Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna dimineatza burticutze !!!

noi suntem bine , un pic triste ( fara motiv - doar hormonii) ...
Adina , mare tarie iti trebuie perioada asta ... vad ca esti incercata in toate modurile ; capul sus si daca reusesti , incerca sa fii un pic egoista si gandeste-te doar la tine si la fiul tau ... stiu ca e putin crud ce zic , dar toti avem probleme in familie - la tine sunt destul de "speciale" - iar cazatura nu te ajuta deloc ...
liniste , relaxare si voie buna sunt lucrurile de care , dupa parerea mea , ai nevoie !!!

Kytana tare interesant ce ai scris tu despre alaptare ... sincera sa fiu nu am mai citit nici un material despre subiectul asta si m-a incantat luxul de amanunte cu care ai descris totul ! deja ma imaginam alptand si plutind de bucurie ca imi am mandra in brate !!!
mie imi este milutza de animalutzul tau ( poate ca am pisica de mai bine de 11 ani ) ... eu credeam ca nu poti sa-l iei pentru ca au legi diferite in anglia despre animalele care intra pe teritoriu tarii si nu au stat in carantina de rigoare ... inceraca sa te interesezi mai bine si poate este vreo metoda sa -l poti transporta cu cel mai mic stres posibil ... daca ai nevoie sa il lasi pentru o luna , doua , pot vorbi cu fratele meu ( locuieste in bucresti ) si poate gaseste o solutie ! inceraca sa te interesezi !!!

ma duc sa-mi beau cafeaua - ca devin melancolica si urmatorul pas sunt lacrimile !
pup la toata lumea !!!

34 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna dimineata! Cum in dimineata asta m-am trezit cu un chef nebun de invatat ...in sfarsit..pt examenul de la sf august...am zis..ce sa fac..ce sa fac ..doar , doar sa nu invat:P..si m-am apucat sa fac mancare ca deh, am zis sa nu ma prinda caldura in bucatarie:))))
Am fost tare harnica am facut fel 2 cu garnitura cu tot!!!! si doar intr-o ora:P...si desigur ca desi ora era de mic dejun, eu am mancat ca pentru pranz:D:D:D:D, ca vorba aceea mancarea e foarte buna imediat dupa ce o faci.....Doamne, doamne ce o sa am eu de dat jos apoi ...in sarcina am mancat totttttttttttttt ce am vrut, dar dupa...gata cu rasfatul, trecem la chin si suferinta:P
Va pupacesc, o zi perfecta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata burticute! Un ceai de fructe de padure careva? E tare aromat!

Madamar, bine ai revenit! Voi actualiza pe prima pagina cu mare drag pentru bobocica ta Referitor la intrebarile tale, al meu gansac da din picioruse toata ziua si ma bumbaceste, cred ca ne-am fi ingrijorat mai rau daca nu ii simteam, nu crezi? Iar cu marea, daca stii ca rezisti, eu zic go for it, dar multa atentie cu drumul, cu caldura si cu efortul, doar nu vrei sa o faci constanteanca, nu?

Anda, de ce te sperii pentru circulara de cordon? Nu este asa o tragedie, mai are timp sa isi scoata salba de margele si sa stii ca s-au nascut bine merci bebi natural si cu 3 circulare de cordon. Tre' sa fii pentru bobocel, doar asta conteaza nu?

Lulutza, ar mai fi si legile, care te constrang sa il transporti cu o anume firme, intr-o anume cusca, te duce undeva la peste 500 Lire, which is a bit too much for our budget, unfortunately

Mari, ce harnicuta asa dimineata! Orice numai sa nu inveti a? Hai ca trebe, e ultimul si scapi, nu? La ce materie este examenul?

Azi la 7 faceam piata, am venit, am pregatit micul dejun, am facut curaj lui Ciobi si am pus hainutele lui pingu mic la spalat Daca nu se incalzeste prea tare, poate le si cald.

Mi-am mai amintit ceva despre curs: unghiutele se taie nu mai devreme de 1 luna, pana atunci vor sta cu manusele. Se considera rasfat pentru bebe abia dupa 6 luni, pana la 6 luni orice planset trebuie linistit

Pup fetele, ne auzim mai incolo!

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Buna dimineata la cafea,pt cine mai serveste ,eu nu pot sa sar peste la tensiunea pe care o am,ajunge la 10 doar daca sunt in plina criza de isterie....mogaldeata e activa indiferent de cofeina,dupa parerea mea face tumbe,cam asta-i senzatia
Ieri am dat si eu peste o reteta de aripioare gen kfc,placerea mea dar si nevoia de a face ceva cu ele,ca mi-am scapat sotul la o carnarie si a tocat toti banii pe care-i avea,e carnivor inrait.Au iesit super,nu ma asteptam,de obicei dau rateu primele dati cand probez o reteta noua...si inca a durat mai putin de cat ma asteptam,singurul inconvenient CALDURA!!!cica o plouat spre dimineata daca udam eu cu stropitoarea si era mai ud pe jos
Cu animalutele va inteleg perfect,nu mi-as dori sa fiu vreodata in postura de a renunta.Pisica a cules-o sotul dintr-o gunoiera cand eu eram gravida cu David,inca nu stiam de sarcina,si uite ca nu am avut probleme ,stiti comentariile vis-a-vis de femeile gravide si pisici...daca nu am dat-o atunci,acum nici atat.Doar am mers la veterinar sa o tunda,ca e o corcitura de maidaneza cu persana,Tina Turner ce mai!!! si nu am putut.E obeza,are 8 kg,nu face fata unei anestezii.....asa ca am trecut la regim draconic,am luat niste pipete pt blanita,de se vede acum asa frumos si nici nu mai cade asa rau in concluzie sunt topita dupa catelul lui bob pixel sau cand aud ca unele din voi,din varii motive,trebuie sa renunte la animalut
Pisi a mea dormea cu fii-miu spate in spate in patut,se furisa cand nu vedeam noi,erau asa dulci...numai pe mine ma musca de picioare ,avea ceva cu mine,mai ca nu voia sa ma lase la el
Va las putin si trec la o noua proba,gulas bihorean,sper sa iasa la fel de bun ca aripioarele de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Neata, bulinici !
Eu lenevesc azi, ieri am livrat ce mai aveam de lucru, azi teoretic sunt freeeeeee. Mi s-a promis ca voi primi ceva de lucru, ceea ce e bine, pentru ca eu cand n-am ce face, mananc
Mi-am finisat lista de cumparaturi, mai am de luat asa :
Farmacie : Infacol, Bephanten, Garmastan, Sampon+sapun bebe, Crema de corp bebe, Crema de galbenele (Melkfett) pt iritatii, Betisoare de urechi bebe, Termometru baie, Termometru de corp cu cap flexibil, Comprese sterile Cara-sensiblu, Alcool sanitar, Baneocin pudra, Ser fiziologic (in fiole) sau apa de mare, Forfecuta copii varfuri rotunjite (asta nu e urgenta, moasa ne-a zis ca nu se taie unghiutele in prima luna), Pieptene bebe (asta cred ca e moft, deci posibil sa-l sar), Nurofen/Panadol.
Apoi : Camasa noapte (din piata), 2 x Prosop baie cu colt Lidl (maine e ziua mamicilor la Lidl, aviz amatoarelor), Prosoape de hartie, 1-2 paturici (am doar 1 si cred ca iau de la Lidl inca 1), Manusi bebe (am 2 perechi, dar mi se par asa stramte la incheietura...) Ibiric sau oala mica gradata (doar pentru bebe), Lama de ras (sa am la spital, stiu ca data trecuta chiar am cerut sa mi se aduca), Pulverizator gol (sa pun alcoolul), Torsoane sensiblu (sau vata+tifon si fac eu singura), Antiperspirant solid plafar (Elfica, eu am sa-ti urmez sfatul si renunt cateva saptamani la Lady cu aloe, off offf).
Am primit pungi care se sigileaza, in care imi voi pune toate boarfele de spital. Mi-am gasit pe la mama o geanta de voiaj mai prapadita, am spalat-o si o s-o arunc cand ma intorc din spital.

Adina, ce rau imi pare ca ai cazut asa urat, sper din suflet sa isi revina piciorul, eu zic sa mergi totui la urgenta sa-l vada un ortoped, sa stii ca nu sunt probleme. E perfect ca bebe e activ, sigur e bine protejat in bulinica
M_M, cand am citit asta " o sa ma intind intr-o zi pe jos ...si sa ii spun ca am cazut...sa se sature!!!!!", am zis ca lesin, am ras de-a crezut bebe ca e cutremur, cred Daca m-as lovi, cred ca sotul imi trage si una dupa ceafa ca-l ciobesc pe nepretuitul lui bebe
Lalu, avem si noi masina de paine, odata faceam des paine, azi ne iesea, maine nu, nu pricep criteriile. Deocamdata zace intr-un colt.
Gabrielle, hai ca m-ai bagat la idei cu chilotii. Eu gandisem sa iau mai maricei un numar, dar totusi sa se tina de fund (am si luat 3 perechi), acum ma gandesc cu oroare la niste chiloti xxl din care sa-mi fluture torsonul . Adevarul e ca data trecuta am nascut normal si n-aveam taietura, acum se intrevede ceza, deci trebuie chiloti mai mari, clar. O sa ma uit pe net la unde e localizata operatia de ceza (Nu radeti!!! ), sa ma orientez cu budigaii
Anda, e bine ca e bebe in regula si grasunel. In ce priveste "colierul", si eu as fi ingrijorata dar gandeste-te ca si-l va da jos singurel, toata ziulica ce alta treaba are?!! Alternativa n-ai, decat sa te gandesti non-stop ce-o face pe acolo si, crede-ma, ca nu e de invidiat starea aia de isterie (vorbesc din cunostinta de cauza )
Madamar, felicitari pentru bebelina! Eu nu m-as duce la mare 500 km. Dar as cauta o piscina privata (cu facilitati pentru copii, evident), unde sa-l duc pe junior. N-am incredere deloc in strandurile comune...
Kytanutz, esti pe baterii?!! Eu azi abia m-am urnit sa spal trupusorul de manechin si am obosit deja.
Ma duc sa fac si eu o cafeluta, ca am citit la Lulutza si am pohtit.

Kytanutz, ai uitat sa le spui fetelor ca moasa ne-a declarat in repetate randuri ca noi doua avem "tzitzi de topless"!! Deci hello!! Despre ce vorbim aici?!! Ma rog, tot moasa a zis ca tzitzi de topless sunt mai "proaste" la alaptat decat alea "curgatoare", dar deh, nu le putem avea pe toate.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Moaaa Ancutza ce ai facut tu acolo!! Papa bun pentru stomacel, Spor la gatit si ai grija cu caldura, da? Papa o portie si pt mine de aripioare daca mai sunt

Mai Bobuletz, tu crezi ca eu ma laud aici singura? Trebuia sa vii si tu, sa ne laud pe amandoua Ma prapadesc de ras de la mesajul tau! Si daaa, azi parca sunt eu o baterie Rufele sunt deja intinse, am sters si masina de spalat, mi-am facut un lapte cu cafea, de', poftele astea se iau
Ma uitam la lista ta si ma gandeam ca e buna rau ideea cu pulverizatorul. Cat despre Baneocin pudra, am intrebat in toate farmaciile, nu se mai importa Oricum, stiti ca pe el scrie ca nu trebuie utilizat pe copilasi sub 2 ani?? La sensiblu vazui neste vata deja portionata si numai buna de pusa in tifon

Ma apuc de calcat, ca mai am cateva restante la acest capitol apoi bag o baie.

Ah, Bobuletz, tu mananci ciocolata sau mai bine zis praji cu ciocolata?

P.S. Madamar, am modificat pe prima pagina

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burtici!

Revin si eu dupa o absenta de cateva zile si ma bucur sa vad ca toata lumea e bine, ba chiar au revenit burtici pe forum De sambata am plecat in alexandria si ne-am intors ieri. Am avut de umblat dupa acte, avand in vedere ca am schimbat domiciliul din buc in alexandria si m-am interesat cum e p-acolo cu CIC. Le-am expus situatia mea, cu contract pe drepturi de autor care a incetat cand a inceput prenatalul si nu-s probleme cu primirea indemnizatiei. Pentru perioada fara contract cei de la cas imi elibereaza adeverinta de venit. Chestia asta m-a stresat destul de tare.

In rest, am ajutat si eu cum am putut la curatenie in apartament, la mutat mobila m-am abtinut. Evident ca inca nu e gata, dar asta e. M-am resemnat ca totul va fi gata pe ultima suta de metri. Eu, din pacate, fac totul de dinainte, nu-mi place sa traiesc periculos

Zilele astea m-am confruntat si eu cu un stomac deranjat. Lalu, am citit ca si tu ai sau ai avut probleme. Cam ce fel de regim ai adoptat si de unde stii ca e vorba de colon? Eu mi-am sunat doctorita, care mi-a zis sa beau pliculete smecta pt ca sunt permise in sarcina. Asta m-a mai ajutat, doar ca ieri n-am mai luat smecta, credeam ca mi-am revenit, iar azi din nou diaree Deci pot sa-mi pun in cui pofta de cafea, care si la mine e la cote ridicate in aceasta dimineata

Mm
, tu intrebai despre depresia prenatala... Eu nu m-am interesat de acest aspect ca sa nu ma las influentata de ce citesc, dar sincera sa fiu, am asa niste stari ca ar cam fi cazul sa ma documentez. Azi-noapte eu tremuram cu pilota pe mine, fara sa fiu racita, si imi venea sa plang, fara niciun motiv. Aveam asa o stare ca si cum m-as fi trezit dintr-un cosmar. In rest, in zilele trecute m-a apucat si pe mine plansul, sunt foarte sensibila si imediat lacrimez, desi nu-mi sta in fire sa reactionez asa lacrimogen.

Lalu
si eu planuiesc sa nasc natural, dar cu epidurala. Desi, Kytana, ce-ai zis tu despre epidurala m-a cam speriat asa. Totusi, am incredere ca cei de la medlife sunt profesionisti si nu vor fi probleme cu aceasta procedura.
Bob, mi se par foarte utile exercitiile descrise de tine, le voi incerca Kytana, utile si info despre alaptat Ce va mai distrati voi la cursuri, sunteti tare simpatice

Anidaz, cum mai esti cu piciorul, ai ajuns la doctor?

Imi pare rau ca n-am nominalizat pe toata lumea, dar ma simt cam varza cu stomacul, nu ma pot concentra deloc Sper sa ma intelegeti

Ce bine ca azi e mai racorica, va S-aveti o zi faina!

fericita 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

bob, poate ai tai sunt mai buni chilotii de unica folosinta . eu i-am primit in spital la chiuretaje, aici in germania, cand nu eram pregatita pt asa ceva. oricum nici la nasterea lui Lucas nu am fost pregatita fiind prematur , dar am preferat sa-mi cumpere mama chiloti normali de bumbac decat panaramele alea de chiloti de tifon.

operatia mea anterioara este chiar pe linia bichinilor, chiar as putea spune ca intra in bichini, numai ca astia nu tin torsoanele :))
fetelor, eu pe Lucas l-am nascut in romania, la privat si am primit totul de acolo, inclusiv torsoanele, dar dupa vreo 2 zile i-am spus mamei sa-mi aduca absorbante normale pt ca oricum nu am avut cine stie ce flux mare de sange si ma incomodau ingrozitor torsoanele....parca aveam ceva ''barbatesc'' intre picioare toata ziua :))))))

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 36+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
am citit tot-tot, dar nu mai scriu fiecareia pentru ca n-am avut inspiratia danielei s-o fac de la inceput si bineinteles c-am uitat o gramada ...oricum va pup pe toate !
ma bucur c-au revenit si alte burtici si ca sunt bine!
lalu cand vad semnatura ta 38+ ma trec toate apele! abia astept!
bob daca nu te superi ma bag putin la tine in lista, e pe ultima pagina si pot s-o vad
- betisoare de urechi am luat si eu, dar ne-au zis la curs sa nu le folosim ca in caz de ceva doar imping inauntru...se spala doar pavilionul urechii cu comprese sterile..
- forfecutele nu taie! ..de orice firma ar fi...majoritatea mamicilor s-au folosit de unghiere...
- apa de mare sau ser fiziologic - sa iei din alea care sunt bune si pentru nas si pentru ochi...procesul de sterilizare e altul...
- baneocin pudra nu se mai gaseste, ne-a zis la curs ca e ok spirt si rivanol...betadine nu! stiu ca zisesem eu la un moment dat ca probabil betadine, dar am inteles ca e prea tare pentru pielea lor...
- mai bine sa ai in casa paracetamol supozitoare 125mg, nurofen si panadol merg abia de la 3 luni..

mie mi se intareste burtica foarte tare, mai ales seara...si foarte des...aseara chiar stateam in pat si mi s-a intarit dureros, era foarte deformata, in partea drapta era tot un deal, parca erau genunchi iesiti in afara...cedeaza dupa cateva secunde, dar ma tot gandesc ce face bebe saracul in secundele alea..
am primit ieri si salteluta, se potriveste la fix, e albastra cu magarusi

pupici la burtici si bebici!

_
31+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Gata cu calcatul, recunosc ca ma doare un pic coloana dar sunt hypeeer!! Arata asa dulci, micute si aranjate

Corinuka ce mai faci tu? Cum esti?

Lalu ce mai face stomacelul tau?

Mirabela ce mai gatesti tu bun zilele astea?

Adina, cum e piciorul?

Bine macar ca ai rezolvat cu actele in Alexandria, Stella. Ai scapat de un stres. Imi pare rau, nu am vrut sa sperii pe nimeni cu info despre epidurala. Am expus fix parerea mea. Sigur va fi bine la Medlife, no worries!
Despre planset, uite si eu aseara eram la fel, acum mi-am mai revenit. Citeam mai demult pe suratele de la iul-aug si asa erau si ele in ultimul trimestru, cu emotiile la pamant. Deci si curaj, suntem aici pentru orice ai chef sa ne comunici

Hihihi Gabrielle, avem si noi acum o perioada in care ne putem simti barbate cu torsoanele alea

Fug la baie ca ma simt ca un oinc-oinc de la caldura

32+ cu

Mergi la inceput