Interimat pana in 12 septembrie
Raspunsuri - Pagina 18
danielag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Are logica. Sunt cetatenii cu domiciliu stabil in Romania, in localitatea in care voteaza. Poate ca listele electorale nu sunt actualizate si atunci se pot corecta cu listele suplimentare. Cred ca asta ar fi logica existentei a doua feluri de liste suplimentare. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
N-ai spus in adunarea pe care o faci unde sunt prinsi pe listele electorale (care trebuie sa ii contina pe toti) cei care nu sunt in listele permanente si nu voteaza. Aia nu au drept de vot? Sau tu pleci de la premisa ca se prezinta toti la vot ca sa verifice daca exista sau nu?
Deceneus spune:
Cei care sunt omisi din liste si nu voteaza nu sunt evidentiati. Cifra celor cu drept de vot se corecteaza, dar nu devine o cifra exacta. Eroare se diminueaza dar nu dispare.
danielag spune:
In legea 35/2008 spune cum se corecteaza listele permanente. Poate ca in 2004 nu exista o prevedere legala in acest sens (corectarea listelor). Acum nu e nevoie de liste suplimentare impartite in doua. Citeste legea.
ali spune:
Deci acum iasa neregulile la suprafata.
ia uitati-va aicihttp://videonews.antena3.ro/video/romania/tudor-pendiuc-61-de-oameni-decedati-au-fost-luati-in-calcul-ca-alegatori.html
Daca asa e peste tot ce sa mai zici de corectitudine?
Apropo ce parere aveti de discursul lui Basescu de ieri...de faza cu chestorul...si restul amenintarilor la adresa primarilor? Vi se pare normal ca intr-o tara democratica presedintele sa ameninte chiar in halul asta....
eumada spune:
Da,sa nu uite chestorul ca Basescu l-a facut chestor...un fel de 'm-ai muscat dupa ce te-am hranit?las` ca vezi tu."
dyannna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Da,sa nu uite chestorul ca Basescu l-a facut chestor...un fel de 'm-ai muscat dupa ce te-am hranit?las` ca vezi tu."Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
loryi1974 spune:
Dupa cum anticipam, operatiunea "taierea listelor" este o competitie superpalpitanta, absolut senzationala: ministrul de interne, domnul Ioan Rus, se califica si el mai departe cu afirmatia:
" La nivelul comunitatilor rurale , de exemplu intrebi vecinul " Ma, Popescu Vasile exista?" "Exista de-adevaratelea".
Reamintim pentru cei care poate nu mai stiu sau poate au dubii ca ne aflam intr-o tara europeana din secolul XXI, membra a UE si candidata la spatiul S.
In aceasta tara actele oficiale pe baza carora cineva poate fi pus sau retras de pe o lista electorala s-au evaporat, "primarul si cativa
locuitori de nadejde ai satului",conform domnului Rus, fiind principala sursa de actualizare.
Edit: daca citit/auziti afirmatii de aceasta natura va rugam sa le postati pe aici sa ne distram si noi un pic pe seama tampeniilor.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui dyannna Eu mai degraba am inteles ca Basescu regreta ca a facut chestor un asemenea impostor care nu poate spune nici el cand minte ...dar na e chestie de interpretare Ali, Basescu nu a amenintat primarii doar i-a avertizat ca daca vor face ilegalitati vor ajunge la puscarie,cu ce i-a amenintat??? |
Pentru ca tu chiar l-ai ascultat pe Basescu. Dar ca tine sunt putini.
7 optimi din telespectatorii antena3 au ascultat DOAR ceea ce li s-a livrat de "analistii" postului in celebrele lui "talkshawuri". Adica franturi din Basescu rupte de context si ample comentarii pline de spume pe marginea acestor franturi. Manipulare grosolana.
eumada spune:
Pai Basescu si-a numit chestorii dupa simpatii....nu stia ce hram poarta cel care a fost numit?....
Eu l-am ascultat la un post de radio na....
Editez ca nu ma pot abtine....cine cardu` m-a pus sa intru in politica?Tre` sa ai nervi de otel....
a_alinta spune:
citat din mesajul lui eumada Pai Basescu si-a numit chestorii dupa simpatii....nu stia ce hram poarta cel care a fost numit?.... Eu l-am ascultat la un post de radio na.... Editez ca nu ma pot abtine....cine cardu` m-a pus sa intru in politica?Tre` sa ai nervi de otel.... Mad Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
eu nu pot sa spun decat ca nu oricine isi doreste sa intre in politica. pot fi idealuri sau sperante.
nu stiu ce interes ai avut tu sa intri in politica, nici nu ma intereseaza partidul in care ai intrat , ca sunt varza la chestii de genul dreapta versus stanga, dar pot sa iti spun ca faci o mare defavoarea partidului in care te afli.