Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sal girls
super rapid am trecut sa ma tin de promisiunea fata de altesa,si acum vad ca cicineata intreba de avent
dap cum zicea suzicut l-am luat din ro de aici
http://www.all4baby.ro/produse/2037-avent-aparat-de-gatit-blender-steamer.aspx
marti am comandat ,joi a venit ,si deja i-am facut marul la el ,si acum ii fac legumele

revin,dar nu stiu cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la lidl,avocado e 7-8 lei kg,am luat ieri unul destul de mare ,azi o sa-l coc si il pun in cuburi pt. gheata ce ramane.
lady,succes la intalnirea cu tatal tau ,eu din pacate nu-l mai am langa mine de 6 ani,ma iubea f. mult si-si dorea enorm un nepotel ,imi pare nespus de rau ca nu a ajuns sa o cunoasca pe flavia ...iar cu mama(cu care de altfel sunt in relatii f bune) m-am certat aseara din cauza lui bunicu ,aka tata-so ,de am plans amndoua ,iar azi dimineata s-a prezentat la mine dar niciuna nu am adus in discutie seara precedenta,asta dupa ce i-am reprosat ca tine mai mult la tata-so decat la fiica ei ..deci desi eu am avut o copilarie fericita ,ma contrez acum cu mama cateodata ,cred ca din cauza ca nu-l mai am pe tata langa mine, era singurul care-mi lua partea indiferent...hai ca m-am pus pe plans iarasi...

no,hai ca imi revin...are flavia de cateva zile-o sapt., pe maini mai ales ,niste bubite multe chiar ,initial am crezut ca de la tantari dar pare o alergie sau urticarie,nu mai trece ,ba chiar mai multe apar...am fost s-o vada dr de familie,a zis ca pare o alergie dar nu stie sigur,ideea e ca nu i-am dat nimic nou in alimentatie de o sapt. si m-a pus sa-i fac ex. coproparazitologic pt. paraziti ,cica aia ar putea da asa ceva,luni ii recoltez,sa vedem ...are si o subfebriletate de ieri ,pana in 38 gr. dar nu-i ies dintii deocamdata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Irina bine ai venit!!!

Ica, am inteles ca mergi cu Robert la sfarsitul lunii la dr sa ii intoarca pleoapa? Atunci ii poate masura si diametrul corneean ca sa inlature orice suspiciune... Manevra de intoarcere a pleoapei nu e absolut deloc dureroasa dar nu se poate face unui copil necooperant fara anestezie...anestezia pe masca e usoara, dureaza cateva minutele, atat cat dureaza si intreaga manevra. Important e sa nu manance si sa nu bea nimic cateva ore inainte, sigur ti-au spus asta si cei de la cabinet.

Altesa ce tot pui in bagaje de atatea zile? Noi plecam maine pt 7 zile la Moeciu si inca nu am facut bagajele, mai am de calcat o gramada de hainute. Eu o sa iau si oale dupa mine, mixer, razatoare, castronele, fructe, legume...am luat si borcanele de mancare, dar prefer daca pot sa ii fac mancarica proaspata. Iau cu mine si o piscina mica sa o pun sa se balaceasca ziua Iau multe hainute si subtiri si groase, trusa cu medicamente in caz de urgente, suportul pt baita, paturici, prosoape, jucarii...
Gata am fugit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Sara exact aceleasi lucruri le pun }+stemarul avent,suzete,legume ,fructe,haine si subtiri si groase.Bagajul nostru este gata la el mai am.

Dar de luni tot spal si calc. Era sa uit mai sunt camera,laptopul,incarcatoare de tel ,tableta dar astea sunt responsabilitatea sotului si baniisi sosetele si chilotii lui.

Stie ca danu isi ia sosete,chiloti si un pulover gros sta dezbracat ca eu nu iau. Pai frate daca merg la mare la ce mai imi trebe chiloti ca am slipi(cei drept el nu are 13 costume de baie ca mine), pulpver ce sa fac cu el ca-i vara.

Sa nu uit: fehonu in caz ca are copilu vreo criza DE SOMN/NERVI?

Georgia mersi ! Am uitat sa-ti scriu de Avent cred ca peste vreo 2-3 ani imi iau un stemer mare sa mancam toti la abur! Asta e f bun cand te deplasezi nu mai re sa depinzi de o bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la multe lunite Adela, Cristian!

altesa esti de groaza...pulover??? la mare ...si chilotii??? pai ce sa faci cu ei?

georgia...tare aparatul ala...cum e?

ica iti tin pumnii sa fie totul bine!

lady iti tin pumnii sa fie totul bine la inatalnire!

sara drum bun sa aveti si distractie placuta...si noua ne-a mers bine la moeciu!

mady te inteloeg cu cuptorul...nici mie nu imi vine deloc sa il aprind

marysa ce bine imi pare sa aud vesti de la voi!

irinamit bine ai venit!

noi tot cam asa suntem: papam ff bine legumele dar fructele sunt yaccc...mai papa de la borcanele mar atat!

rares de luni are timp de 2 saptamani cursuri de inot zilnic si de 2 ori pe saptamana dansuri, si imi zice: nu o sa fie cam obositor ptr mine?

pup fetele

Mergi la inceput

georgia ai inceput sa conduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

[pai exact bulinuta nu vad sensul sa pun ceva gros in bagaje asa cum daca plec la munte iarna nu vad sensul la tricouri fara maneci si pantaloni scurti cum imi cere sotul.Pai ori e vara ,ori e iarna.

Eu nu reusesc sa vizualizez cam cum vor arata bagajele noastre cu 3 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Raportam Roseola Infantis la Johanna. Deci, Lady, ai avut dreptate!
Febra nu a mai facut, in schimb m-a terminat azi-noapte, cred ca m-am trezit de vreo 30 de ori...
Lady, mi-au dat lacrimile, te imbratisez mult!
Iaura, o imbratisare mare si pt. tine , te inteleg perfect, tatal meu a murit acum 8 ani...
Drum bun tuturor celor care pleaca in vacanta si distractie placuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Irina, bine ai venit!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

lexi bine ca ai aflat ce e si ca trece repede...pupici la piticuta sa isi revina repede

Mergi la inceput