Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
iaura21 spune:
geani ,te imbratisez si eu si te si pe maria.
eu fructele mai moi,gen piersica ,caisa ,chiar si para si mar le fac ori pe razatorea de sticla ori le maruntesc cu furculita ,de ex banana,nu ca nu as avea blender dar prefer sa nu am probleme mai tarziu in a nu mi-le accepta decat foarte pasate , cum are prietena mea cu copilul de 1 an si ceva...asa mi-a zis si dr. sa nu le fac prea fin sa perceapa si consistenta lor...acum fiecare cum obisnuieste copilul ,zic eu...doar legumele uneori la fac la blender.
io vreau s-o strig pe cristina goji ,iuhuuuu, ce mai faci ,mishu??
ica7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 fete, va imbratisez strans, va urez un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti. eu maine dimi zbor spre Buzau.ma duc sa-mi vad tatal, dupa 12 ani.Si bunicii tot dupa atatia. emotionant, nu?si eu sunt tot emotionata. parintii mei au divortat cand aveam 2 ani si 3 luni.divortul s-a finalizat cand aveam 10 ani.am fost intrebata "cu cine vreau sa raman" acolo.Tatal meu sta in Resita, acum e la bunicii paterni.l-am vazut odata cand aveam 3 ani si ceva, odata pe la vreo 7 ani-era in misiune si trecuse prin bacau, la incheierea divortului-la Resita- 10 ani aveam, pe la 15 ani la Buzau, atunci mi-am vazut si bunicii prima oara....si acum voi pleca dupa 12 ani..sa-l vad din nou!De ce va intrebati? pentru ca nu a avut curajul sa-si infrunte sotia...si pt.ca nu i-a prea pasat de mine...dar l-am iertat.n-am uitat, dar l-am iertat. eu am crescut cu bunicii materni de la o luna pana la 5 ani.la Bacau.mama s-a reintors la munca in Tirgoviste, apoi in Resita.tata nu a mai venit la Bacau sa ma vada, decat pe la 3 ani si ceva, dupa ce s-au despartit.el era cadru militar, il mutau des.eu m-am nascut in Tirgoviste.Mama l-a cunoscut in Buzau.ea terminase liceul de posta si o repartizase la Buzau.cam asta e pe scurt una din istorioarele vietii mele.simteam nevoia de o refulare
|
Tin pumnii!
ica7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu fetelor spuneti si mie ce retete de legume le mai dati bebeilor ca eu nu mai stiu in ce combinatie sa le mai fac. marul il mai combinati cu ceva? para? ca a mea papa cam prost fructele dar sucul il devoreaza. mamica de Maria Elisa |
Ii dau toate legumele amestecate, difera doar cantitatea
La fructe i-am dat: penene galben+caisa, sau separat, nectarina, mar+ para, sau separat, afine, banana
ica7 spune:
citat din mesajul lui gabrielarusu fructele moi gen piersica, caisa le dati pe razatoarea din sticla sau la blander? marul? mamica de Maria Elisa |
Totul la blender
aerlilian spune:
Iaura, sa stii ca ai dreptate...Si mie mi-a zis un medic la un moment dat, ca nu trebuie facut piure fin foarte multa vreme. Trebuie lasate un pic mai mari pt ca ei sa-si dezvolte reflexul de a mesteca, asa, in gingii, ca babele, pentru ca altfel riscam sa le dam totul pasat pana la varste inaintate...
sara_ spune:
La multi ani Bulinutza si Toni!
La multe lunite Toma si Maria Elisa!!!
Multumim si noi pt urari avem 7 luni, trece prea repede timpul!!!
Gianina m-ai facut sa rad de patania ta vino aici unde poti fi tu naturala, vino la mama sa te pupe
Lady sa ai o revedere frumoasa! Mi se pare incredibil ce povestesti... Imi e greu sa il inteleg pe tatal tau, dar nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni. Te pup
Sara nu mananca piureurile de fructe decat daca sunt ff fine, le dau prin blender sa pe razatoarea de sticla, apoi prin strecuratoare doar asa le accepta. Nu cred ca e vorba de obisnuinta, ci de preferinta copilului.
Noi alternam blw cu piureutele. Ce nu mananca piure ii dau ei bucatele.
Ii place sa rontaie jumatati de prune si pepene rosu. Legumele le arunca mai mult pe jos. Pana acum i-am dat carne numai de la copanele, sunt mai bogate in fier decat pieptul. Ieri s-a repezit si a apucat copanul din farfurie, dar i l-am luat de teama sa nu se inece. Carnea o faramitez eu si i-o dau asa, ii place simpla, nu amestecata in piure.
De 2 zile ii dau si iaurt, ii place mult. I-am luat lapte ecologic si vreau sa ii fac eu iaurtul in casa dar pana acum nu am avut timp
Ica eu am vazut copii cu buftalmie (ochi mari din cauze patologice) si crede-ma ca nu aratau ca Robert. Cred ca s-a grabit dr cu observatia asta... I-a masurat diametrul corneean? Sau a evaluat asa, din "ochi"?
tebligia spune:
citat din mesajul lui aerlilian Ligia, cand naiba s-a facut 16 ron? Eu l-am luat numai cu 10 ron, chiar, 9,90 ron... Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
am luat ieri de la cora
anangel_lexi spune:
Suzieq, Mady, Gianina, nu stiu de la ce a fost temperatura, cert e ca azi nu a mai facut. Slava Domnului! Eu cred totusi ca de la dinti a fost.
Lady, o imbratisare stransa de la mine . Impresionanta povestea ta!
Gianina, nu mai pune la suflet rautatile altora, din pacate unora le place sa se simta mai presus decat ceilalti. Important e ca noi, aici in grupul nostru, ne intelegem si ne simtim bine impreuna.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
My_Lady0091 spune:
dar, vor merge si fetele.e normal, zic eu.fac un efort financiar enorm sa ajung acolo si nu cu mana goala.
Lexi...povestea nu-i impresionanta, pe cat e de trista.am avut o copilarie nefericita, dupa ce mi-a murit bunica materna si mama m-a luat la ea.tatal vitreg era alcoolic.ma batea des si degeaba.am chinuit mult langa el...abia acum 7 ani a divortat mama de el.
de asta tin mult la familia mea, pentru ca niciodata n-am simtit ca am una.si de asta fac ce fac ca totul sa fie aproape perfect!
tatal meu e macinat de regrete si ii vor umbri viata de acum incolo.presupun ca intr-un final a constientizat lasitatea si dezinteresul manifestat fata de mine.mi-e ca un strain.dar il respect, caci a ajutat la procreerea mea si atat.
GabrielaRusu, eu nu am dat suc de fructe Alexei, nu stiu ce sfat sa-ti dau!
Gianina...fii puternica draga mea...in viata vei intalni destule lichele bipede, trebuie sa stii cum sa-i indepartezi diplomat!
multumesc tuturor pentru incurajari.fug la bagajit.am atatea de pus...haine, medicamente, legume, fructe, blender, castronele...si sa scot niste poze pe hartie fotografica...pentru bunici..au 83 de ani si sunt strabunici...pentru bucuria lor merg mai mult acolo!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anahadasa spune:
Lady, Dumnezeu sa-ti dea putere si sa te ajute! Iti doresc o intalnire frumoasa si, de ce nu, poate se mai poate recupera ceva din trecut... Te apreciez stiind ca ai trecut prin atatea, ai luptat cu viata si uite c-ai iesit invingatoare! Ai o familie frumoasa si fetele au o mama al carei exemplu e demn de urmat. Felicitari!