Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Iaura, pentru febra incearca si supozitor.

Lexi, si eu am ajuns la concluzia ca nu se mai satura Vladut seara, azi noapte i-am dat sa manance pe la 3 si parca a fost mai bine, in seara asta o sa-i maresc portia de cereale, le accepta mai greu, dar o sa reusim.

AM gasit cartof dulce in auchan cu 10 lei/kg.

Revin ca trebuie sa plecam in parc, s-a trezit d'nsorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mady, Ligia are dreptate... Era mult mai ok sa fi inceput cu carnita. Dar acum nu prea mai ai incotro...continui asa. Foarte ciudat ca nu ia in greutate de atata vreme, desi spui ca mananca si-i place...Ai grija de ea!
Iaura, offf cat de bine te inteleg...numai copilul bolnav sa nu fie...sunt convinsa ca vei gasi tu o cale sa primeasca medicatia si sa-i fie bine! Doamne ajuta!
Ica, bine-i zici "bursuc"... Am facut greseala sa-l cantaresc si...10,200kg. Cu toata diareea, cu toata lipsa poftei de mancare. Nu cred ca am ce sa fac si nici nu vreau sa ma mai lamentez cu greutatea lui ca ultima oara cand am facut-o nu a fost bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Iaura si Anangel, sanatate puilor, imi pare rau sa vad ca aveti probleme.
Alina, ai dreptate, e mai usor cu Fb dar discutiile mai importante si mai pe larg tot aci sunt
Aerlilian,ce ma bucur ca e baiatul mai bine, Doamne ajuta ca ati scapat de hopul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetelor, v-am citit cu cartofii dulci, o sa caut si eu pentru domnul Matzalic. Problema la noi e ca mananca legumele combinate doar cu fructe.
Vroiam sa va intreb ceva, ati auzit de regula 1 litru pana la un an? Pediatra mea mi-a zis sa nu dau copilului peste 1 l de lichide pe zi si ma ntreb daca asta e valabil incluzand piureurile sau supa crema de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Fetelor, v-am citit cu cartofii dulci, o sa caut si eu pentru domnul Matzalic. Problema la noi e ca mananca legumele combinate doar cu fructe.
Vroiam sa va intreb ceva, ati auzit de regula 1 litru pana la un an? Pediatra mea mi-a zis sa nu dau copilului peste 1 l de lichide pe zi si ma ntreb daca asta e valabil incluzand piureurile sau supa crema de legume.

Mamica de Matzalic grasunel

cu tot cu pireuri si supa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mamica de Matzalic grasunel

Matzaila Ti-a spus si de ce nu are voie mai mult de 1 L ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna dimineata de la mare!

Si eu zic ca merita sa mai scriem si aici, pe fb e greu daca nu imposibil de reluat din urma, in schimb cu mare placere ma uit la pozele bulgarasilor acolo.

Fetelor, nu cred ca litoralul a mai avut un an ca asta in ultimul deceniu. Nu mai exista locuri de cazare decat la particulari, am vrut sa mai prelungim o zi doua pt ca sotul meu si-a mai revenit cu piciorul, dar la vila nu mai ai loc sa arunci un ac, si sa ne mutam cu catel si cu purcel nu mai are rost. Asa ca desi cu regrete maine plecam, ar fi trebuit sa rezerv de la inceput 10 nopti dar nu stiam cum va fi vremea, etc.
Asa ca Altesa sejur placut, o sa ai ocazia sa porti costumele alea de baie multe, se pare ca vremea buna mai tine.
a, si raportam prima baie in mare, cu scapat in apa si tot tacamul

Lali, am profitat la maxim de plaja, a fost imposibil sa mai scoatem masina din curtea vilei, parcarea era full, ne vedem altadata, in Tm.

Ghiulten, cu tine chiar regret ca nu ma vad, dar atat de repede trece timpul incat nu mi-am gasit o portita sa fugim cu autobuzul pana la Eforie nord. Asa ca pupam fetele despre care fetita mea ma tot intreaba cand le intalnim (le-a vazut pe fb) si poate ne vedem la anul!

Sa nu mai zic ca voiam sa ma opresc si in Bucuresti, dar cine ne astepta sa innoptam a trebuie sa plece pe neasteptate din localitate si asta e, nu mai am unde sa "trag".
Am ceva emotii pt drumul de intoarcere, dar cumva trebuie sa ajungem inapoi acasa, nu?

Ileana, ma bucur ca bebe e ok, bine ca nu s-a deshidratat.

Sophia, cum e "acasa"? Imi inchipui ca bunicii sunt topiti dupa David

O zi faina sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamit spune:

buna dimineata
sa ma prezint pentru cine nu ma stie deja. sunt o mamica de bulgaras, Mihai, nascut pe 17.01.2012. ma bucur sa fac parte in sfarsit din grupul vostru. povestea mea, este simpla si complicata in acelai timp(am sa dau copy/paste de pe facebook din lipsa de timp). a inceput in 2000 cu o sarcina extrauterina, soldata cu pierderea unei trompe. dupa 2 ani, in 2002 s-a nascut Andrei, prin cezariana, la 42 saptamani si 4.5kg. pentru ca mai voiam un copil am luptat si in 2007 dupa tratamente si stimulari s-a nascut Anastasia de data asta la 35 saptamani deoarece cedase vechea cicatrice. in situatia asta am decis ca 2 copii sunt suficienti si am hotarat sa imi leg trompa ramasa. toate bune si frumoase pana anul trecut in august cand am aflat cu stupoare ca sunt insarcinata si "destul de bine". dupa ce a trecut socul initial au urmat alte griji, facusem tratament pt o masea+radiografii si diverse alte chestii nu prea ok. asta pe langa uterul meu sensibil. dar totul s-a terminat cu bine si in ianuarie s-a nascut Mihai, la aproape 39 saptamani cu 3 kg, minunea noastra cum ne place sa ii spunem.

irina, mami de Andrei 14.02.2002, Anastasia 7.9.2007 si Mihai 17.01.2012

Mergi la inceput

se intreba cineva (altesa parca) cum arata bagajul pentru 3 copii. raspund eu, muuult mai relaxat. ceva schimburi pt noi, adultii, fara sosete(doar e cald, cine merge in adidasi?) doar tricouri si pantaloni scurti. pentru copii cam la fel, si asa stau doar in apa, recunoas am am avut cate un hanorac pentru ei. iar pentru bebe multe body-ui, salopete- pe care l-am folosit doar seara si dimineata la plimbare, palariute, sterilizatorul pentru biberoane, i ceva scutece. restul am cumparat-lapte, cereale, borcanele, etc- nu le-am mai carat cu noi. a, si carutul pe care nu l-am folosit, ca nu avea stare in el, mai statea sorasa sera cand era f obosita.

Mergi la inceput

vin si eu cu o intrebare: in concediu s-a obisnuit Mihai sa adoarma in brate, cu capul pe umarul meu. cum sa il dezvat, ca nu se mai poate asa. doar noaptea ce mai adoarme in pat(in cel mae, foindu-se pete tot) dar ziua e jale, ii pica ochii de somn si nu vrea decat plimbat. cat am fost eu acasa mai era cumva, dar am inceput serviciul si bunica-sa nu mai poate. il pai pacalea sa adoarma leganat, dar acum doar plimbat. asa ca ca astept solutii. pupici

Mergi la inceput