Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
georgia_c spune:
alexa,stiu ca te-a intebat si ileana la un moment dat , daca ai mers la radu voda, poate nu ar strica sa-l impartasesti ,ca prea se tin scai diverse de el (nnu as vrea sa te superi ca ti-am sugerat asta, departe de mine sa te supar si eu)
dragul de el , pe asa calduri sa stea si cu gips ,acum si cu clavicula ..vorba maica'mii ..noroc ca nu-si amintesc
suzi, noi avem 6 luni jumate si nu avem 7kg (ma rog e fetita si nascuta cu 2900),dar tot are putintel , asa ca pupa musculita ,asa ca de la musculita la musculita
vroiam sa va intreb,caci ma bate gandul sa-i bag cereale , ce tip le dati piticotilor?
revin ,ca s-a trezit
iaura21 spune:
of alexa, asta iti mai lipsea..io imi fac probleme din mult mai putin dar tu esti puternica mamico si o sa fie bine, din experienta iti spun ca clavicula la bebelusi se prinde f. repede si bine ,o sa vezi ,iar cu operatia la tendon,daca e necesar e mai bine ca o face acum ,multa sanatate si recuperare rapida la clavicula sa puteti face si operatia
la noi e cam cu cantec treaba,flavia varsa in continuare daca ii dau ceva solid ,deci mergem cu lapte deocamdata si din ala f. putin ia ,cam jumatate din cat lua pana acum ospenul i-l dau cu apa sau ceai ,nici vorba cu lingurita sau dozatorul ....interesant ca azi am fost la dr. de familie sa o consulte si ea nu vede rosu in gat (cum a vazut acum 2 zile dr. pediatra) atunci de ce nu mananca daca nu are nimik in gat ?
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c vroiam sa va intreb,caci ma bate gandul sa-i bag cereale , ce tip le dati piticotilor? revin ,ca s-a trezit Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
eu acum ii dau nestle 'somn usor' sunt cu tei ,nu ca ar avea nevoie de mai mult somn dar de-astea am luat ,ca le mai schimb, se fac cu lapte de mama sau praf,i-am mai dat de la babylove cu vanilie dar nestle ii plac mai mult ...ii mai pun in fructe cateodata cereale cu biscuiti de la milupa .
georgia_c spune:
iaura multam de raspuns , ma gandeam dau cerealele cu iaurt (vreau sa-i fac iaurt in casa ) oare merge?
despre rosu in gat, sa stii ca mie mi-a zis dr pediatra ca rosu in gat nu e "boala" ,ca daca nu trece la alt nivel , cu febra si alte cele nu e ceva de speriat ; stiu ca tu erai in recuperare cu flavia din cauza temperaturii ;iar faptul ca nu mananca nu e musai ca are ceva , ea oricum din ce imi amintesc eu , nu era vreo mancacioasa,deci poate sa fie o etapa , mai ales acum dupa boala ,se recupereaza ... mie sincer nu-mi suna bine altceva ..chestia asta cu vomatul medicatiei
aly_k spune:
buna fetele
La multe lunite bulgarasilor
bubulina mea ii bine,o invatat sa se ridice in fundulet de pe burta,se ridica si in carut in fundulet.A reusit sa cada din carut,pt ca a vrut sa se ridice, a cazut si din picioare,ca se tinea de patul nostru,eram langa ea,dar nu am reusit sa o prind.Nu mergem in 4 labe,in schimb facem pasi tinuta de mana,mai nou isi da drumul la o mana si merge asa.Spunem toata ziua mama.Inca nu avem nici un dintisor,dar il asteptam pe primul.Ne place sa papam san cand stam pe burta..Nu am pus-o in premergator,ca eu nu sunt de acord cu ele.Nu prea mai apuc sa fac nimic cand ii treaza,ca nu mai are deloc stare.
Fetele din TM facem maine o intalneala?ca vin in oras la strand,Asa pe la 6 sau 7?
ica7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alexa_G
La multe lunite frumoase si din partea noastra! Cum un ghinion nu vine niciodata singur, astazi am mai fost odata la spital... Dupa cum va spuneam Alexandru a cazut din pat. A doua oara a plans putin dupa care s-a calmat.... Duminica am vazut ca are ceva rosu la umar.... am vb cu sotul si m-a incuratajat sa nu ne facem pb ca sa lovit si el un pic si plangea daca avea ceva mai grav. Cum luni ne-a luat ca din oala cu pregatirile pentru operatie am uitat sa il rog pe doctor sa il consulte si acolo. Aseara la masaj am simtit ceva ciudat in zona claviculei. Dar el nu plangea la atingerea zonei. Am facut radiografie si temerile mele s-au adeverit are fractura de clavicula. Asa ca operatia s-a amanat peste o luna. Multumesc pentru incurajari! Ca de fiecare data sunteti f dulcici! Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012 |
Doamne Alexa, draga de tine...si dragutul de el...
ca si incurajare iti pot spune ca eu mi-am rupt clavicula la 22 de ani si s-a lipit singura intr-o luna, e adevarat ca s-a lipit stramb...deci la el ar trebui sa fie mult mai repede...
va imbratisez pe amandoi si sa aveti multa putere si curaj!
Alexa_G spune:
Mady multumesc, dar nu ma consider un model.... Sunt o persoana foarte emotiva de fel, uneori lipsita de speranta, dar Alex imi da muulta putere, nu stiu cum dar reuseste zi de zi sa ma schimbe.
andieelen departe de mine gandul sa va sperii. Toata lumea m-a consolat la prima cazatura ca se intampla fiecarui copil sa cada o data din pat, dar din nefericire urmarile au fost un pic mai grave la noi.
Georgia nu ma supar. Merg cu Alexandru in fiecare duminica si sarbatori sa il impartasesc, nu la manastire ci la biserica de langa casa. In week end la manastire la matusica lui i s-au citit si moliftele Sf Vasile cel Mare. Noi avem incredere ca totul va fi bine.
Cereale noi papam de la Milupa cu piersica momentan si vreau sa ii iau de la Nestle urmatoarele.
Iaura nepotica mea (are 2 ani acum)e la fel. Varsa orice fel de medicament sub forma de suspensie. Nu suporta nimic gen eferalgan, panadol etc, nurofen. Tratamentul la ea se face sub forma de capsule, daca se poate, sfaramate in mancare sau prin branula in functie de situatie. Multa sanatate Flaviei!
Ica
O noapte cat mai linistita!
ursulet33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alexa_G
Cum un ghinion nu vine niciodata singur, astazi am mai fost odata la spital... Dupa cum va spuneam Alexandru a cazut din pat. A doua oara a plans putin dupa care s-a calmat.... Duminica am vazut ca are ceva rosu la umar.... am vb cu sotul si m-a incuratajat sa nu ne facem pb ca sa lovit si el un pic si plangea daca avea ceva mai grav. Cum luni ne-a luat ca din oala cu pregatirile pentru operatie am uitat sa il rog pe doctor sa il consulte si acolo. Aseara la masaj am simtit ceva ciudat in zona claviculei. Dar el nu plangea la atingerea zonei. Am facut radiografie si temerile mele s-au adeverit are fractura de clavicula. Asa ca operatia s-a amanat peste o luna. Multumesc pentru incurajari! Ca de fiecare data sunteti f dulcici! Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012 |
incredibil, numai asta va lipsea... da cum de n-a plans, oare nu-l durea sa atingi zona?