Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursulet33 uffff...uite ce citesc eu. acuma, daca stau sa ma gandesc, parca mai citisem ca biberoanele de plastic nu sunt ok, dar cine si-a mai adus aminte cand am cumparat biberoane... http://www.desprecopii.com/info-id-2110-nm-Atentie-Biberoanele-pentru-bebelusi-pot-fi-periculoase.htm voi ce biberoane folositi? Mamica Iuliei (24 ian 2012) |
nu stiu cat de credibil e articolul, mai degraba suna a reclama la anumite marci de biberoane; spun asta pentru ca pe AVENT scrie ca sunt BPA free. Acuma, pe cine sa crezi: articolul sau producatorul? Probabil ca depinde si ce produse sunt comercializate in America, unde zic ei ca s-au efectuat teste.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Bella_sib spune:
la multe lunite sarbatoritilor de astazi: Sara si Maria Elisa
Dau cafeaua!!!
Da Anca la tine ma refeream ca mi-am adus aminte ca Eva nu era prea papacioasa la inceputul diversificarii, dar ma bucur ca sunteti bine si stati chiar bine la capitolul greutate, hai ca incet incet papa micuta si legumele
Ursulet, eu folosesc sticle de sticla inca nu am spart nici una... dar tot uitandu-ma prin magazine la majoritatea sticlelor de plastic am vazut specificatia fara BPA
O zi frumoasa,
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
la multe lunite sarbatoritelor de azi, Sara si Maria Elisa!
Ursulet, eu zic ca biberoanele pe care scrie BPA free sunt ok si cred ca sunt pe bune BPA free. La Maria am folosit acelasi tip de biberoane pe care le folosesc si acum, cele de la Avent. Doar ca pe vremea aceea nu se stia ca BPA-ul asta e periculos, deci nu erau BPA-free. Diferenta intre biberoanele folosite la Maria si cele de acum, este ca astzea de acum au peretii alibiciosi, nu perfect transparenti. Si am mai observat o chestie: in biberoanele Mariei puteam tine ceaiul o gramada si nu se strica, in astea fara BPA se strica foarte repede, cam la 2 ore deja miroase tare urat ceaiul, daca il las.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
anangel_lexi spune:
Anca, felicitari pentru rezultatele bune de la control!
Am fost si noi ieri la pediatra sa vedem ce-i cu temperatura si cu ocazia asta mi-a cantarit-o si mi-a masurat-o. Raportam ca ne mentinem cu brio in categoria musca, la 6 luni si o saptamana are 6470 gr. Am uitat s-o intreb cati cm are, oricum nu are mai mult de 68, sunt sigura.
Azi-noapte nu a mai facut temperatura, a inceput insa iar sa fie mai calda decat normal, spre dimineata, pe la 4-5. In rest, are faze in care plange in somn si daca nu intervii rapid cu titi, suzeta sau apa, se trezeste. Tare mila mi-e de ea, e clar ca o supara ceva, dar ce?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
aerlilian spune:
Mi-e si frica sa ma pronunt...lucrurile stau din ce in ce mai bine. Doua scaune normale la interval de 12 ore. Cu pofta de mancare mai lucram inca...
Alice, sigur ca diareea produce si deshidratare, asa ca erau bune amandoua, numai ca, repet, pe sarurile humanna scria ca se administreaza de la 12 luni. Hidrasec nu bea nici sa-l bati! Si nu-l condamn, am gustat si eu...
Bulinuta, ma ramolesc si eu...Ciubotaru o cheama pe dr. oftalmolog...
Anca_cls, cu ce ziceai tu ca ai scos petele de morcov?
Alice_Elena spune:
Ileana, dar a zis doct ca nu e deshidratat nu? Oricum laptele il bea, deci e bine!
suzieq spune:
Ileana, o prietena mi-a zis ca a reusi sa scoata petele de morcov cu vanish praf, am luat si eu acum sa testez pe fetele de masa.
Lexi, de la ce era febra pana la urma?
Eu am ajuns la concluzia ca a fost mai usor sa ma mulg timp de 4 luni din 3 in 3 ore decat sa diversifici un copil alaptat exclusiv pana la 6 luni. Mi-am prins urechile cu cerealele vietii.
anahadasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 adc Matzaila_81 suzieq anangel_lexi anahadasa Bella_sib Altesa ati castigat concursul aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173272&whichpage=3 felicitari
|
Multumesc!
anahadasa spune:
citat din mesajul lui Bella_sib Eu dupa 2 cazaturi din pat am pus embargo pe patul nostru, nu mai are voie si gata, ori in scoica, ori in scaunul de masa ori in patut. Crezand ca toate variantele sunt safe azi o pun pe bubulina in patut si merg sa ma spal pe dinti, cat putea dura... si cand ma intorc sa intepenesc, era in picioare in patut chiuia, nu stiu cum s-a ridicat, ca am vrut sa o urmaresc si nu s-a mai ridicat, imi e frica ca o sa cada si de acolo asa ca pica si varianta patutului. Voi in ce ii mai tineti pe bebei? Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012) |
Bella, si la noi e dezastru! Din scoica se intoarce si mi-e teama ca se rastoarna cu totul, legat fiind (Matei) In scaunul de masa l-am gasit intors invers, cu fata spre spatar , in premergator sta, dar nu prea are spatiu de explorat si in patut se plictiseste repede, trebuie sa stea unul dintre copiii mari cu el ca sa-i arate tot o alta jucarie la 5 min.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Da, lady, ziceam in ideea in care asa iti terminai si tu treaba mai devreme si apucai mai mult somn :)) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
zi-i asta si Rebeccai!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |