - sa iei din alea care sunt bune si pentru nas si pentru ochi...procesul de sterilizare e altul...
- baneocin pudra nu se mai gaseste, ne-a zis la curs ca e ok spirt si rivanol...betadine nu! stiu ca zisesem eu la un moment dat ca probabil betadine, dar am inteles ca e prea tare pentru pielea lor...
- mai bine sa ai in casa paracetamol supozitoare 125mg, nurofen si panadol merg abia de la 3 luni..

mie mi se intareste burtica foarte tare, mai ales seara...si foarte des...aseara chiar stateam in pat si mi s-a intarit dureros, era foarte deformata, in partea drapta era tot un deal, parca erau genunchi iesiti in afara...cedeaza dupa cateva secunde, dar ma tot gandesc ce face bebe saracul in secundele alea..
am primit ieri si salteluta, se potriveste la fix, e albastra cu magarusi

pupici la burtici si bebici!

_
31+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Corinuka, sa stii ca eu am nimerit acum o forfecuta de la DM pt copii ft buna. inainte luasem una de la primii pasi care s-a rupt ft repede, iar cu unghiera am taiat prea mult si bineinteles ca i-a curs sange lui Lucas si a si plans. acum fiecare cum se descurca, eu se pare ca nu m-am descurcat cu unghiera si era de bebei

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 35+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Fetelor am primit rezultatele la nalizele de sange si sunt putin anemica si mi-a iesit fibrinogenul mai mare....m-am speriat putin dar vineri mi le citeste dr si vedem ce este de facut....

lalu85 38+ cu

din cate stiu eu de la celelalte sarcini, fibrinogenul iese marit in sarcina fara sa fie o problema. la fel ca si colesterolul si altele. aici nici nu se face pe sarcina. asa ca relax

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 35+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput