Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *440*
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
de la Agnes Toma am luat-o. Si am cautat si eu de mi s-au lungit urechile, numai porcarii gaseam Amalia Iulia va invinge cancerul |
IULIA va invinge CANCERUL
Floric spune:
Multumesc. Adevarat ca cine stie ce a vazut dr la echo de i-a spus ca interiorul nu e vindecat.
magdyi2001 spune:
Floric, eu am ramas gravida cu Maria cand avea Gabriel 10 luni. Oricum mie nu mi se pare normal ca i-a intrerupt sarcina... Daca vroia sa fie sigura putea cere si parerea altui doctor. Multa sanatate!
Monnvas spune:
Mai, si io am o mamica in parc care a facut 2 cezariene la distanta de 1 an si 4 luni. E drept ca la a doua sarcina a fost ceva mai precauta, ca a petrecut finalul la pat si o saptamana sau doua la spital, ca a nascut un pic mai repede, dar s-a putut.
Banuiesc ca totusi depind de organism, de felul cum s-a cicatrizat taietura...
denisamada spune:
Am fost la intalnirea cu bebe saltaretz! E sanatos, are toate componentele la locul lor hematomul nu se mai vede, dar colul meu... nu-i kiar ok...
A-propos de "componente", nu s-au zarit nimic care sa sugereze ca ar fi baietzel, so... pana la echografia urmatoare avem 60% fetitza.
Bebe_shtrumf, cand poti, da un semn si spune-ne ca totul e in regula!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
Bianca2503 spune:
Mada, ce veste buna!
Cred ca o sa iti fac o lista de filme ca sa iti pastrezi posteriorul in pat mai mult timp.
denisamada spune:
Alexandra, foarte frumoase pozele, frumosi protagonistii, toaletele!!! Mie mi-au placut la nebunie rokiile bebelinelor!
Se vede ca ma pregatesc de bebe2, nu?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+
IULIA va invinge CANCERUL!
novus spune:
Mada ma bucur ca e totul ok, putem bea o bere in cinstea potentialei surioare a Adelei
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
simonapro spune:
Ziua buna!
Multumesc fetelor
Alexandra: mi-au placut mult pozele, ati fost la superlativ , daca poti sa-mi trimiti DVD-ul ti-as fi recunascatoare
Ilinca: ce bine era daca stateam mai aproape, nu ma mai stresam acum sa gasesc animator. Mult succes la remodelat
Pisigri: tinem pumnii vineri!
Mada: ma bucur ca e bine bebe
Floric: sigur exista o sansa, trebuie sa mai consulte si alt doctor.
Trebuie sa plec, ca mai am de strans autografe pentru nota de lichidare, au foat asa de multe de m-am saturat
http://iulia-elena.blogspot.ro/