Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Lexi bine ca ai aflat cauza febrei. Sanatate multa

Bulinutza multumesc

La multe lunite Adela si Cristian!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bulinutza, Sara, multumesc mult!
La multe lunite, Adela Alexandra si Cristian si, pentru maine, Patricia Maria, Alexandra, Sofia Ioana si Ariana!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Irina bine ai venit!!!

Ica, am inteles ca mergi cu Robert la sfarsitul lunii la dr sa ii intoarca pleoapa? Atunci ii poate masura si diametrul corneean ca sa inlature orice suspiciune... Manevra de intoarcere a pleoapei nu e absolut deloc dureroasa dar nu se poate face unui copil necooperant fara anestezie...anestezia pe masca e usoara, dureaza cateva minutele, atat cat dureaza si intreaga manevra. Important e sa nu manance si sa nu bea nimic cateva ore inainte, sigur ti-au spus asta si cei de la cabinet.

Altesa ce tot pui in bagaje de atatea zile? Noi plecam maine pt 7 zile la Moeciu si inca nu am facut bagajele, mai am de calcat o gramada de hainute. Eu o sa iau si oale dupa mine, mixer, razatoare, castronele, fructe, legume...am luat si borcanele de mancare, dar prefer daca pot sa ii fac mancarica proaspata. Iau cu mine si o piscina mica sa o pun sa se balaceasca ziua Iau multe hainute si subtiri si groase, trusa cu medicamente in caz de urgente, suportul pt baita, paturici, prosoape, jucarii...
Gata am fugit....

mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Sara tu ai fost la intalnirea din Hersatrau data trecuta? sau posibil te confund?! te intreb pt ca atunci am facut poze si dc nu ma insel si tu ai facut poze dar nu mai stiu dc era aparatultau, insa mi-am adus aminte ca mi-ai facut poze cu fetita si le vroiam si eu :( ca acelea nu au fost postate pe facebook la contul Bulgarasi.Daca le mai are careva sa ma anunte si pe mine pls.
Eu vara n-am somn.... dar bine ca are fica-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Sara dc esti blonda si in ziua cu pricina purtai un tricou gri atunci nu te confund ...si dc o fac SCZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Fetelor cum fac si eu rost de nr. de telefon al lui ghiulten? Am niste probleme maritime

Imi trebuie azi nr. ei sigur il au fetele care sau fost la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna dimineata soare
Hi hi Lexi mami trebuia sa fie el o cauza la cele cateva zile de febra...poop scumpica sa treaca bubutele repede
ANE maica da tu chiar ca nu ai somn daca bantui la 3noaptea pe acilea
Iaura mamica scumpanu mai fi trista,e greu,doare dar timpul le rezolva pe toate si nu avem ce face asa e viata asta aranjata

LA MULTE LUNITE SANATOASE!!!ADELA ALEXANDRAsiCRISTIANsa cresteti mari si voiosi piticuti scumpi.

Irina bun venit si aici

Poop mare pt toata lumea si sa aveti o duminica frumoasa si racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lady,iaura
io am niste parinti extraordinari,toti avem stiu asta,dar simt io nevoia sa o zic

bulinut,n-am inceput sa conduc din pacate,si mi s-a cam si luat cheful pt ca facusem niste "calculele",iar acum nu merge treaba cum trebuie la mine la munca ,si sunt (cunosti nu)
despre avent ,mie imi place mult ,mai ales pretul,nu,glumesc;chiar imi place,mai ales pt ca nu trebuie sa stau langa el,si cand termina de "fiert" doar intorc mantocaria si blenduiesc

sa va intreb si io o cestie
eu ii dadeam piureul de legume din
patrunjel+pastarnac+morcov+telina+dovlecel+cartof+rosie(nu am blenduit-o inca)+ceapa(nici pe asta nu am blenduit-o)
voi dati asa complex?sau doar combinatii diverse?

a si inca ceva,cum arata funduletul lui bb daca face vreo "intoleranta" la legume/fructe? e rosu ,in ce zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c
bulinut,n-am inceput sa conduc din pacate,si mi s-a cam si luat cheful pt ca facusem niste "calculele",iar acum nu merge treaba cum trebuie la mine la munca ,si sunt (cunosti nu)

sa va intreb si io o cestie
eu ii dadeam piureul de legume din
patrunjel+pastarnac+morcov+telina+dovlecel+cartof+rosie(nu am blenduit-o inca)+ceapa(nici pe asta nu am blenduit-o)
voi dati asa complex?sau doar combinatii diverse?

a si inca ceva,cum arata funduletul lui bb daca face vreo "intoleranta" la legume/fructe? e rosu ,in ce zona?

stiu cum e cu serviciul

eu i le blenduiesc pe toate fara ceapa si albitura doar putin ca nu ii prea place si ii plac asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

Lady ce sa spun , am citit si povestioara si ma tot uit cum raspunzi tu la toata lumea, super.
La noi e un fel de reversul medaliei dupa ce mi-a dormit copilul in brate prin toate magazinele de constructii acum nu doarme decat in pat. Nu in carut, masina, este horror pentru mine. Nu am incercat nimic gen wrap, mei tai. Cat ai dat pe al tau? Si nu pot sta cu asta mare plecata nicaieri ca Alexandra doarme des la 10, 14, 18 iar daca nu este in pat doarme 30 de min.
Parc nu mai pup eu decat cand vine tati ca trebuie sa merg pana in cartierul de blocuri unde exista parc.
Mi se pare super ca stai atat in parc, inseamna ca a nervii de otel .

Cand citesc ce si cat mananca bebelusii vostri ma ia cu rau, inseamna ca noi doar cochetam cu diversificarea. Stiam asta dar cand citesc realizez si mai bine acest lucru. Toata lumea imi spune ca Alexandra a slabit, eu nu o cantaresc vine dr pe la finalul lunii pentru vaccinul Sarei de 4 ani si vom vedea.

A picat si a mea de 2 ori din pat prin somn si acum o baricadez cu perne, sper sa o feresc de acum de accidente.

Va doresc un week-end placut si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Suzieq, gata, am comandat si eu azi-noapte aparatul de gatit la abur philips-avent, acum am vazut ca mi-au luat din cont 463 ron, deci e mai bine decat daca il luam din tara.

Mergi la inceput