Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
mady_19 spune:
- noi am introdus si mango..a avut depln succes..,ca si fructe are asha: mere, pere, piersica,pepene galben, mango, banane, caise, ( dar nu prea ii plac, ca si merele de altfel)...azi i-am bagat si ardei capia in piureul de legume..astept sa se trezeasca sa pape sa vedem..
- fata mea de pe 13 iulie tot cu 6400 de grame a ramas...asta dupa cantarul meu...ba a scazut ba a luat pana a ajuns iar la 6400 grame...am zis ca mai astept sa-i mai fac niste analize in toamna...papa si cereale o gramada, mananca f bine si piureurile...nu stiu de ce ia asa putin in greutate...
- lady, mama..si tu si celelalte fete, nu stiu cum faceti fatza copiilor....eu cu unul simt uneori ca nu mai pot..
- si Ilinca a inceput sa se catere...pe perne..deci nu mai e safe sa stea intre perne...sta in fundulet, ii place...aaaaa...zice si "mama " numai atunci knd e maraita si plange..face bebelusii sa planga pt ca e tare galagioasa, tipa la lume, atrage atentia in jurul nostru..ce mai....knd vede animalute tremura toata...nu mai zic de beculete..am inscris-o la concursul De-a busilea de la Baby Expo din toamna..si vrem sa o inscriem si la Baby Star...acu tre sa-i facem o poza mai profesionista domne....
aerlilian spune:
Lady, ce sa zic...trist si emotionant! Banuiesc ca-i duci si nepoatele sa le vada, nu? Nu poate avea decat regrete si mandrie...
Cicineata, cartof dulce gasesti de regula pe langa raioanele cu cartofi din hipermarketuri. La Cora, Real si Auchan au sigur. Si daca nu te descurci, intreaba la raionul de legume pe cele care cantaresc.
Invatati-ma cum sa-i mai diversific dieta asta care are numai mar si morcov. Va vine sa credeti ca d-nul Tudor Papa Tot mi-a refuzat piureul cu carnita de curcan si morcov facut de mine si a preferat borcanel de la Hipp cu morcov si mar?
Alice, Slava Domnului, nu e deshidratat, mi-a luat foarte bine si ORS de la Hipp.
gianina1983 spune:
Buna ziua dragele mele
LEXI ce are pitica pana la urma....orice ar fi pooop fifita sa treaca repede si un gand bun pentru mami sa treceti cu bine
LADY TOT respectul pentru programul ful,pentru tine ca persoana si pentru vorbele frumoase care le ai mereu pentru fiecare.
La multe lunite pentru toti piticutii sarbatoriti de curand!!!sa fiti sanatosi puilor si sa cresteti mari !!
La multi ani!!! cu intarziere pentru bulinuta si toniro..sa fiti sanatoase dragilor si sa va bucurati de viata alaturi de toti cei dragi voua!!!
Fetele mele dragi v-am spus vreo data cat de mult va iubesc?nu cred si am sa o fac acum,,,VA IUBESC!!!,pentru ca existati,ca nu va suparati cand nu prea scriu pe aici,cand nu raspund la ficare in parte,Va iubesc ca nu va suparati cand uit numele la vreuna din voi.Va IUBESC si va Respect in mod egal pe fiecare in parte si va MULTUMESC ca existati
Si acum sa va explic ce m-a facut sa ajung la aceasta concluzie.Am avut nesansa sa intru pe un forum(al madamei irina raisler),primirea a fost ok dar restu ma scarbit,Sau simtit fff ofensate madamele ca nu le retin numele inca din primele postari,ca nu imi aloc timp zilnic sa le raspund la fiecare in parte,ca nu multumesc cu stima si respect pt fiecare sfat,ca nu sunt educata sa le tratez pe fiecare cu buna ziua doamnaX.Pentru asta am fost expediata din forum,si am fost blocata in totalitate sa mai accesez saitu respectiv(era vb de un regim de slabire si era ok ca puteam vedea cu ce se confrunta si altele in sit mea).Dar decat intrun forum unde tre sa sed vesnic drepti si cu garda pusa sa nu supar vreo madama ma lipsesc.Oricum,meniuri si retete intru si citesc de pe laptopul sotului darrrrr NU IMI MAI FAC CONT CATE ZILE OI TRAI EU.
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend linistit,placut si plin de surprize frumoase din partea scumpilor nostri bulgarasi
gabrielarusu spune:
morcovul in piurel de fructe il dati crud si ras pe razatoarea din sticla? sucurile din fructe le linge dar piureurile nu prea se impaca cu ele papa ce papa si pe urma tipa ca nu mai vrea , as incerca si eu cu borcanele Hipp dar mai astept sa-i bag si branzica de casa poate asa papa mai bine.
Cu legumele stam bine, azi a papat un castonel plin de 200g facut din cartof, ardei capia, morcovel un pic de dovlecel si cateva fire de patrunjel.
Carnita o sa i-o introduc si eu sapt. viitoare, vreau sa va intreb le-ati dat si copanel sau numai pieptul?
mamica de Maria Elisa
gabrielarusu spune:
fructele moi gen piersica, caisa le dati pe razatoarea din sticla sau la blander? marul?
mamica de Maria Elisa
ursulet33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 fete, va imbratisez strans, va urez un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti. eu maine dimi zbor spre Buzau.ma duc sa-mi vad tatal, dupa 12 ani.Si bunicii tot dupa atatia. emotionant, nu?si eu sunt tot emotionata. parintii mei au divortat cand aveam 2 ani si 3 luni.divortul s-a finalizat cand aveam 10 ani.am fost intrebata "cu cine vreau sa raman" acolo.Tatal meu sta in Resita, acum e la bunicii paterni.l-am vazut odata cand aveam 3 ani si ceva, odata pe la vreo 7 ani-era in misiune si trecuse prin bacau, la incheierea divortului-la Resita- 10 ani aveam, pe la 15 ani la Buzau, atunci mi-am vazut si bunicii prima oara....si acum voi pleca dupa 12 ani..sa-l vad din nou!De ce va intrebati? pentru ca nu a avut curajul sa-si infrunte sotia...si pt.ca nu i-a prea pasat de mine...dar l-am iertat.n-am uitat, dar l-am iertat. eu am crescut cu bunicii materni de la o luna pana la 5 ani.la Bacau.mama s-a reintors la munca in Tirgoviste, apoi in Resita.tata nu a mai venit la Bacau sa ma vada, decat pe la 3 ani si ceva, dupa ce s-au despartit.el era cadru militar, il mutau des.eu m-am nascut in Tirgoviste.Mama l-a cunoscut in Buzau.ea terminase liceul de posta si o repartizase la Buzau.cam asta e pe scurt una din istorioarele vietii mele.simteam nevoia de o refulare
|
wow, chiar ca o sa fie o revedere.... succes, sa iasa asa cum iti doresti! iei si fetele cu tine sa-si cunoasca bunicul/ strabunicii?
suzieq spune:
Georgia, am primit si eu aparatul de la avent, a ajuns intr-o saptamana de pe amazon, la fix pentru diversificare, am si carte de retete la el, asa ca mai postam aici combinatii.Cam scump dar ajuta.
Fetele cu BLW, cum merge diversificarea? Sunt tare curioasa, scrieti-ne si noua detalii.
tebligia spune:
cicineata cartoful dulce de la orice supermarket costa 16 ron kg se gasesc la legume
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu fructele moi gen piersica, caisa le dati pe razatoarea din sticla sau la blander? marul? mamica de Maria Elisa |
blender
aerlilian spune:
Ligia, cand naiba s-a facut 16 ron? Eu l-am luat numai cu 10 ron, chiar, 9,90 ron...