Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

La multe lunite, Mihai, Andrei Bogdan, Bianca Maria si Catinca Stefania!

La multe lunite frumoase si din partea noastra!

Cum un ghinion nu vine niciodata singur, astazi am mai fost odata la spital...
Dupa cum va spuneam Alexandru a cazut din pat. A doua oara a plans putin dupa care s-a calmat.... Duminica am vazut ca are ceva rosu la umar.... am vb cu sotul si m-a incuratajat sa nu ne facem pb ca sa lovit si el un pic si plangea daca avea ceva mai grav. Cum luni ne-a luat ca din oala cu pregatirile pentru operatie am uitat sa il rog pe doctor sa il consulte si acolo.
Aseara la masaj am simtit ceva ciudat in zona claviculei. Dar el nu plangea la atingerea zonei.

Am facut radiografie si temerile mele s-au adeverit are fractura de clavicula.
Asa ca operatia s-a amanat peste o luna.
Multumesc pentru incurajari! Ca de fiecare data sunteti f dulcici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Doamne, Alexa, nu-mi vine sa cred asa ceva!!! Ce ghinion! Imi pare nespus de rau, nici nu mai stiu ce sa spun! Multa sanatate micutului. Cat trebuie sa stea cu ghipsul/fasa la umar?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alexa, parca e film horror ce povestesti tu...nu-mi vine sa cred...cat de tare s-a putut lovi de a facut fractura? Da-ne detalii, ce-au zis medicii, se recupereaza repede, e de gips sau de...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alexa, sanatate multa si putere sa treceti si peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

Am facut radiografie si temerile mele s-au adeverit are fractura de clavicula.
Asa ca operatia s-a amanat peste o luna.
Multumesc pentru incurajari! Ca de fiecare data sunteti f dulcici!

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

....imi pare asa rau!

Dumnezeu sa va ajute!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Da e greu, e dureros sa il vad asa si va da-ti seama ca nu va mai sta NICIODATA intr-un pat fara un adult langa el.

Alexandru a cazut in intoarcere din pat. A aterizat exact pe umar, iar el cum e indesat clavicula a cedat.
Nu e de gips.... stam cu fasa si manuta imobilizata momentan 10 zile. Dupa care o schimbam si cam inca o saptamana.
Doctorul a zis ca in principiu in 2 - 3 saptamani se lipeste osciorul inapoi si sa nu imi fac griji...., dar asta depinde de la copil la copil.

Suntem amandoi cu psihicul la pamant, daca nu ii faceam masaj si il apasam mai tare se prindea osul in pozitie gresita asa de la sine.

Daca cineva mai sustine ca nu exista un instinct de mama care te face sa cauti acul in carul cu fan cred ca va avea de-a face cu mine.

Ma rog la Dumnezeu ca dupa toate incercarile acestea sa fie un copil sanatos sa sa nu mai facem vizite in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cu siguranta asa va fi, Alexa! El este un copil sanatos! Ce patimeste acum sunt doar accidente! Dumnezeu sa fie cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Alexa imi pare rau pt micutul vostru, Doamne ajuta sa fie bine mititelul, ca si-asa a trecut prin prea multe !!!

Multumim pt urari, am facut 6 luni, ce repede ne facem mari .

La multe lunite si de la noi pt ceilalti sarbatoriti de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

Da e greu, e dureros sa il vad asa si va da-ti seama ca nu va mai sta NICIODATA intr-un pat fara un adult langa el.

Alexandru a cazut in intoarcere din pat. A aterizat exact pe umar, iar el cum e indesat clavicula a cedat.
Nu e de gips.... stam cu fasa si manuta imobilizata momentan 10 zile. Dupa care o schimbam si cam inca o saptamana.
Doctorul a zis ca in principiu in 2 - 3 saptamani se lipeste osciorul inapoi si sa nu imi fac griji...., dar asta depinde de la copil la copil.

Suntem amandoi cu psihicul la pamant, daca nu ii faceam masaj si il apasam mai tare se prindea osul in pozitie gresita asa de la sine.

Daca cineva mai sustine ca nu exista un instinct de mama care te face sa cauti acul in carul cu fan cred ca va avea de-a face cu mine.

Ma rog la Dumnezeu ca dupa toate incercarile acestea sa fie un copil sanatos sa sa nu mai facem vizite in spital.

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

Si Codrut mi-a cazut din pat saptamana trecuta, insa nu imi dau seama cum. Cand am ajuns eu la el era pe spate cu captul lipit de pat, deci cred k s-a dat cumva peste cap. L-am verificat pe toate partile si nu parea sa aiba nimic, nu era nicio zona rosie, nici capul (ca nu prea are par). Dar acum m-ai speriat foarte tare. Dam si noi o fuga pana la doctor.
Multa sanatate si mult noroc sa nu mai aveti parte de necazuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Mihai, Andrei Bogdan, Bianca Maria, Catinca Stefania
- Alexa...imi pare tare rau..nespus de mult..prin cate incercari mamico...suntem alaturi de tine...sa dea Bunul Dumnezeu sa se faca bine cat de repede..si asa este...ca instinctul de mama nu e nimic....pt mine esti un model.... ca si multe alte mamici de aici....muuulta muuulta sanatate lui Alex...

Mergi la inceput