Interimat pana in 12 septembrie

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu,este o interpretare eronata.....
Acum doua zile am spus ce am spus si sustin iar celalat mesaj este trunchiat si scos din context,fiind un exemplu despre cum se pot face varza listele.

Exemplu,da?

Cert este ca sunt in jur de doua milioane de decedati care nu au fost radiati...nu s-au agitat foarte mult cei de la evidenta si de la celelalte institutii..eu stiu clar o instituie care a comunicat vreo 2000 de decedati pe luna august,unii morti si din aprilie si din ianuarie ...si de anul trecut.Personalul este putin(un om face treaba cat pentru cinci...salariile sunt mici si pur si simplu oamenii sunt depasiti de volumul imens de munca.

Mad

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

nu este deloc , dar deloc adevarat. depinde doar din ce punct de vedere privesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

eumada, gura pacatosului adevar graieste: ai spus-o singura- cardu te-a pus sa intri in politica

Revenind la o discutie serioasa, eu cred ca pe Romania, perioada contemporana se vor putea lejer face studii despre manipularea maselor prin mijloacele mass media. Sa incerci sa acreditezi ideea ca exista 2 milioane de morti pe liste este mai mult decat absurd.Iar sa incerci sa faci un mini recensamant intrebandu-l be badea Gheorghe daca vecinul "exista" ( citez din d-l ministru Rus) este un demers care frizeaza ridicolul.

Eu vreau sa-mi explice cineva de ce un ministru ca Rus care face afirmatii neadevarate ( citez din Ponta) mai este in functie? De mentionat ca afirmatiile astea neadevarate au aruncat tara in cel mai mare haos postdecembrist. Oare lumea uita ca avem o lege a raspunderii ministeriale aflata in vigoare?

Madalina, modul in care manipulezi este infiorator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

N-as fi crezut ca sunt in stare sa se acopere in halul asta de penibil incat sa nu se mai vada. O groaza de institutii care nu exista pur si simplu, de ce dracu mai au angajati, daca nu sunt capabili sa spuna cati suntem si care ne e situatia.
Si cum adica sa taie de pe liste cetatenii care voteaza in strainatate???
Cred ca niciodata, nici pe vremea lui Ceausescu, nu ne-a condus tara asa o adunatura de idioti hamesiti.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Pai Basescu si-a numit chestorii dupa simpatii....nu stia ce hram poarta cel care a fost numit?....

Eu l-am ascultat la un post de radio na....
Editez ca nu ma pot abtine....cine cardu` m-a pus sa intru in politica?Tre` sa ai nervi de otel....

eu nu pot sa spun decat ca nu oricine isi doreste sa intre in politica. pot fi idealuri sau sperante.
nu stiu ce interes ai avut tu sa intri in politica, nici nu ma intereseaza partidul in care ai intrat , ca sunt varza la chestii de genul dreapta versus stanga, dar pot sa iti spun ca faci o mare defavoarea partidului in care te afli.

alina

Pai daca singura recunosti ca nu ai nici o treaba cu politica si nu te pricepi,de unde tragi tu niste concluzii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

capcaunul ,mie tocmai asta mi se pare incredibil, cum sa nu filtrezi tu singur informatia ca doar ai urechi ,ochi si discernamant...acuma eu stiu ca vorbele fiecarui om pot fi interpretabile, dar totusi ar trebui sa lasam la o parte inversunarea, si sa gandim la rece...eu nu spun ca sunt de acord ,de fiecare data, cu modalitate in care Basescu se exprima, dar mi se pare infantil sa cred ca Basescu n-a mai gasit alt mod sa-l ameninte pe chestorul mincinos decat la TV...daca vroia sa-l ameninte nu o facea asa pe fata,stati voi linistiti!...nu faceti o tragedie din asta ,ca in 8 ani Basescu n-a reusit sa le miste un fir de par in cap celor care l-au tocat zi de zi marunt, marunt ca pe marar...sunt toti vii si nevatamati!Oricum, prefer discursul lui Basescu, franc si la obiect, decat limbajul de lemn al multor politicieni care vorbesc frumos, politicos si elevat despre nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Uitati aici amenintari adevarate:
Cine nu executa ordinele USL va primi amenda. Ce? Amenda nu exista in legislatie sau e prea mica? Nicio problema, marti guvernul va emite ordonanta necesara care sa le scoata gargaunii din cap primarilor antipseudorecensamant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Uitati aici amenintari adevarate:
Cine nu executa ordinele USL va primi amenda. Ce? Amenda nu exista in legislatie sau e prea mica? Nicio problema, marti guvernul va emite ordonanta necesara care sa le scoata gargaunii din cap primarilor antipseudorecensamant.

Denaturezi informatia,Capcaune.
Denumirea link-ului este tendentioasa.
Cum e cu respectarea legii?
Amenzile deja exista,doar vor fi majorate.
Normal ca daca e lege,trebuie respectata...si micsorarea indemniyatiilor de CIC a fost promulgata cu OUG si era pana in ianuarie 2011 parca,dar nimeni nu a dat banii inapoi.Asa ca,chiar guvernul pdl nu a respectat aceeasi lege pe care ei au emis-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Madalina,legile trebuie respectate? De acum inainte sau dupa 31 august, ca sa stim si noi plebea...

In actualul context si dupa ce USL a incalcat toata legislatia, afirmatia si tonul tau serios ma fac pur si simplu sa rad!

Mergi la inceput

Razi...rasul e sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

da, dar radem cam a paguba...

Mergi la inceput