Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *440*
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
MADA - deci d-aia fu sangerarea care fu, ca se elimina hematomul. Ai vreo indicatie de cerclaj?
ne bucuram ca aveti toate componentele si ca saltati!
Monnvas spune:
Tufete, gasiti un mail de la Simply pe mailul comun. Dati-va cu parerea! Mai trebuie ceva?
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Mada ma bucur ca e totul ok, putem bea o bere in cinstea potentialei surioare a Adelei |
De cirese?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Mada, ce veste buna! Cred ca o sa iti fac o lista de filme ca sa iti pastrezi posteriorul in pat mai mult timp. |
Te rog, ca l-am disperat pe Costin, ca aia ma deprima... cu ailalta pierd timpul...
Acum aprofundez filmele lui Audry Hepburn.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas MADA - deci d-aia fu sangerarea care fu, ca se elimina hematomul. Ai vreo indicatie de cerclaj? ne bucuram ca aveti toate componentele si ca saltati! |
Nu-sh ce sa zic... la cat am scos, nu cred ca era doar hematomul de la echo trecuta, a mai primit ceva subventii ma gandesc...
Personal nu agreez ideea cerclajului (in general), dar daca se va dovedi necesar... om face-o si pe asta... la Adela s-a luat in discutie, dar am scapat. Deocamdata nu a zis nimic despre asta...
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Tufete, gasiti un mail de la Simply pe mailul comun. Dati-va cu parerea! Mai trebuie ceva? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Io zic ca Simply a lucrat bine ce a lucrat. Mai ramane doar sa gasim omul de la butoane sa urce treburile sus.
Zic asta pentru ca io am solicitat o modificare in site-ul Iuliei (la contact- numele de familie al lui Cami care difera de cel al sotului ei) si nu s-a operat.
Daca nu se pot face modificarile, propun sa ceara georgiana codul site-ului sau interfata de administrare (ca aici ne descurcam) si le operam noi.
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Daca nu se pot face modificarile, propun sa ceara georgiana codul site-ului sau interfata de administrare (ca aici ne descurcam) si le operam noi. |
Daca vrei, iti dau telefonul s-o suni tu, ca Necuratul nu prea se pricepe la d-astea... Adica nush ce-ar trebui sa cer.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Io zic ca Simply a lucrat bine ce a lucrat. Mai ramane doar sa gasim omul de la butoane sa urce treburile sus. Zic asta pentru ca io am solicitat o modificare in site-ul Iuliei (la contact- numele de familie al lui Cami care difera de cel al sotului ei) si nu s-a operat. Daca nu se pot face modificarile, propun sa ceara georgiana codul site-ului sau interfata de administrare (ca aici ne descurcam) si le operam noi. |
Daca ni se acorda drept de admin, ofer si eu un om (vorbii cu el, si se baga) Are cv bun, il cunosc de mult.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173354&whichpage=1IULIA va invinge CANCERUL![/url
Edit: ca ma tem ca am fost prea criptica: de Costin e vorba.
Bianca2503 spune:
Monn, tu trebuie sa zici asa: ori sa ne dea sursa site-ului (ca doar Georgiana e proprietara ca a platit niste chestii niste treburi) ori sa ne dea interfata de administrare.
in alta ordine de idei, am vorbit cu mama ce tocmai a juns acasa (la ea) si l-a gasit pe tata in pat nemiscat. Respira, sta cu ochii inchisi dar nu reactioneaza la nimic. Probabil o comotie...nuu stiu ce zic...asteapta salvarea.
Si io astept vesti, ca nu pot face nimic acum:(
denisamada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Monn, tu trebuie sa zici asa: ori sa ne dea sursa site-ului (ca doar Georgiana e proprietara ca a platit niste chestii niste treburi) ori sa ne dea interfata de administrare. in alta ordine de idei, am vorbit cu mama ce tocmai a juns acasa (la ea) si l-a gasit pe tata in pat nemiscat. Respira, sta cu ochii inchisi dar nu reactioneaza la nimic. Probabil o comotie...nuu stiu ce zic...asteapta salvarea. Si io astept vesti, ca nu pot face nimic acum:( |
Of, Bianca... eu am o experienta neplacuta care incepe asa...