Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Dap...cred ca are rezolvare doar ca m-am speriat de ma luase si tremuratul asa ma panchizez de rau!!....off...cand oi naste ce-oi face!!?....

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Buna mamici! Eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi si dupa ce citesc nu mai stiu deloc ce si cui voiam sa-i raspund.
Adina imi pare rau de cazatura. ma bucur ca nu e nici o problema cu bebe si ca glezna e relativ bine. Tu cum mai stai cu contractiile? Parca si tu aveai, nu te-am incurcat, nu?
Lalu e normal sa fie modificate analizele in sarcina. Fibrinogenul usor crescut nu e o problema, anemia e si ea prezenta, dar sa nu fie prea mare. Ai luat fier?
Noi suntem bine. Nu mai stiu cine ma intreba ieri de col. Nu e deschis, dar e scurt, cam 16-17 mm si uneori am contractii. Acum sunt in niste zile mai bune, nu mai am aproape deloc, sper sa ma tina. In weekend au fost foarte multe, cred ca treceam de 20 de zi cu tot tratamentul si erau si dureroase. Acum e super ok.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 33+ cu

Mergi la inceput

Iau si fier, si in unele zile iau elevit.....faza este ca la mine fibrinogenul a iesit 500 si maxim este 400 si de aceea m-am speriat....bine...banuiesc, ca este o problema daca ies si altele pe langa fibrinogen mai nasoale, dar la mine nu e cazul....sper sa fie ok si sa nu insemne ceva nasol....

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

anidaz, ce ai facut cu piciorul? e grav? e nevoie de ghips sau doar o umflatura?

eu am fost pe la filantropia pentru injectiile mele si sunt cazata la etajul 2, cu cezarienele.
am vazut bebelusi in camerele mamelor si la etajul 2, la cezariene si la etajul 1, unde sunt nasteile normale, ceea ce m0a bucurat enorm. in 2009 cand am nascut eu, nici nu se punea problema sa iti dea bebelul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Hei, fetelor!

Eu am dooooormiiiittt vreo 3 ore asa, desi azi noapte am mai dormit vreo 11... cu pauza de tremurat de frig in toiul noptii. Noroc ca tin pilota pe pat si o folosesc pe post de perna de gravi, sa-mi sustina soldurile, picioarele si ce mai e nevoie.

Eu cred ca am acumulat foarte multa oboseala in ultima saptamana si sper din tot sufletul sa nu mai fiu nevoita sa fac un drum pana in alexandria decat dupa ce nasc. Eu greu cu actele, cu institutiile de stat ticsite de functionari publici care nu cunosc legea. Sa-mi fie cu iertare, dar numai de asa ceva am avut parte. Am facut drumuri intre casa de sanatate, anaf si primarie in alexadria, ma pasau unii de la altii din lipsa de informatie. Eu am pb si cu prenatalul, deci ce va pot sfatui, nu faceti niciodata contract pe drepturi de autor! Legile sunt altfel fata de contractul de munca si problema e ca nimeni nu cunoaste legile. Toti zic ca nu s-au mai lovit de un asemnea caz si tre sa stau sa le explic EU articole din lege. Acu sa vedem cum rezolv in buc cu prenatalul dupa ce, cei din alexandria m-au pasat la bucuresti :)) Ce sa mai, o bucurie sa te plimbi prin canicula de la unii la altii.

Dar cred ca-l trimit doar pe sot sa se descurce cu urmatoarele drumuri, ca eu mi-am atins limitele zilele astea. Plus ca am facut si multa treaba prin casa si mai am inca cumparaturi pt bebe de facut. Maine ne dam intalnire la Lidl, o sa merg si eu sa vad ce oferte gasesc p-acolo, dupa care voi face un drum pana la DM. Asta sigur ma va bine dispune. Intotdeauna cumparaturile pt bebe ma inveselesc

Cel mai important e ca bebele e bine, misca de zor in burtica si asteptam cuminti ecografia de la 36 de sapt care e intr-o saptamana. Ce putin timp a mai ramas

Moro las ca reusim sa ducem totul la bun sfarsit si sa-i primim pe bebei cum se cuvine. Doar ca stii cum e, e nevoie de motivatie ca sa te apuci de zugravit/renovat. Cine stie cand am mai fi renovat si noi daca nu venea bebele. Si oricum, am vazut ca exista tendinta asta de a trage de treaba pana in ultima clipa. O stiu si de la mine cand invatam pt facultate, de exemplu. Dar in general prefer sa ma organizez si sa traiesc fara emotii. Eu de exemplu nu invatam noaptea inainte de examen, preferam sa dorm, sa se sedimenteze ce invatasem, dar trageam cu invatatul pana in ultima zi.

In rest, stomacelul e tot sensibil. De sambata seara a inceput povestea. Pana dumunica seara m-am tratat cu smecta, iar luni si marti n-am mai iesit la baie si credeam ca am scapat. Doar ca azi a reinceput concertul deci am trecut din nou pe tratament. Ar trebui sa iau si niste saruri de hidratare, asa mi-a zis medicul. Apoi, acu pap orez, banane si biscuiti din aceia simpli. Mai incerc si un bol de cereale cu lapte rece, care simt ca ma hidrateaza putin.

Lalu, tu cum ti-ai revenit?

fericita 34+ cu

Mergi la inceput

Stella, nu stiu sigur daca mi-am revenit faza este ca scaunele sunt tot moi dar nu mai sunt asa dese si faza este ca eu iau si fier si inainte de la fier eram ff constipata. O sa intreb dr. vineri sa vedem ce zice.

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Mi-au iesit si analizele la secretiile de col si sunt ok nu mi-a iesit nimic bine ca macar astea au iesit ok

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

kytana eu sunt binisor..ma lupt cu caldura si cu burta intarita..in rest, ok..
raluca sanatate multa lui robert! sper ca i-a trecut...contractiile tale trec cu no-spa? asteptam vesti bune de la control..
adina ma bucur ca piciorul e mai bine! abia astept sa vad vestile de la dr!
moro cum se face puiul cu lamaie? stiu ca-n grecia se foloseste foarte mult lamaia la gatit...
lalu bravo pentru rezultatul bun la analize! poti sta linistita...
gabi sincer nu stiu ce sa iau, forfecuta sau unghiera...eu nu ma descurc cu forfecuta deloc, de cand ma stiu am folosit doar unghiera...oare e mai usor totusi de folosit forfecuta la bebelusi???
madaiulia si tu contractii dureroase?? vad ca multe aveti, mai ales dupa 31-32s, deci ne ptem astepta s-apara..
stella e nashpa birocratia asta si sunt multi functionari neinformati...pun lumea pe drumuri...dar o femeie gravida?? urat din partea lor, poate restul de acte le poate rezolva sotul...daca mergi la lidl sa-mi spui si mie daca au sutiene si camasi pt alaptat..te rog!
pupici

_
31+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mada ,da ,inca am contractii zilnice ,dar m-am obisnuit cu ele nu ma mai sperie.

Maine il opereaza pe socrul meu sper sa treaca cu bine peste si noi pe langa el.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Iti spun Corinuk, sigur, si pe mine ma intereseaza ambele

Apropo, voiam sa va intreb, voi aveti cumva iritatii sub sani? Au inceput sa-mi apara cateva punctulete rosii de la transpiratie. Cu ce pot da pe ele? Cu uleiul de migdale am incercat, dar nu ajuta...

Ieri vreau sa ma laud ca am reusit performanta de a-mi taia singurica unghiutele de la picioare. Sotul a vrut sa ajute, dar am inceput sa ma rotaiesc la el, cred ca de teama Pana acum n-am mai fost la pedichiura, dar data viitoare acolo merg Ca tot vorbeati de unghiute la bebe, eu am luat forfecuta de la primii pasi, sper sa taie bine, sa nu se rupa repede... Eu sunt invers, nu suport unghiera, forfecuta o manuiesc mult mai bine. Sper sa ma descurc cu firavul bebe cand va veni momentul sa-i tai unghiutele, sa nu se ratoiasca si el la mine

fericita 35+ cu

Mergi la inceput