Cand aflam invatatorii la pregatitoare??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Parca ziceau ca nu vor baga suplinitoare la pregatitoare ...
In conditiile astea cred ca anul acesta nici la clasa I-a nu sunt sigure invatatoarele.

De exemplu la o scoala de langa Bucuresti eu am auzit ca pregatitoarea o ia o invatatoare care are si cl. a IV-a pentru care va muta cursurile dupa amiaza... Asa ca orice este posibil in orice fel de scoala.

Mi-e greu sa cred ca vor avea de unde sa aduca atatea cadre noi pentru clasa pregatitoare... fie ele si suplinitoare. In plus in unele scoli s-au suplimentat si clasele de a I-a fata de cate invatatoare au terminat clasa a IV-a in iunie...

In alta ordine de idei.. din cate stiu eu abia la 1 sept incep activitatea cadrele didactice si abia de-atunci incep sa mai aranjeze si sa puna la punct clasele.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Revenind la exemplul dat de mine, cu clasele 0 ce se vor tine in gradinite, din cate am inteles acele clase vor fi preluate de educatoare titulare in gradinita, ce au dubla specializare, de educatoare si invatatoare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

La noi la scoala, pentru clasele pregatitoare vor ramane doua dintre invatatoarele din scoala, iar pt clasele I (patru la numar) vor fi: o invatatoare din scoala si doua sau trei pensionare (foste angajate ale scolii). In ceea ce priveste "locatia", incanu se stie daca clasele pregatitoare vor ramane in scoala sau intr-o alta cladire (unde ar fi preferabil, dat fiind faptul ca in scoala sunt copii intre 7 si 19 ani...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea772 spune:

La noi directoarea scolii incearca sa puna copiii pe loc prioritar si am inteles ca va face astfel ca dupa 20 august sa se faca repartitia pe clase.
Care sa fie faza cu secretomania asta pe numele invatatoarelor?Sa nu avem timp de mutatii?Sa ne puna in fata faptului implinit in septembrie?Curios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui anya

Pregatitoarea se face clar in scoala. Pana si Abramburica a zis ca mai vede pt la anul...

Anya

Clasele pregatitoare se vor face in scoala, ca organizare, incadrare.

'Cos what I feel is the only truth for me

Se face si...nu se face in scoala, se pare ca vor sa experimenteze doar primul semestru, ia cititi articolul de mai jos

http://www.stiri.com.ro/stire-34761/ping-pong-de-26-de-milioane-de-lei-cu-clasa-pregatitoare.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am fost saptamana asta la scoala sa duc dosarul medical si fisa psihopedagogica. Am vorbit cu secretara si se pare ca la noi au renuntat la ideea de a muta clase de a4a dupamiaza. Au desfiintat o clasa de a 1a si vor fi cate 30 de copii in clasa in loc de 25. Listele le vor afisa la sfarsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si daca aflati invatatoarea de maine, ce faceti? daca se afiseaza repartizarea pe clase si aflati numele invatatoarei, ce se intampla pana incepe scoala?
de ex. doamna X se duce in sedinta publica si ia postul de la scoala Y ca asa i se pare ei mai bine. se prezinta la scoala Y incepand cu 1 septembrie ca asa este numirea pe post. nu o stiti si nu va stie.
ce se intampla daca aflati ca (,) copilul dvs. este in clasa dansei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Se bucura daca e invatatoarea dorita sau "dau din coate" sa mute copilul in clasa cealalta daca nu e cum si-au dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

M-au sunat ieri de la scoala unde am inscris copilul la clasa pregatitoare. Mi s-a spus ca s-au repartizat copiii pe clase, vor fi 3 clase cu cate 21 de elevi, iar luni avem sedinta cu parintii, si vom face cunostinta cu doamnele invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Se bucura daca e invatatoarea dorita sau "dau din coate" sa mute copilul in clasa cealalta daca nu e cum si-au dorit.

Anya

Treaba asta cu invatatoarea dorita si renumita este cu dus si intors. Am destui prieteni care s-au luptat sa isi inscrie copiii la o anume invatatoare si au fost profund dezamagiti. In plus, o educatoare noua in scoala nu este neaparat debutanta. Educatoarea fiica-mii de la grupa mare (de la o gradi particulara) s-a titularizat anul acesta la o scoala de stat (309 in Militari) si, daca fiica-mea ar fi fost la acesta scoala as fi incercat sa o dau in clasa ei deoarece este un om si un dascal extraordinar. Si eu am fost profesor incepator si multi parinti au protestat la inceputul anului cand au aflat ca voi preda la clasa copiilor lor dar am reusit sa le schimb parerea.
Eu nu cunosc nici invatatoarele existente in scoala la care va merge fiica-mea si nici pe cele care vor veni (normal) asa ca nu ma mai agit.
Am aflat pana acum ca nu vor avea uniforma la pregatitoare si programul va fi normal, de la 08.00 la 12.00. Asta datorita faptului ca anul trecut clasele a VIII-a invatau dimineata, impreuna cu cele I-IV iar acum vor fi trecute dupa-amiaza si astfel se face loc pentru cei din pregatitoare.

Mergi la inceput