Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, culoarea exista la citroen , dar n-am bani acum de masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor o praji tort mai usoara de facut, superrrr aspectoasa si delicioasa nu cred ca este... pt cine este interesat va arat o poza si va si spun ce simpla este de facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetelor o praji tort mai usoara de facut, superrrr aspectoasa si delicioasa nu cred ca este... pt cine este interesat va arat o poza si va si spun ce simpla este de facut

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

?????

Mergi la inceput

ce m-au ofticat astia cu finala la barna

Mergi la inceput

delia pun poze cum ajung la laptop. acum sunt in curte in piscina :)) am facut asa: un strat biscuiti mai grosi apoi un strat budinca de cioco, iarasi bisc, apoi budinca de vanilie, biscu , iar deasupra fructe de padure din belsug si gelatina rosie....si bucati de cioco sau tuburi de finetti! este bestialaaaa mai ales ca eu sunt fan budinci :)

Mergi la inceput

buna dimi

Mergi la inceput

Neatza!
Strumph, unde e perfuzia aia cu cafea ca o vreau si eu...Andra a marait, a plans, a gemut toata noaptea... nu stiu ce are
yasmy, neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!!

...si multa cafea pentru Delia!!...perfuzzia nu ti-o dau, e a mea azi nu am nevoie ca a dormit toata noaptea, desi s-a trezit de 2 ori aseara si la cat de obosita eram dupa ziua de ieri, i-am bagat 3 ml de nurofen si a dormit pana la 6 cand s-a trezit de foame cred, a supt o tziti si ca niciodata a adormit la loc pana la 8 dar eu nu am mai putut dormi ca s-a trezit si Nick si am stat impreuna la cafea pana a plecat el la gara sa ia trenul ca are o sedinta undeva in tara nu stiu pe unde in nord

da ce liniste s-a asternut pe aici ... nu am avut ce citi, deci ia treceti la raport

yasmi tu numa la piscina stai? sau pplivesti legumele in gradina? ori o astepti pe mami ? pozici cu copilasii pe cand ne arati?

Roxy acum stiu pe unde ai fost ma gandeam ca te-ai apucat de pregatirile de party pentru sambata! ia zi ce planuri ai? o sa te urez de pe drum de pe tel din masina, sau de vineri seara, sa vad cum termin cu valizele zici ca-s multe 4 valize??? nu ai auzit cu cate merg socrii mei isi iau amandoi masinile, deci conduc amnadoi juma de tara pana in portul de unde plecam, ca intr-o singura masina nu le incap toate valizele si vorba aia socrul are Jeep si soacra o smecherie de BMW in 2 portiere dar cu portbagaj mare, deci aseara cand mi-a spus Nick ... ca eu ii spuneam ca vai nu cred ca ne incap toate lucrurile in 3 valize si cica mai cumparam daca e nevoie , ca avem 4 dar el ar fi in stare sa mai cumpere una macar ca cica ia uite , ei 2, parintii lui, vin cu masina fiecare ca au prea multe bagaje deh... asa e pe barca, nu te cauta de bagaje la kile si numar, fara numar..fara numar eu tre` oricum s ama limitez la 3 maxim 4 ca am si carut si copil in masina si nu am loc de atatea... masina noastra nu e vagon si cand te gandesti ca ei sunt 2 si noi 3, din care unul bebe la care trebuie sa car juma de casa ...

mada, iar te focaresti sau ai bagat la congelator asa cum sunt ?eu ii tocam maruntel si ii puneam in pungute zarzavat de iarna cum e Cristi la logoped? de ce exact il duci? ca parca spuenai ca si-a dat drumul la cuvinte? nu mai stiu pe unde citisem ca inainte de 4 ani nu se merge la logoped ca e hotie si prosteala pe fata din partea logopezilor, deh sa aiba si ei de-o paine, ca orice copil isi da drumul la limba total in jurul varstei de 4 ani.... cat o fi adevar, cat Sf nu stiu... zic si eu ce am citit

ma duc sa imi mai fac o cafeluta si apoi o luam iar din loc abia astept sa plec sa ma odihnesc, ieri am mers o gramada, ma dureau rau picioarele cand am ajuns acasa, nu stiu cine m-a pus sa fac atatia km ...si tot cu mai nimic m-am ales... o bluza de la Zara ca aveam nevoie la o fusta si 2 pijamale si multiiii chiloti asa ca pentru noul meu sutiene imi luasem sapt trecuta, dar de chiloti am spus sa mai astept sa vedem ce si cum pantofi nu mi-am gasit, niste uratenii, de aia foarte inalti , platforme, si alte prostii urate care mai costa si o caruta de bani ... a naibii de urati mai sunt pantofii astia, zici ca-s de curve, scuzati franceza.. dar zau asa, ca numai cand ii vad ma trec fiorii ce am gasit mai de Doamne ajuta erau de la 120-150 lire in sus si am spus ca nu cheltui eu atatia bani numai sa-mi bag picioarele in ei ...deci sa stea acolo exact 120 ani

o zi frumoasa si racoroasa, ca am auzit ca aveti nevoie de ploaie si 15 grade roxy, sa sti ca eu ieri eram in blugi, sanadale dar cu cardigan ca batea vantul rece si erau nori negri de ploaie... deci da, la Londra e racoare si e bine , nu stiu ce voi face in vacanta ca numai de la 30 grade in sus am vazut pe prognoza prin toate orasele prin care vom trece

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

neata si de la noi!Ne- am trezit la 7 fara,am fost in parc,apoi ne- am oprit la o bancita unde e un baietel cu bunicul si multe jucarii au fost,abia l-'am luat de acolo,spalat,mancat,am bagat o masina si trebuie sa mai deretic prin casa.
Delia,ii mai da vreun dintisor?Si pe mine m- au oficat aia la barna si mi- a parut rau de Sandra,dar vb ei nu sunt roboti.
Strumpf s- a mai racorit putin pe la noi,slava Domnului.Spor la bagaje
Cam atat despre noi.
Am uitat sa va spun ca i- a iesit rezultatul la exudat si nu are nimic,ce fericita sunt.Mai astept o analiza
multumim pt urarile legate de masina

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lavi neata si voua.Ce fac copilasii ,la gradi amandoi?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput