Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
fete, va imbratisez strans, va urez un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti.
eu maine dimi zbor spre Buzau.ma duc sa-mi vad tatal, dupa 12 ani.Si bunicii tot dupa atatia.
emotionant, nu?si eu sunt tot emotionata.
parintii mei au divortat cand aveam 2 ani si 3 luni.divortul s-a finalizat cand aveam 10 ani.am fost intrebata "cu cine vreau sa raman" acolo.Tatal meu sta in Resita, acum e la bunicii paterni.l-am vazut odata cand aveam 3 ani si ceva, odata pe la vreo 7 ani-era in misiune si trecuse prin bacau, la incheierea divortului-la Resita- 10 ani aveam, pe la 15 ani la Buzau, atunci mi-am vazut si bunicii prima oara....si acum voi pleca dupa 12 ani..sa-l vad din nou!De ce va intrebati? pentru ca nu a avut curajul sa-si infrunte sotia...si pt.ca nu i-a prea pasat de mine...dar l-am iertat.n-am uitat, dar l-am iertat.
eu am crescut cu bunicii materni de la o luna pana la 5 ani.la Bacau.mama s-a reintors la munca in Tirgoviste, apoi in Resita.tata nu a mai venit la Bacau sa ma vada, decat pe la 3 ani si ceva, dupa ce s-au despartit.el era cadru militar, il mutau des.eu m-am nascut in Tirgoviste.Mama l-a cunoscut in Buzau.ea terminase liceul de posta si o repartizase la Buzau.cam asta e pe scurt una din istorioarele vietii mele.simteam nevoia de o refulare
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gabrielarusu spune:
buna
Va multumesc fetelor pt. urare, nu-mi vine sa cred ca azi printesa mea a implinit 5 lunite, ce repede a trecut timpul, are 6.800 inaltimea nu o stiu.
mamica de Maria Elisa
My_Lady0091 spune:
tuturor piticotilor!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gabrielarusu spune:
fetelor spuneti si mie ce retete de legume le mai dati bebeilor ca eu nu mai stiu in ce combinatie sa le mai fac.
marul il mai combinati cu ceva? para? ca a mea papa cam prost fructele dar sucul il devoreaza.
mamica de Maria Elisa
Bella_sib spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 fete, va imbratisez strans, va urez un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti. eu maine dimi zbor spre Buzau.ma duc sa-mi vad tatal, dupa 12 ani.Si bunicii tot dupa atatia. emotionant, nu?si eu sunt tot emotionata. parintii mei au divortat cand aveam 2 ani si 3 luni.divortul s-a finalizat cand aveam 10 ani.am fost intrebata "cu cine vreau sa raman" acolo.Tatal meu sta in Resita, acum e la bunicii paterni.l-am vazut odata cand aveam 3 ani si ceva, odata pe la vreo 7 ani-era in misiune si trecuse prin bacau, la incheierea divortului-la Resita- 10 ani aveam, pe la 15 ani la Buzau, atunci mi-am vazut si bunicii prima oara....si acum voi pleca dupa 12 ani..sa-l vad din nou!De ce va intrebati? pentru ca nu a avut curajul sa-si infrunte sotia...si pt.ca nu i-a prea pasat de mine...dar l-am iertat.n-am uitat, dar l-am iertat. eu am crescut cu bunicii materni de la o luna pana la 5 ani.la Bacau.mama s-a reintors la munca in Tirgoviste, apoi in Resita.tata nu a mai venit la Bacau sa ma vada, decat pe la 3 ani si ceva, dupa ce s-au despartit.el era cadru militar, il mutau des.eu m-am nascut in Tirgoviste.Mama l-a cunoscut in Buzau.ea terminase liceul de posta si o repartizase la Buzau.cam asta e pe scurt una din istorioarele vietii mele.simteam nevoia de o refulare
|
bravo Lady, jos palaria pentru tine
mady_19 spune:
la multe lunite Sara, Maria Elisa, Gruia Matei, Eva Nicole,Vlad Stefan, Toma
-fetelor cam greu cu timpu asta...de-abia daca mai apuc sa va citesc,,nici nu mai stiu ce vroiam sa spun si cui sa-i spun...
- la multi ani cu intarziere Bulinuta si Tonirro!!multa, multa sanatate si multa fericire!!
- lexi, cum mai e cu febra...de la ce este, ce-a fost?
anca_cls spune:
citat din mesajul lui gabrielarusu fetelor spuneti si mie ce retete de legume le mai dati bebeilor ca eu nu mai stiu in ce combinatie sa le mai fac. marul il mai combinati cu ceva? para? ca a mea papa cam prost fructele dar sucul il devoreaza. mamica de Maria Elisa |
La legume nu ma bag!
Fructe: mar cu piersica; mar cu morcov; para cu piersica; para cu morcov; piersica cu banana - suculet sau piure foarte foarte fin; nu a refuzat nici una dintre combinatii.
anca_cls spune:
Ileana - am scos pete de morcov cu Sano Maxima Sensitive - lichid + apa rece tinute cateva ore la innmoi si frecat bine cu mana pe urma!