Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Kytana, eu te admir ff mult....esti ff puternica chiar daca tu nu vezi asta....gandeste-te ca va trece repede timpul si o sa va duceti si voi acolo si atunci o sa fie minunat
Adina, cum esti? da-ne un semn...

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Drumul pana in Manchester va fi cu escala si dureaza cam 8h-10h, apoi inca 1h cu trenul. Cinciloii sunt f sensibili la schimbari si se sperie foarte repede. Poate intra in soc sau sa nu se adapteze la caldura/frigul din avion si sa moara. Voi incerca sa ii gasesc parinti adoptivi iubitori.

Cat despre dl Pingu, stiu ce inseamna si pt el, doar in fiecare zi imi zice ca nu mai poate si ca vrea sa vina mai repede acasa. Mihaela
multumesc de incurajari Voi veni sa ma plang voua, dragele de voi!

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Va imbratisez pe toate asa schioapa cum sunt.
Am piciorul invelit in frunza de varza zdrobita,dar maine merg totusi la un ortoped ca nu pot risca sa raman asa pe cand ma operez.In rest sunt bine,nu ma mai doare burta si bebe se misca normal,

34+

Mergi la inceput

Kytana, sper sa gasesti pe cineva cae sa vrea cinciloiu....cam stiu cum este sa renunti la un animalut...eu de cand am ramas gravi, din cauza alergiilor a trebuit sa duc perusii la socrii si minunatia de buldog francez la mama....am plans dupa catel.....dar macar sunt linistita ca este fericita si iubita la parintii mei
Adina, ma bucur ca esti bine si bb este vioi
lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Hallo, burtici dragi! am citit si eu aseara din urma cateceva, dar pe la 1 nu am mai putut si am adormit

am retinut doar ca vorbeati de chilotii de unica folosinta. mie mi-au dat la spital dupa chiuretaje, dar au fost nasoli, acum mi-am luat de bumbac, mai inalti, oricum ii voi purta vreo 2 saptamani si gata. nu sunt genul meu chilotii normali.

carmen, daca nu ma insel, si eu am pierdut o sarcina pe 17 august, dar in 2009. atunci aveam 16 saptamani. ce coincidenta! si mie mi-au trebuit ceva luni sa-mi doresc alt copil, era deja a doua sarcina pierduta in mai putin de un an

spunea cineva de masina de facut paine...eu o am de cateva luni si fac paine aproape zilnic. este ft buna. ce-i drept la inceput am incercat sa fac dupa retetele lor si imi iesea cam tare. Lucas se cam chinuia sa o manance, asa ca acum iau amestec special de la Lidl si iese buna. are si vreo 2 E-uri, dar asta e.

mai voiam sa scriu, dar am uitat. daca imi aduc aminte revin mai tarziu in caz ca nu adorm. azi am fost zombi. aseara nu am dormit bine ca de obicei. am avut probleme cu somnul toata sarcina asta si nu din cauza caldurii. aici e chiar rece. am vrut sa dorm azi la pranz avand in vedere ca Lucas s-a trezit la 6 dimineata, am crezut ca il pacalesc. da' de unde! a adormit in seara asta la 8. copilul meu e certat cu somnul se pare. sa vedem cum e si cel din burtica. la cat e de activ cred ca va fi mai rau ca Lucas. il simt la orice ora din zi si din noapte. am impresia ca nu doarme niciodata.....cred ca ii place si lui melodia ''eu vara nu dorm'' ca si lui Lucas

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 35+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ce bine ca bebe este linistit in burtic Adina! Spor maine la ortoped, sa nu fie nimic mai putin bine

Lalu, esti prea buna cu mine Of, este tare greu sa dam un animalut. Bebe ce mai face? Cum iti mai e burticul?

Va pup, incerc sa atipesc desi tocmai am constatat ca mi s-au facut picioarele butuc si somn nu mi-e de nicio culoare.

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Kytana, bebita este bine si este un nazdravan...burtica mea este mare si imi este din ce in ce mai greu, dar mai am putin.
Incearca sa dormi ca maine vei fi alt om

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor vin si eu cu vesti de la eco si bune si rele...

Bebe este bine dezvoltat la 33 de saptamani si 1 zi are aprox 2500kg, lichid si col ok, insa are circulara de cordon...Am mai trecut prin asta si cu fetita...insa parca mi-e teama...dr nu m-a chemat mai des pt monitorizare...Mi-a recoltat pt streptocop B.Trebuia bebe al meu sa faca deja o boacana...

toate fetele

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani

Mergi la inceput

Anda, poate data viitoare nu o sa mai fie....mai este totusi destul timp pentru schimbari, linisteste-te si nu-l supara pe bb

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit burtici active!
Spre rusinea mea, nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi, si alta data - la prima sarcina adica:) - eram chiar activa in sfera DC.
Responsabilitatile de mamica ma tin insa cam departe de voi, si regret ca nu am reusit sa va cunosc asa cum se cuvine, pe fiecare in parte, dar inca mai avem timp:) - sau poate o sa va cunosc odata cu nasterea fiecarui bobocel in parte...
Ma surprinde graba cu care voi, mamicute harnice, cu sarcini un pic mai avansate decit a mea va ocupati de toate detaliile pe care le presupune nasterea:) - da'-mi sunteti dragi asa:).
La prima sarcina eram si eu asa, grabita pentru marea intilnire! Acum ma rog sa stea bobocica la cald cit mai mult posibil (da, este fetita, si va rog sa actualizati si pe prima pagina, dragelor), ca voi reusi eu sa fac si bagajul pentru spital:).
Inca nu am decis, din motive financiare neelucidate:D, daca voi naste la stat, sau la privat; mi-ar place sa incerc experienta pe care o presupune o maternitate privata, unde eu pot decide asupra copilului meu, unde sa imi fie respectata opinia, si unde sa nu trebuiasca sa tot umblu cu 10 lei in buzunar pentru fiecare schimb al lenjeriei, etc.
Nu stiu insa daca vom reusi sa ne permitem acest lux, pentru ca asa il percep - un lux extrem de dorit!

Sa nu uit sa va adresez si o intrebare: cum stati cu miscarile bebelusilor, la virsta sarcinii pe care o am si eu, ca mie mi se pare ca e prea activa micuta - sau, ma rog, mult mai activa decit a fost baietelul, in burtica...

Si pentru ca Saptamina Internationala a Alaptarii abia a luat sfirsit, va doresc tuturor sa puteti sarbatori cu ocazia aceluiasi eveniment international, anul viitor, cu bebelusii de aproape 1 an, la sin:)! Este o urare din suflet, pe care v-o adresez:).
Sunt, din convingere, o mama ce sustine alaptarea naturala si purtarea bebelusului, si daca aveti nevoie de sfaturi in domeniu, va rog sa nu ezitati sa ma contactati! Cu tot dragul, va voi oferi sprijinul meu! Nu ezitati, de asemeni, sa va informati, pentru ca reusita in alaptare, din punctul meu de vedere, se atinge numai informindu-te corect, crezind in puterea cu care natura te-a inzestrat (aceea de a-ti hrani copilul natural) si neaplecind urechea la sfaturile "binevoitorilor atoatestiutori", care au obiceiul sa indemne tinara mama sa renunte, sa adauge supliment de lapte praf, pentru ca laptele nu e destul de bun, pentru ca nu ai lapte, etc.

Si mai vreau sa va intreb ceva: va mai incumetati sa plecati in concedii vara asta:)? Pe mine m-a lovit un curaj nebun de a mai gusta o portie de mare - nu in masura aceea, in care stai la soare cu scopul de a te "praji", ci pentru a ne mai relaxa un pic, si mai ales pentru ca Mateo cere sa mergem "a piaja, cultzi, tzitzica goala" (la plaja, desculti, cu tzitzica goala:D). Ziceti-mi ca luna a 7-a de sarcina nu vi se pare cel mai mare handicap pentru a parcurge un nr de ... aprox 500 km:D.
Am remarcat ca avem o odisee raspindita pe intreg meridianul, si-mi place:)!
Poate ne vom cunoaste si mai bine, prin intermediul Facebook? E o platforma ok si la indemina pentru a partaja informatii, in masura in care si voi va doriti!

Acum va las, va doresc fiecareia in parte o sarcina minunata, usoara si sanatoasa, o nastere asa cum v-o doriti, bebelusi sanatosi, frumosi, necoliciosi si papaciosi de laptic matern!
:*

Mergi la inceput