Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multe lunite, Alexandru Tudor!
Irina, iti mai urez o data bine ai venit si sa-ti traiasca copiii! Frumoasa povestea voastra!
Iaura, off, ce rau imi pare, oare de ce le vomita? Nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu cred ca as incerca sa-i dau Panadol sau Nurofen in lingurita cu 2-3 picaturi de lamaie. Poate i se par prea inecacioase. Un mare de la noi sa se faca bine.
Ica, ce povestesti tu am patit si eu la primul copil, doar ca pe mine nu m-a dus capul la vremea aia, ca de-aia se trezeste copilul si nu mai adoarme, abia dupa ce am nascut-o pe Johanna mi-am dat seama unde am gresit prima oara.
Am achizitionat deja termosul si azi-noapte am avut totul pregatit si la indemana. A fost muuult mai bine. Cum copilul meu mananca putin si des, a papat cam 80 de ml din biberon dupa care am pus-o un pic la san, a supt ce a supt si a adormit. S-a mai trezit de vreo 2 ori pe urma, o data i-am dat san si o data i-am facut inca un biberon din care insa nu a mai vrut decat vreo 20 ml si dupa aceea a mai supt un pic. Oricum, a fost incomparabil mai bine decat in ultimele nopti.
Irina, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu adormitul. Nici noi nu am gasit solutii pentru adormit. Maria a adormit leganata pana vara trecuta cand a fost obligata sa renunte pentru ca mie incepuse deja sa-mi creasca burta si nu mai puteam. Johanna acum tot leganata adoarme, asa ca o luam de la capat.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
aerlilian spune:
Irina, impresionanta povestea...Ce sa zic, te-a iubit Dumnezeu! Sunt foarte rare astfel de situatii, dar sunt de luat exemplu si de sperat pentru aspirante, pentru cele ce isi pierd nadejdea! Bine ai venit, sa-ti traiasca puiutii!
My_Lady0091 spune:
Irina, abia astept sa te cunosc personal!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Iaura, sa nu fi facut vreo enterocolita!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Bella_sib spune:
va multumesc mult pentru urari nu imi vine sa cred ca au trecut 7 luni
La multe lunite pentru astazi Alexandru de Matza!!!
Irina bine ai venit chiar impresionanta povestea bulgarasului tau. Nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu adormitul in brate ...
Altesa concediu placut!!!
Astazi e zi mare pentru noi
Pentru prima data am pus fetita pe olita, nu a stat decat 1-2 minute, timp in care nu a facut numic bineinteles, dar i-a placut am cantat si ne-am jucat. Sper ca intr-o luna max sa ne bucuram impreuna cu ea de un pipi macar
Alice_Elena spune:
Irina, la noi a inceput operatiunea "invatat copilul sa adoarma neleganat". Asa : daca e agitat si plangacios il iau in brate ( tot cu capul p umar ii place si lui) si il plimb, ii cant pana se linisteste si e semi adormit si il pun in pat, ma asez langa el il mangai pe spate/cap ii cant in soapta si adoarme. Uneori am noroc sa adoarma fara sa fie nevoie sa il iau in brate.
La mara a fost mai simplu. De pe la 6 luni nu a mai vrut leganata, asa ca adoarme in pat, dar cu suzeta si un adult langa ea, ca sa aiba unde sa se cuibareasca:)
irinamit spune:
Multumesc de primirea calduroasa. La fel ca Gianina am avut si eu ceva experiente neplacute pe diverse forumuri si am fost cam reticenta la inceput, dar voi sunteti o adevarata familie calda si primitoare. Sper sa ramaneti la fel in continuare.
My_Lady si eu vreau sa te cunosc
Referitor la somn, eu nu am avut pobleme cu ceilati copii cu adormitul, chiar erau mai agitati daca nu erau in pat, indiferent in care, dar Mihai ne-a pus capac la toti. Ce e drept a avut si ceva reflux si trebuia tinut mai mult in brate, dar parca nu era asa. partea buna e ca dupa ce adoarme, il pot pune in pat si doarme, 1-1,5 ore ziua, iar noaptea de la 9-10 pana dimi la 7.30. E mai greu acum, cand saunt la servici ca bunica e tunsa scurt si nu are nici cercei de care sa o traga, dar ne descurcam noi cumva, poate ii trece.
pupici si o zi buna
irina, mami de Andrei 14.02.2002, Anastasia 7.9.2007 si Mihai 17.01.2012
irinamit spune:
inca una si ma duc la treaba mea.
zicea cineva de alergie la iaurt. poate e doar la iaurtul de vaca. ai putea incerca de capra, am vazut in real dar imi scapa acum firma, sau de la napolact au oie si bivolita, de asta mancam si noi, e mult mai dulce. zic si eu, poate incerci, sper sa nu te superi. pupici
irina, mami de Andrei 14.02.2002, Anastasia 7.9.2007 si Mihai 17.01.2012
andieelen spune:
NEatza mamici!
La multe lunite Alexandru lui MAtzaila!
Mamici, am si eu o intrebare mai intima, sper sa nu ma certati. I-a venit cuiva menstruatia pana acum? Bebele meu are 6 luni si am inteles ca ar trebui sa vina si nu stiu la ce sa ma astept, mai ales ca plecam in conediu la bulgari si nu vreau sa am vreo surpriza.
anangel_lexi spune:
Andieelen, mie nu mi-a venit inca.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara