Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada si noi avem masina albastra :) printre altele 3 masini :)) si iasmi la aproape 5 ani se da cu ea :)))) maine vrea sa ajung sa iau o trici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, sa mananci si pt mine milka cu zmeura ca eu inca nu pot, adica imi e frica vb lui barbat-miu..., praji arata delicios, copilasii sunt super , ca si mami...si gradina
viss, sunt super gemenii!
fug ca si andra isi canta nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Strumphitza mama, daca-i moca la valize, baga mare! Noi ne-am intors din concediu cu cate ceva in plus si evident ca am platit extra... am platit 3 bilete de avion si am facut gresesala sa punem numai 2 bagaje si cica nu se compenseaza... si asa am platit kg in plus m-a cam enervat faza . Vai cred ca numeri orele pana la vancanta... cred ca va fi o minunatie de concediu ... abia astept sa ne putem lua si noi inima in dinti sa putem pleca si noi undeva ca lumea sa faci multe poze asa cum iti sta in fire si sa ni le arati cu prima ocazie ...
Noi mergem la gradi in continuare cu mami de mana ca altfel en mananca tantarul si paianjenul ... cu el cred ca ar da-o pana la urma la pace, problema e la emma care plange rau si daca o vede pe ea ca plange asa incepe si el, si le capiaza pe fetele alea... abia se mai pot tine de programul normal... asa cand sunt cu ei se poarta exemplar... se joaca normal, mananca frumos, se spala pe maini, participa la jocurile lor, acolo... ce sa fac, eu sunt fericita ca ele mi-au propus varianta asta sa stau cu ei, ca eu n-as fi indraznit sa cer asta...

Cu pipi nu ma mai stresez f tare, ii pun asa cand si cand, s-a mai nimerit o data sa faca emma pipi la olita, tot asa cand nu ma asteptam, dar in rest cam atat... cum a zis si cami, cred ca o sa vina de la sine in jurul varstei de 3 ani... mai am rabdare pana atunci... pe-aici astia nu prea se streseaza cu asta.. sunt copii de varsta lui care fac in scutec, altii care cer la toaleta, fiecrae cum e obisnuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
eu am stat cu mami meu pana acum ca a trecut pe la noi, Anastasia a adormit intre timp si acum vreau sa merg sa pap. dar am zis mai intai sa vad ce faceti

bb_yasmi arata bineee praji. si mie imi plac budincile biscuiti de care? din aia populari? si gelatina cum? la plic si o prepari cum scrie pe plic? ce super este la piscinaaaa Lucas este ca un pestisor in apa, ce-i mai place ce-as mai vrea si eu o piscinuta asa

madutza o idee super cand n-ai chef de facut mancare...pui la rotisor sau orice comandat in oras adevarul este ca mancarea din oras este asa gustoasa, nu stiu ce baga aia in ea mai ales puiul la rotisor, si noua ne place noi n-am mai comandat in ultimul timp pentru ca am facut pe sticla in cuptor

mandreeac imi place ca si voi sunteti asa matinali si noi la fel iesim, imi place asa mult dimineata, este momentul preferat la zilei. mai racoare, mai liniste, aerul ala mai rarefiat...si la noi s-a mai racorit si asa bine este. sper sa si ploua.

strumphitza in comparatie cu socrii tu iei putine cu tine dar parca nici chiar asa...sa mearga cu 2 masini pline cu bagaje ca doar nu stau 3 luni pe vapor si in fiecare zi se imbraca cu altceva si restul le arunca mai porti o haina si 2 zile ca doar nu esti nespalat din ala, nu? dar na, ei sunt asa mai cu mot, am vazut eu. daca asa se simt ei bine este foarte bine, ca doar ei le cara
ma bucur ca ai dormit bine, isi fac aparitia ceva dintisori, de aia este asa, draguta

ailed pune mana si papa cioco, nu te mai abtine de la toate. nu cred ca aia are ceva. scriu aia ca poate avea urme de migdale sau alune sau alte chestii dar nu prea cred si nu inteleg cum vine asta...cum adica are urme de ceva? adica? a trecut o migdala pe-acolo si i-a ramas urma...

viss ce scumpi sunt puiutii imi place poza unde da Sonia pe gat sticla de bere ce comica este... si cadn stau amandoi gura casca la masina de tocat, sunt asa dulci tot mai mult se schimba si cresc...la Sonia se vede mai tare schimbarea, i-a mai crescut parul, parca are alta freza....sunt 2 frumosi

merg sa mananc si sa vad ce mai fac.

toate mamicile.

Mergi la inceput

pishko este bine asa daca te lasa sa stai cu ei. incet, incet o sa dispari din peisaj si uite asa vor sta singuri la grad, nu? oare la noi ar accepta asa?
cu olita, asa-i. eu nu prea m-am stresat cu nimic si am asteptat minetul potrivit pentru toate... Anastasia singura a facut una, alta fara sa o bazai eu...de exemplu, acum papa singurica cu lingurita fara s-o fi stresat eu cu asta, pur si simplu mi-a luat lingurita si eu am lasat-o si tot asa cu alte lucruri. numai ciorbita i-o duc eu la gurita ca altfel o da pe ea

mandreeac ma bucur ca i-a iesit analiza bine tinem pumnii si la cealalta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ce fata mare ai, acusi face 5 anisori

pisko, f frumos ca poti sta cu ei. mihai ce varsta are? Cu olita daca pe tine nu te deranjeaza nu insista. Eu una am primit ceva semnale de la Cata ca se apropie momentul. A invatat sa-si dea jos pantalonasii, insa nu se si imbraca, iar ieri dupa somnul de pranz am gasit scutecul uscat ...asta a fost semnul pe care m-a mirat cel mai mult, la Cristi nu s-a intamplat asta decat dupa 2.5 ani. Ieri a stat uscata de la 1 la 5 si a baut destula apa, a nimerit si un pisu la olita, restul 3 pe jos

roxy, ce-mi place relatia cu mama ta , ea mai lucreaza sau este pensionara?

mai am putin si termin si tura a doua de ardei , astia nu mai arata asa bine ca s-au jucat aseara copii cu ei Ne-am uitat impreuna la o emisiune culinara pe Euforia si apoi au gasit ardeii in buc(nu-i bagasem in frigider) si i-au carat pe toti in sufragerie, cate unul, cate, doi, si spuneau ca fac si ei mancare i-au mai muscat , i-au mai strivit, i-au mai rupt..dar nu puteam sa le stric bucuria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, pai mi-am facut cioco de casa
fetele daca pe punga de lp pt cioco scrie ca a expirat sapt trecuta mai pot sa-l folosesc? ca mirose ok si n-are nicio urma de stricat...l-am tinut in frigider...
mada, cred ca si eu o sa iau pe la sf lunii ardei sa-i pun la conge
andreea, tinem pumnii sa iasa analiza bine!
yasmy tu in ce faci budinca sa nu se lipeasca de cratita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

delia, eu nu l-as mai folosi si asa ai pb cu unele alimente, eu zic sa tragi o fuga pana la magazin sa iei altul

Mergi la inceput

madutza hai ca scapi si de ardeii aia imediat daca n-ai de lucru iti faci, stii tu.... eeee zic si eu. trebuie facuti daca vrem sa mancam. vineri meregm si noi la padure sa-i coacem si luam si vinete. facem si acolo o portie de vinete proaspete
mama nu este pensionara, mai are ceva.

ailed mmmm...cioco de casa as manca si eu.
nu are nimic daca este numai de o saptamana expirata. eu mai uit prin dulap pesmet sau malai, ca nu le folosesc asa des si cand dau de ele normal ca le mai gasesc si expirate. si tot le folosesc, n-au nimic. doar sa nu fie prea de demult. acum nu stiu cum este cu laptele praf ca este altceva decat malai sau pesmet....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare! Ce fac mamicile? adorm copilasii?

Eu tocmai ce-am adormit-o pe I, soata m-a sunat sa ma anunte ca intarzie la serv pana la ora 00.00-1.00...deci, am timp de net pana atunci. Nu pot dormi pana nu soseste acasa...

Am admirat foto atasate de viss(f frumosi copilasi, dulci tare...sonia cel putin ma topeste, poate unde am si eu fetita)...si am admirat si INVIDIAT gradina lui bb_yasmi. Bravo mami, esti tare!!! De mandrul tau nu mai zic, e ''sec'' rau....imi vine sa-l maninc.

roxy- deci ai ajuns si tu la apel, am vazut azi ...si imediat am sters foto ptr ca erau multe rau. Tu ce fel de pufarine ii dai Anastasiei? din alea colorate....serios?nu au e-uri?
Astazi mi-a adus cineva de la munte 4 kg de afine, le-am pus in pungi mici la congelator, si 3 pahare avent la frigi sa le pape proaspete. I-am spalat si acum pe seara doi pumni, ciugulea bibita cu bobita...degetele albastre, buzele la fel, limba si mai si

Aaaaaaaa ce credeti ca i-am facut azi?iar nu a frut ciorbica(cred ca s-a plicti de ea, sau o fi de la caldura habar nu am, cert este ca eu ii fac proaspata mereu si ii variez cand pasare, vita sa peste...) Ei, a papat titi la 14 si s-a trezit la 16 plangand, de obicei o potolesc cu titi(de bleaga ce sunt)dar azi am dus-o cu vb si a tacut repejor normal...cert este ca nu a mincat inainte de nani supa, nu a vrut deloc...si m-am gandit cand se va trezi va minca cu pofta....nehhhh la 17 zic sa o incerc...pas...am iesit din nou afara...am revenit la 18.30....pas.... iar afara, (dar nici titiar fi vrut)ai la ora 20 iar am incercat-o...pas...offf Intre timp, mi-am dat seama ca nu mai merge si am framantat repede o mana de faina cu un pic de unt si coca cu pricina am umplut-o cu branza dulce-mixta de vaca si capra cu un ou si miere si i-am copt o turta taraneasca in tuci.... Foaia a fost fffffff suptire, umplutura era baza... mi-au iesit 2, una mie una I...I-am taiat-o bucatele mici a ras-o....nu cumva sa ma fi apropiat sa-i fi luat o bucatica ca era jale...apoi doi pumni de afine si gata cina. Titi si nani acum.
Ptr maine ii fac 2 copanele de pui si sote de legume... o sar cu ciorbita, poate chiar nu mai pofteste o vreme...ce sa-i fac?daca nu vrea?
Hai ca m-am lungitttt..........

Mergi la inceput