Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata si de la mine

delia multumesc, este f frumoasa vila, imi place. Din pacate mama s-a hotarat deja la un hotel fff scump m-am si certat putin cu ea pe tema asta...asta e...face ce vrea cu banii ei....

yasmi, si mie imi plac budincile

azi nu am nici un program... si nici mancare pt pranz nu am si nici chef sa fac...asa ca voi merge sa cumparam ceva gata facut , adica pui la rotisor

Mergi la inceput

strumph, da il duc la logoped pt ca si-a dat drumul la vorba dar vorbeste stalcit si nu pronunta multe consoane. De ex cata il spune pe "c", cristi nu. am fost mai intai la un control sa vada cum coopereaza, cica asta ar fi motivul pentru are s-ar incepe dupa 4 ani, pt ca pana atunci copilasii nu au rabdare sa faca o "lectie" 20-25 de minute, se plictisesc, nu mai repeta si e timp pierdut. Cristi daca e odihnit coopereaza f frumos. L-a invatat deja pe "f" si "v" pe care nu pe spunea deloc, si acum repetam consoanele astea intre vocale. Cristi repeta frumos acolo, dar acasa mai cu scandal...asta e..oricum se vede progres. De platit nu platesc pt ca merg la stat, printr=o cunostinta a tatalui meu. Iau trimitere de la dr in fiecare luna si mergem la sedinte. partea nasoala e ca e destul de departe de noi, dar lui Cristi ii place mult de doamna Silvia si nu vreau sa o schimb.

Spor la bagaje! Iti dai seama cate toalete o sa schimbe soacra ? dar si socru am vazut ca se poarta f tineresc, i-a placut si lu' barabata-miu de el, ii aratasem pozele de la ziua piscoatei si i-a placut mult camasa roz a socrului

Mergi la inceput

mandreeac, wow deja ati facut atatea azi? eu sunt o puturoasa in comparatie cu tine, abia la 8:30 m-am trezit , evident Cristi a dat trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, nu pui pozele alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma scuzati ca am chiulit :)) m-am chinuit sa golesc piscina :)

andreea, nu azi am fost pe acasa cu Lucas.
strumf, delia pun poze cum reusesc....merge tareee greu netul pe laptop...oare le pot incarca pe net de pe tel direct din tel??

Mergi la inceput

Yasmi, arata delicios praji, dar mai delicios este Luchi

Mergi la inceput

incarcacum cateva poze, apoi ma pun in pat si va citescce ati scris ca am citit doar ce imi era adresat mie, asa in fuga

Mergi la inceput

viss, am vazut si pozele voastre. Imi place mult cum o imbraci pe sonia in rochite si fustite, sunt frumoase si ghetutele lui sergiu, iar masina aia albastra iti spun ca e cea mai buna investtie..nu stiu ce au copii cu modelul ala, dar toti sunt innebuniti dupa ea. Ii luasem lui cristi alte modele si el in parc tot la modelul asta tagea, I-am luat in final si lui, si merge si acum pe ea ...aproape se taraste cu genunchii pe pamnat dar nu vrea sa renunte la ea. Si baietelul prieteni mele tot de modelul asta e indreagostit.
Aaa ...si mai im place poza in care piticii stau fascinati la tocat de legume

Mergi la inceput

cata acum e in spaele meu, culcata pe gresie si canta nani-nani

ma duc sa o culc

Mergi la inceput

viss sunt minunati gemenasii...doamne ce frumosi sunt!!!
delia, poop

vaiii am mancat cat un purcel salata de ciuperci cu usturoi si maioneza si cu rosii din gradina si costita....cui o sa ii fie rau apoi??? mieee.....acum savurez o milka cu zmeura si de fiecare data cand o mananc ma gandesc la delia ca ea mi-a spus de aceasta cioco prima...

mada, asa si L, cum se apropie ora somnului, se posteaza in dreptul scarilor (daca suntem jos) si incepe sa maraie..naniii...nani si mie imi place puiul la rotisor cumparat

Mergi la inceput